Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Diesel with Foscarini Drumbox Tafellamp
 

Diesel with Foscarini Drumbox Tafellamp

Diesel with Foscarini Drumbox tafellamp combineert het gevoel van een jamsessie met verlichting. De stoere en stijlvolle Drumbox van Foscarini is multi-inzetbaar in de huiskamer, de kinderkamer als ook op kantoor als opvallende eye-catcher.


 
Image of Diesel with Foscarini Duii Mini Tafellamp
 

Diesel with Foscarini Duii Mini Tafellamp

Diesel with Foscarini Duii Mini tafellamp is de perfecte oplossing wanneer je weinig ruimte hebt om een tafellamp te plaatsen maar deze wel nodig hebt. Op het bureau, bij de leesstoel op het bijzettafeltje of in een kast deze Duii mini kan altijd.


 
Image of Diesel with Foscarini Duii Tafellamp
 

Diesel with Foscarini Duii Tafellamp

Een retro tafellamp voor thuis of op het werk vind je in de Diesel with Foscarini Duii tafellamp. Lekker eigenzinnig met een knipoog naar vroeger en daardoor ideaal voor de thuiswerkplek of op het bureau van de kids tijdens het maken van huiswerk.


 
Image of Diesel with Foscarini Pett Tafellamp
 

Diesel with Foscarini Pett Tafellamp

De Diesel with Foscarini Pett tafellamp is een speelse knipoog naar huisdieren. Op je het bureau of als leeslamp bij de lounge fauteuil, met deze design lamp aan je zij ben je bijna geneigd om ertegen te praten en een aai over zân bol te geven.


 
Image of Diesel with Foscarini Tool Hanglamp
 

Diesel with Foscarini Tool Hanglamp

Een speelse hanglamp met een knipoog naar fotografie. Dat is de Diesel with Foscarini Tool hanglamp. Waar de lamp op zichzelf al een bijzondere verschijning is, wordt deze nog unieker door combinaties op verschillende hoogten bij elkaar te hangen.