Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m mat zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m mat zwart

Deze mat zwarte tape van het merk Deltec valt nauwelijks op, zelfs niet wanneer er licht op schijnt. Het is de ideale tape voor gebruik in theaters of andere plekken waar het niet mag opvallen. De rol is 100mm breed en 50m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m rood
 

Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m rood

Een rode loper vast tapen aan de grond of een markering aanbrengen? Het kan allemaal met deze rode Deltec Gaffertape Pro met een breedte van maar liefst 100mm en een lengte van 50m.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m wit

Op zoek naar een extra brede rol witte tape? Deze rol van het merk Deltec is 100mm breed en 50m lang. Ideaal voor verhuurbedrijven of om tijdelijke vloermarkeringen aan te brengen.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 100mm 50m zwart

Op zoek naar goede gaffa tape, in een extra breed formaat? Kijk dan zeker eens naar deze gaffa tape van het merk Deltec. De rol is maar liefst 100mm breed en 50m lang. Ideaal voor verhuurbedrijven of grootverbruikers.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 19mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 19mm 50m wit

Deze Deltec gaffa/gaffertape Pro wordt veel gebruikt om op te schrijven, hij is dan ook ideaal voor onder de faders van je mixer. Maar uiteraard ook perfect bruikbaar om kabels te bundelen.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 25mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 25mm 50m wit

Deze gaffa tape van het merk Deltec is te gebruiken voor eindeloos veel toepassingen, zoals markeren, bundelen of afplakken. Deze Deltec Gaffertape Pro is wit en heeft een breedte van 25mm.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 25mm 50m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 25mm 50m zwart

Naast Nichiban is er nog één topmerk in de tape-wereld en dat is Deltec. Deze gaffertape komt als beste uit de test, hij laat geen restjes achter, kan tegen water en olie en is gemakkelijk af te scheuren.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m blauw
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m blauw

Deze tape van Deltec komt als beste uit de test. Dat hebben diverse bedrijven in de licht- en geluidssector geconstateerd. De rol is 38mm breed en 50m lang en heeft een blauwe kleur.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m bruin
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m bruin

Een kabel op een bruine vloer tapen? Dat kan het beste met bruine tape, zodat de kabel niet opvalt. Deze bruine tape is van het merk Deltec, dat inmiddels diverse awards heeft gewonnen. Deze rol gaffa tape is 38mm breed en 50m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m geel
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m geel

Deze rol gaffertape is van het merk Deltec. Velen kennen enkel de zwarte en grijze rollen, maar wij leveren allerlei kleuren gaffa tape. Zoals deze rol van 38mm breed en 50m lang in de kleur geel.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m grijs
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m grijs

Deze grijze tape lijkt op de standaard ducttape plakband zoals vele die kennen, maar er zijn grote verschillen. Het belangrijkste verschil is dat de tape geen lijmresten achterlaat, hij komt dan ook als beste uit de test.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m groen
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m groen

Op zoek naar groene tape? Kijk dan eens naar deze variant van het merk Deltec. Hij is 38mm breed en 50m lang. Ideaal voor het aanbrengen van markeringen bijvoorbeeld! Dit is de professionele kwaliteit die Nichiban overtrefd.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m mat zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m mat zwart

Op zoek naar gaffa tape? Deze gaffertape van het merk Deltec is door velen als beste getest. Hij is mat zwart, zodat hij niet opvalt wanneer er licht op schijnt. Ideaal voor de theatersector!


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m rood
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m rood

Deltec is één van de topmerken in de entertainment wereld, deze tape is bestand tegen water, olie en mechanische beschadigingen. Hij is gemakkelijk af te scheuren en laat na verwijderen geen lijmresten achter. Ideaal voor het plakken van rode lopers.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m wit

Deze witte gaffertape mag niet ontbreken bij iedere roadie, geluid- of lichttechnicus. De Deltec Gaffertape Pro laat geen lijmresten achter en je kunt er gemakkelijk op schrijven. Deze rol is 38mm breed en 50m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 38mm 50m zwart

Deze gaffa-tape van het merk Deltec komt als beste uit de test, de tape is inzetbaar voor eindeloos veel toepassingen, denk hierbij aan het afplakken of bundelen van bekabeling. Deze gaffertape rol is 38mm breed en 50 meter lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m blauw
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m blauw

Zoek je blauwe gaffa tape? Kijk dan zeker eens naar deze rol van het merk Deltec. Deze gaffertape is oerdegelijk, maar toch eenvoudig op maat te scheuren. Hij is dan ook perfect voor de professionele gebruiker. De rol is 50mm breed en 25m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m bruin
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m bruin

Dat tape al lang niet meer alleen in grijs en zwart leverbaar is, dat is bij velen al bekend. Maar dat er ook bruine tape verkrijgbaar is, is iets wat minder mensen weten. Wij verkopen deze bruine Deltec Gaffertape Pro van 50mm breed en 25m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m geel
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m geel

Gele tape nodig? Deze Deltec tape is oerdegelijk, maar toch makkelijk scheurbaar. Hij is 50mm breed en 25m lang. Deltec is een opkomend merk in de professionele industrie. De tape is onder andere bestand tegen water en olie.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m grijs
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m grijs

Op zoek naar grijze gaffa tape? Deze gaffa/gaffer tape is van het merk Deltec. Zij zijn bezig met een heuse opmars en steeds meer gebruikers kiezen voor deze voordelige rollen. De kwaliteit is perfect en de tape is eenvoudig scheurbaar.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m groen
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m groen

Soms kan het handig zijn om groene tape te hebben. Bijvoorbeeld om groen tapijt vast te maken op de grond. Met deze Deltec Gaffertape Pro is dat een eitje! Hij is 50mm breed, 25m lang en eenvoudig te scheuren.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m rood
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m rood

Deze rode Deltec Gaffertape Pro plakt op allerlei ondergronden en is dan ook geschikt voor de professionele gebruiker. Ideaal voor verhuurbedrijven of voor het aanbrengen van tijdelijke markeringen. Deze gaffa tape is 50mm breed en 25m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m wit

Deze gaffertape rol is 50mm breed en 25m lang. Hij wordt geleverd in de kleur wit en is eenvoudig te scheuren. Bij veel bedrijven als beste uit de test gekomen!


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 25m zwart

Op zoek naar een zwarte rol gaffertape? De Deltec Gaffertape Pro is door menigeen verkozen als beste tape. Deze rol gaffa tape is 50mm breed, 25m lang en eenvoudig met de hand te scheuren op de juiste lengte.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m blauw
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m blauw

Met deze professionele gaffa/gaffer tape van het merk Deltec tape je eenvoudig alles vast of markeer je locaties op een podium. Deze tape is door langdurig doorontwikkelen van de hoogste kwaliteit.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m bruin
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m bruin

Gaffatape of gaffertape is een onmisbaar product in de wereld van het licht-, geluid en theatertechniek. Deze rol bruine tape is bruikbaar voor eindeloos veel toepassingen en het mooiste is dat hij geen lijmresten achterlaat.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend geel
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend geel

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 50m gele fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend oranje
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend oranje

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 50m oranje fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend roze
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m fluoriserend roze

Fluoriserende tape is extra opvallend en licht mooi op wanneer er bijvoorbeeld blacklight op schijnt. Deze rol bevat 50m roze fluoriserende tape van het merk Deltec. De breedte van de rol is 50mm.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m geel
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m geel

Deze Deltec Gaffertape Pro is bruikbaar voor oneindig veel toepassingen. De tape heeft vele voordelen ten opzichte van andere merken. Zo laat hij geen lijmresten achter en kleeft op allerlei ondergronden zowel binnen als buiten.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m grijs
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m grijs

Gaffa tape is niet te vergelijken met de bekende Duct-tape. Deze professionele Deltec Gaffertape Pro is speciaal ontwikkeld voor de licht-, geluid- en theaterindustrie. Maximale kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Dit is de grijze uitvoering.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m groen
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m groen

De professionele gaffertape van het Nederlandse merk Deltec is van extreem hoge kwaliteit en heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Deze tape laat geen lijmresten achter en plakt op vele ondergronden.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m mat zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m mat zwart

Naast de normale zwarte gaffa tape heeft Deltec ook een mat zwarte uitvoering, ideaal als iets nog minder moet opvallen en dus niet mag reflecteren. De Deltec Gaffertape Pro is van de hoogste kwaliteit en laat geen lijmresten achter.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m oranje
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m oranje

Deze Deltec Gaffertape Pro in het frisse kleurtje oranje is inzetbaar voor allerlei toepassingen. Deze Deltec gaffa tape laat geen lijmresten achter, plakt op vrijwel alle ondergronden en is ook geschikt voor buiten.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m rood
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m rood

De Deltec Gaffertape Pro is een professionele tape voor gebruik op podia en dergelijke. Deze rode tape laat geen lijmresten achter en plakt op ondergronden zoals beton, metaal, textiel en kunststof. Ideaal voor het plaatsen van rode lopers!


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m roze
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m roze

Deltec levert niet alleen professionele gaffertape in de standaard kleuren, maar zij leveren ook tape in uitzonderlijke kleuren zoals roze. Deze roze tape heeft natuurlijk dezelfde professionele kwaliteit als de standaard zwarte uitvoering.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m wit

De Deltec Gaffertape Pro is door langdurig testen en verbeteren nu op de maximale kwaliteit. Deze witte gaffa/gaffer tape laat geen lijmresten achter, plakt op allerlei ondergronden en is bestand tegen water en olie. De rol is 50mm breed en 50m lang.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 50mm 50m zwart

Naast Nichiban is er nog een merk wat net zo'n goede gaffa tape levert en dat is Deltec. Dit Nederlandse merk levert professionele gaffer tape tegen een scherp tarief. Deze rol zwarte tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 50m.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 75mm 50m wit
 

Deltec Gaffa tape rol 75mm 50m wit

Extra brede gaffa tape rol van het merk Deltec. Op de rol zit 50m witte tape en de breedte is maar liefst 75mm. Deltec tape is eenvoudig scheurbaar en bovendien laat het geen lijmresten achter.


 
Image of Deltec Gaffa tape rol 75mm 50m zwart
 

Deltec Gaffa tape rol 75mm 50m zwart

Extra brede gaffa tape rol van het merk Deltec. Op de rol zit 50m zwarte tape en de breedte is maar liefst 75mm. Deltec tape is eenvoudig scheurbaar en bovendien laat het geen lijmresten achter.