Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Carpe Diem Kalender
 

Carpe Diem Kalender

Pluk de dag en geniet van het leven. Deze kalender van DOIY helpt je hier elke dag aan te aan herinneren! De kalender geeft een overzicht van een heel jaar. Op elk vakje zie je de dag, de datum en het weeknummer staan. Hang hem bijvoorbeeld op in de keuken...


 
Image of DOIY Archilamp Cube
 

DOIY Archilamp Cube

De Archilamp van DOIY is een architectonisch hoogstandje om je kamer mee te verlichten. Het ontwerp is geïnspireerd op een modern huis. Door de ramen van de betonnen lamp schijnt een sfeervol licht naar buiten: het is net alsof de bewoners thuis zijn!


 
Image of DOIY Archilamp Horizon
 

DOIY Archilamp Horizon

De Archilamp van DOIY is een architectonisch hoogstandje om je kamer mee te verlichten. Het ontwerp is geïnspireerd op een modern huis. Door de ramen van de betonnen lamp schijnt een sfeervol licht naar buiten: het is net alsof de bewoners thuis zijn!


 
Image of DOIY Boekensteun set Evolutie 2st
 

DOIY Boekensteun set Evolutie 2st

De ontwikkeling van de mens op je boekenplank! De DOIY Boekensteun set Evolutie geeft een mooie weergave van het ontstaan van de mens. Grote metalen boekensteunen die ons aanmoedigen om meer te lezen over de intelligente homo-sapiens.


 
Image of DOIY Bucket list - 100 Things You Must Do Before You Die
 

DOIY Bucket list - 100 Things You Must Do Before You Die

De bucketlist: een lijst vol (lang)gekoesterde wensen om eens in je leven te laten vervullen. Wat dacht je van kamperen, bungeejumpen of parachute springen? Zoveel dingen, zoveel te onthouden, zoveel te doen. DOIY heeft het voor je op een lijst gezet.


 
Image of DOIY Fishpool Vissenkom
 

DOIY Fishpool Vissenkom

Deze Fishpool kom van DOIY heeft een vrolijk duikplankje dat een vis helaas niet kan gebruiken, maar waar jij wel van kunt genieten. Deze kom lijkt hierdoor namelijk net op een zwembad. Laat er een robotvis in zwemmen en de poolparty kan beginnen!


 
Image of DOIY Le Videpoche Opberger
 

DOIY Le Videpoche Opberger

De DOIY Videpoche is de perfecte plek om de inhoud van je broekzakken op te bergen. Sleutels, los muntgeld, je telefoon of je portefeuille, voor alles is een aangewezen plek. Een ideaal opbergsysteem voor op je nachtkastje of op het dressoir in de hal.


 
Image of DOIY Mind Keeper
 

DOIY Mind Keeper

Heb je behoefte aan een handige (verborgen) opbergplaats? Dan is de Mind Keeper van DOIY een uitkomst! Boodschappenlijstjes of wachtwoorden onthoudt hij helaas niet, maar in zijn porseleinen brein kun je wel veilig je kleine kostbaarheden opbergen.


 
Image of DOIY Neon Cactus Lamp
 

DOIY Neon Cactus Lamp

Dit is nog eens een unieke kamerplant! Met deze tafellamp haal je de sfeer in huis van een roadtrip over de Amerikaanse highway. Deze Neon Cactus van DOIY verwijst naar de dorre woestijn met zijn cactussen en de neonverlichting van de wegrestaurants.


 
Image of DOIY The Hand Sieradenhouder
 

DOIY The Hand Sieradenhouder

DOIY heeft dit populaire decoratiestuk vermaakt tot een functionele sieradenhouder. De hand staat op een driehoekig opbergbakje en heeft vijf vingers om kleine kostbaarheden aan te hangen. Zo heb je jouw sieraden letterlijk en figuurlijk bij de hand!


 
Image of DOIY With Coffee Serviesset
 

DOIY With Coffee Serviesset

Koffie maken kan hij niet, maar de DOIY With Coffee is wel ideaal om koffie (of thee) mee te serveren! Deze espressopot is een complete set met schenkkan, vier kopjes en een schaaltje! Zo kun je gelijk suiker of koekjes bij de koffie serveren.


 
Image of DOIY With Milk Serviesset
 

DOIY With Milk Serviesset

De DOIY With Milk set lijkt op een simpele retro melkfles, maar is veel meer dan dat! De With Milk is namelijk een schenkkan, kopjes en schaaltje in één! Haal alle laagjes van elkaar en je serveert in een handomdraai drankjes met iets lekkers erbij.


 
Image of Opblaasbare Bekerhouder - Ananas
 

Opblaasbare Bekerhouder - Ananas

Hoe leuk is dit! Een opblaasbare bekerhouder met plaats voor 2 bekers, blikjes of flesjes. Ideaal voor in de tuin, op vakantie of een potje Beerpong!


 
Image of Opblaasbare bekerhouder - Zwaan
 

Opblaasbare bekerhouder - Zwaan

Hoe leuk is dit! Een opblaasbare bekerhouder met plaats voor 2 bekers, blikjes of flesjes. Ideaal voor in de tuin, op vakantie of een potje Beerpong!


 
Image of Pinata - Watermeloen
 

Pinata - Watermeloen

The pinatas are back! Super hip voor elk (kinder) feestje. Vul hem met snoepjes en andere zoetigheden en laat het feestvarken los! Gegarandeerd een hoop lol. Afmetingen Pinata; 43x46x0,5 cm