Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of De Buyer Kwik doseertrechter - 800 ml
 

De Buyer Kwik doseertrechter - 800 ml

De Buyer Kwik is een doseertrechter van rvs en kunststof. Ideaal voor portioneren van bijvoorbeeld vloeistoffen, vinaigrettes en chocolade.


 
Image of De Buyer mandoline Swing
 

De Buyer mandoline Swing

Deze de Buyer Mandoline Swing is een multi-functionele keukenhulp voor het snijden van juliennes, gladde schijfjes en gekartelde schijfjes.


 
Image of De Buyer Mineral B Element Countrypan à 28 cm
 

De Buyer Mineral B Element Countrypan à 28 cm

Deze de Buyer Mineral B hapjespan met een diameter van 28 is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal om te roerbakken.


 
Image of De Buyer Mineral B Element Crêpepan à 26 cm
 

De Buyer Mineral B Element Crêpepan à 26 cm

Deze de Buyer Mineral B pannenkoekenpan 26 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het bakken van pannenkoeken en crèpes.


 
Image of De Buyer Mineral B Element Crêpepan à 30 cm
 

De Buyer Mineral B Element Crêpepan à 30 cm

Deze de Buyer Mineral B pannenkoekenpan 30 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het bakken van pannenkoeken en crèpes.


 
Image of De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 20 cm
 

De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 20 cm

Deze de Buyer Mineral B koekenpan Ø 20 cm is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van temperatuur. Ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen.


 
Image of De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 24 cm
 

De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 24 cm

Deze de Buyer Mineral B koekenpan Ø 24 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen.


 
Image of De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 32 cm
 

De Buyer Mineral B Element koekenpan - Ø 32 cm

Deze de Buyer Mineral B koekenpan Ø 32 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen en eieren.


 
Image of De Buyer Mineral B Element pannenkoekenpan - Ø 24 cm
 

De Buyer Mineral B Element pannenkoekenpan - Ø 24 cm

Deze de Buyer Mineral B pannenkoekenpan 24 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het bakken van pannenkoeken en crèpes.


 
Image of De Buyer Mineral B Element poffertjespan - Ø 27 cm
 

De Buyer Mineral B Element poffertjespan - Ø 27 cm

Deze de Buyer Mineral B poffertjespan is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het bakken van 16 heerlijke poffertjes.


 
Image of De Buyer Mineral B Element steakpan - Ø 28 cm
 

De Buyer Mineral B Element steakpan - Ø 28 cm

Deze de Buyer Mineral B steakpan van 28 cm rond is van plaatstaal/ijzer en zorgt voor een perfecte doorstroming van de temperatuur. Ideaal voor het bakken van steaks en entrecôtes.


 
Image of De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 20 cm - RVS greep
 

De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 20 cm - RVS greep

Deze de Buyer Mineral B Pro koekenpan Ø 20 cm rond heeft een massieve rvs greep en is van plaatstaal/ijzer en is ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen en eieren.


 
Image of De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 24 cm - RVS greep
 

De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 24 cm - RVS greep

Deze de Buyer Mineral B Pro koekenpan Ø 24 cm rond heeft een massieve rvs greep en is van plaatstaal/ijzer en is ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen en eieren.


 
Image of De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 28 cm - RVS greep
 

De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 28 cm - RVS greep

Deze de Buyer Mineral B Pro koekenpan Ø 28 cm rond heeft een massieve rvs greep en is van plaatstaal/ijzer en is ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen en eieren.


 
Image of De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 32 cm - massieve RVS greep
 

De Buyer Mineral B Pro Element koekenpan - Ø 32 cm - massieve RVS greep

Deze de Buyer Mineral B Pro koekenpan Ø 32 cm rond heeft een massieve rvs greep en is van plaatstaal/ijzer en is ideaal voor het dichtschroeien van vlees, grillen en het bakken van aardappelen en eieren.


 
Image of De Buyer Natural koekenpan - Ø 24 cm - plaatstaal
 

De Buyer Natural koekenpan - Ø 24 cm - plaatstaal

De De Buyer Natural koekenpan (Ø 24 cm) is een plaatstalen pan die sinds lange tijd al zeer gwild is bij de professionele koks. De ideale koekenpan voor gerechten die een hoge temperatuur nodig hebben.


 
Image of De Buyer Natural koekenpan - Ø 28 cm - plaatstaal
 

De Buyer Natural koekenpan - Ø 28 cm - plaatstaal

De De Buyer Natural koekenpan (Ø 28 cm) is een plaatstalen pan die sinds lange tijd al zeer gwild is bij de professionele koks. De ideale koekenpan voor gerechten die een hoge temperatuur nodig hebben.


 
Image of De Buyer Natural koekenpan - Ø 30 cm - plaatstaal
 

De Buyer Natural koekenpan - Ø 30 cm - plaatstaal

De De Buyer Natural koekenpan (Ø 30 cm) is een plaatstalen pan die sinds lange tijd al zeer gwild is bij de professionele koks. De ideale koekenpan voor gerechten die een hoge temperatuur nodig hebben.


 
Image of De Buyer Natural koekenpan - Ø 32 cm - plaatstaal
 

De Buyer Natural koekenpan - Ø 32 cm - plaatstaal

De De Buyer Natural koekenpan (Ø 32 cm) is een plaatstalen pan die sinds lange tijd al zeer gwild is bij de professionele koks. De ideale koekenpan voor gerechten die een hoge temperatuur nodig hebben.