Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of 4 Seizoenen Lagenpuzzel, 32 Stukjes
 

4 Seizoenen Lagenpuzzel, 32 Stukjes

Elke lagenpuzzel vertelt een verhaal. Je puzzelt niet alleen van de ene naar de andere kant, maar ook bovenop elkaar. Ze zijn gerangschikt in lagen en hebben leuke thematische afbeeldingen. Deze puzzel traint inzicht in verbanden, associatie en om...

from  24.95
Compare 2 Prices

 
Image of BeleducHandpop Schaap
 

BeleducHandpop Schaap

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie schaap handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of BeleducHandpop Schildpad
 

BeleducHandpop Schildpad

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie schildpad handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Beleduc Handpop Spin
 

Beleduc Handpop Spin

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie spin handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 

from  12.95
Compare 2 Prices

 
Image of Foam Stickers - Letters
 

Foam Stickers - Letters

400 zelfklevende foamletters in verschillende kleuren verpakt in transparante buis. 


 
Image of Handpop Aap
 

Handpop Aap

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie aap handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Bever
 

Handpop Bever

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie bever handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Bij
 

Handpop Bij

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie bij handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Bruine Beer
 

Handpop Bruine Beer

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie bruine beer handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Eekhoorn
 

Handpop Eekhoorn

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie eekhoorn handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Giraf
 

Handpop Giraf

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie giraf handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Haan
 

Handpop Haan

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie haan handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Haas
 

Handpop Haas

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie haas handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Hert
 

Handpop Hert

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie hert handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Hond
 

Handpop Hond

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie hond handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Kameleon
 

Handpop Kameleon

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie kameleon handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Kangoeroe
 

Handpop Kangoeroe

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie kangoeroe handpop. De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Kat
 

Handpop Kat

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie kat handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Kip
 

Handpop Kip

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie kip handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Koe
 

Handpop Koe

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie koe handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Krokodil
 

Handpop Krokodil

Creëer je eigen spannende verhalen en ga op safari met deze mooie krokodil handpop. De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Leeuw
 

Handpop Leeuw

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie leeuw handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Libel
 

Handpop Libel

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie libel handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Lieveheersbeestje
 

Handpop Lieveheersbeestje

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie lieveheerbeestje handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Muis
 

Handpop Muis

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie muis handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Olifant
 

Handpop Olifant

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie olifant handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Paard
 

Handpop Paard

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie paard handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Panda
 

Handpop Panda

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie panda handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Papegaai
 

Handpop Papegaai

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie papegaai handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Pterodactylus
 

Handpop Pterodactylus

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie Pterodactylus handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Rups
 

Handpop Rups

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie rups handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Siamese Kat
 

Handpop Siamese Kat

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie siamees handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Slak
 

Handpop Slak

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie slak handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Sprinkhaan
 

Handpop Sprinkhaan

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie sprinkhaan handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Stegosaurus
 

Handpop Stegosaurus

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie Stegosaurus handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Tijger
 

Handpop Tijger

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie tijger handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop T-rex
 

Handpop T-rex

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie T-rex handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Valkparkiet
 

Handpop Valkparkiet

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie valkparkiet handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Varken
 

Handpop Varken

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie varken handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Vlinder
 

Handpop Vlinder

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie vlinder handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Vos
 

Handpop Vos

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie vos handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Zebra
 

Handpop Zebra

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie zebra handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Handpop Zeepaard
 

Handpop Zeepaard

Creëer je eigen spannende verhalen met deze mooie zeepaard handpop! De handpop is van uitstekende kwaliteit en is ongeveer 22 cm groot. 


 
Image of Houten Lagenpuzzel Zwangersschap
 

Houten Lagenpuzzel Zwangersschap

Elke lagenpuzzel vertelt een verhaal. Je puzzelt niet alleen van de ene naar de andere kant, maar ook bovenop elkaar. Ze zijn gerangschikt in lagen en hebben leuke thematische afbeeldingen. Deze puzzel traint inzicht in verbanden, associatie en om...

from  24.95
Compare 2 Prices

 
Image of Kleur Je Eigen Eierdop, 1 Stuk
 

Kleur Je Eigen Eierdop, 1 Stuk

Versier je eigen houten eierdop. Ook erg leuk voor Pasen! De eierdopjes worden per stuk geleverd.


 
Image of Kleur Je Eigen Houten Windspel
 

Kleur Je Eigen Houten Windspel

Versier en kleur je eigen houten windspel met kerstfiguurtjes.


 
Image of Kleur Je Eigen Kaarsenstandaard Ste
 

Kleur Je Eigen Kaarsenstandaard Ste

Houten kaarsenstandaard in de vorm van een ster. Je kunt de houten ster zelf inkleuren en versieren.


 
Image of Kleur Je Eigen Kerstboom Met Kerstb
 

Kleur Je Eigen Kerstboom Met Kerstb

Versier en kleur je eigen houten kerstboom. Inclusief drie houten kerstballetjes en een piek.

from  4.50
Compare 2 Prices

 
Image of Kleur Je Eigen Kersthangers, 12 Stu
 

Kleur Je Eigen Kersthangers, 12 Stu

Kleur en versier je eigen houten kersthangers. 


 
Image of Kleur Je Eigen Lente Windspel
 

Kleur Je Eigen Lente Windspel

Kleur en versier je eigen houten lente windspel.