Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Donkey Products Activiteitenkubus Kids Qube
 

Donkey Products Activiteitenkubus Kids Qube

De Kids Qube van Donkey Products is een multifunctionele kubus vol spelletjes! De houten kubus is gemakkelijk uit elkaar te halen en is sterk genoeg om als kruk dienst te doen. Dankzij de zes verschillende zijden hoef je je nooit meer te vervelen!


 
Image of Donkey Products Fietsdier
 

Donkey Products Fietsdier

Elk kind kan op een fiets fietsen, maar hoeveel rijden er nou op een cool dier? Met dit Donkey Products fietsdier op je stuur waan je je een echte ruiter. Welke tocht je ook maakt, met dit gave beest op je stuur, duurt hij eigenlijk altijd te kort.


 
Image of Donkey Products Jerrycan Tafellamp
 

Donkey Products Jerrycan Tafellamp

Bij deze jerrycan kun je even bijtanken bij gezellig sfeerlicht! Deze originele lamp van Donkey Products is gemaakt van wit porselein en combineert daarom perfect de chique en industriële look. Hij heeft een hip rood snoer voor een speelse twist.


 
Image of Donkey Products Kledinghanger Concrete Hanglamp
 

Donkey Products Kledinghanger Concrete Hanglamp

Op zoek naar een stevige hanglamp? Zoek dan niet verder! Deze lamp van Donkey Products is gemaakt van cement, sterker materiaal vind je niet! De robuuste lamp heeft een industriële look en een zwart textielsnoer. Perfect voor in een modern interieur!


 
Image of Donkey Products My first Laptop
 

Donkey Products My first Laptop

Kinderen zijn er steeds eerder bij. En ook bij technische snufjes zijn ze tegenwoordig niet meer weg te houden. Met deze laptop combineer je de nieuwe techniek toch nog een beetje met het oude krijtje!


 
Image of Donkey Products Olielamp Tafellamp
 

Donkey Products Olielamp Tafellamp

Gewoonlijk denk je bij een olielamp aan een ouderwetse avond op de camping, maar deze olielamp van Donkey Products is een stuk chiquer. Deze lamp is namelijk gemaakt van wit porselein en heeft een hip rood snoer. Perfect voor in een modern interieur!


 
Image of Donkey Products Sneaker Tafellamp
 

Donkey Products Sneaker Tafellamp

Dit is nog eens een shiny sneaker! Deze Donkey Products lamp in de vorm van een sneaker is gemaakt van porselein en geeft een sfeervol warm licht af. Het rode snoer zorgt voor een extra speelse twist. De perfecte lamp voor echte schoenenliefhebbers!