Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Designed by Lotte Ambon Krabton
 

Designed by Lotte Ambon Krabton

De Ambon krabton van van Designed by Lotte is praktisch voor jou én speels voor je kat. In de ton berg jij namelijk kattenspeeltjes of kleedjes op, terwijl jouw kat krabt aan de krabpaal en relaxt op het zachte kussen.


 
Image of Designed by Lotte Balty Krabbol
 

Designed by Lotte Balty Krabbol

De wereld ligt aan de poten van jouw kat met deze krabbol van Designed by Lotte. De bol is voorzien van touw en heeft een koord met een bolletje en een veer. Zo heeft jouw kat eindeloos speelplezier in de woonkamer!


 
Image of Designed by Lotte Initial Ligkussen
 

Designed by Lotte Initial Ligkussen

Jouw hond komt heerlijk tot rust op de Initial ligkussen van Designed by Lotte. Het kussen past met zijn zachtgrijze kleur en sierlijke belettering perfect in een romantische of landelijke woonstijl. Bovendien is hij gemaakt van stevig polyester.


 
Image of Designed by Lotte Kamina Krabmeubel
 

Designed by Lotte Kamina Krabmeubel

Jouw kat klimt, krabt en speelt heerlijk met de balletjes van het Kamina krabmeubel van Designed by Lotte. Is je kat uitgespeeld? Dan dut hij heerlijk in op het zachte kleedje in het hok of op het fijne kussen op de toren.


 
Image of Designed by Lotte Kattenmeubel
 

Designed by Lotte Kattenmeubel

Dit houten kattenmeubel van Designed by Lotte heeft twee lekkere plekjes voor de kat. Een hokje én een kussentje waar hij op kan relaxen. Voor jou is het meubel ook praktisch: je bergt hier namelijk alle kattenspeeltjes in op.


 
Image of Designed by Lotte Kubu Kattenmand
 

Designed by Lotte Kubu Kattenmand

Heb je een romantisch of landelijk interieur thuis? Dan past deze prachtige kattenmand perfect in jouw huis. De mand is grof gevlochten en heeft stoere handvatten van grof touw. In het zachte kussen komt jouw kat volledig tot rust!


 
Image of Designed by Lotte Kubu Kattentoren
 

Designed by Lotte Kubu Kattentoren

De keus is aan de kat: gaat hij bovenop zijn huisje liggen of erin? Het Kubu kattenhuis van Designed by Lotte heeft twee heerlijk zachte kussens in en op het huisje. Een heerlijk stulpje voor jouw poezenkind.


 
Image of Designed by Lotte Kubu Krabpaal
 

Designed by Lotte Kubu Krabpaal

De kat krabt de krullen van de krabpaal, en wel van deze Kubu krabpaal van Designed by Lotte! Deze stoere krabpaal is gemaakt van stevig schipperstouw met een lederen riempje en een koord met een visje eraan. Zo heeft jouw kat uren speelplezier.


 
Image of Designed by Lotte Ligmand
 

Designed by Lotte Ligmand

In deze stoere, robuuste mand van Designed by Lotte kan jouw hond heerlijk relaxen na een middag spelen. De mand is gemaakt van stevig hout en is afgewerkt met ijzeren hoekjes. Een stijlvolle hondenmand voor in de woonkamer of keuken.


 
Image of Designed by Lotte Mandira Eet- en Drinkbak 21 cm
 

Designed by Lotte Mandira Eet- en Drinkbak 21 cm

Voed jij je hond graag in stijl? Dan wil je deze Mandira eetbak van Designed by Lotte in de keuken. De stijlvolle eetbak heeft een huls van hout en een uitneembare RVS bak. Hierdoor is hij goed schoon te houden: lekker hygiënisch.


 
Image of Designed by Lotte Ropy Radiatorhangmat
 

Designed by Lotte Ropy Radiatorhangmat

Je laat jouw kat baden in luxe met deze Ropy radiatorhangmat van Designed by Lotte. De hangmat is gemaakt van staal en bewerkt met touw. Op de Ropy kan jouw kat lekker warm relaxen als op een tropisch eiland en aan het touw krabben als een kitten.


 
Image of Designed by Lotte Script Ligkussen 100 x 70
 

Designed by Lotte Script Ligkussen 100 x 70

Het Script ligkussen van Designed by Lotte is een chique. De donkergrijze kleur en sierlijke typografie geven het kussen flair en stijl. Hierdoor past hij perfect in een landelijke of romantische woonstijl. Bovendien is hij gemaakt van stevig katoen.