Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Cosy&Trendy aperopotje met deksel - Ø 7,5 cm - 6 stuks
 

Cosy&Trendy aperopotje met deksel - Ø 7,5 cm - 6 stuks

Zesdelige set aperopotjes van het merk Cosy&Trendy. Een leeuw wordt nogal vaak de 'koning der dieren' genoemd en door het leeuwenkopje dat in dit aperoschaaltje verwerkt is, heeft het potje ook een indrukwekkende uitstraling.


 
Image of Cosy&Trendy Avantgarde vierkant fonduebord met 5 vakjes - 25,6 x 25,2 cm - ivoor
 

Cosy&Trendy Avantgarde vierkant fonduebord met 5 vakjes - 25,6 x 25,2 cm - ivoor

Cosy&Trendy Avantgarde fonduebord met vakverdeling voor verschillende sausjes. Dit vierkante bord heeft een afmeting van 25,6 bij 25,2 cm, is ivoor van kleur en heeft 5 verschillende vakjes.


 
Image of Cosy&Trendy broodsnijplank met opvangbakje
 

Cosy&Trendy broodsnijplank met opvangbakje

Deze Cosy&Trendy broodsnijplank heeft de handige eigenschap dat de kruimels tijdens het snijden rechtstreeks door de openingen in het opvangbakje vallen.


 
Image of Cosy&Trendy Event presentatiebord - Ø 21 cm
 

Cosy&Trendy Event presentatiebord - Ø 21 cm

Presentatiebord uit de Event collectie van Cosy&Trendy met uitsparingen waarin eieren zich op hun elegantst laten presenteren. Het midden van dit bord kun je vullen met bijvoorbeeld een bijpassend sausje, kruiden of extra garnituur.


 
Image of Cosy&Trendy fonduebord met 6 vakjes - Ø 23,5 cm - wit
 

Cosy&Trendy fonduebord met 6 vakjes - Ø 23,5 cm - wit

Cosy&Trendy fonduebord met vakverdeling voor verschillende sausjes. Dit witte bord heeft een diameter van 23,5 cm en heeft 6 verschillende vakjes.


 
Image of Cosy&Trendy fonduebord met 6 vakjes - Ø 24,5 cm
 

Cosy&Trendy fonduebord met 6 vakjes - Ø 24,5 cm

Dit Cosy&Trendy fonduebord, gemaakt van porselein, heeft een diameter van 24,5 cm en 6 vakjes. Deze vakverdeling is geschikt voor bijvoorbeeld verschillende sausjes.


 
Image of Cosy&Trendy fonduenetjes - 3,6 x 22,5 cm - 3 stuks
 

Cosy&Trendy fonduenetjes - 3,6 x 22,5 cm - 3 stuks

Deze Cosy&Trendy fonduenetjes zijn uitermate geschikt voor een Chinese fondue, maar uiteraard zijn ze ook perfect te gebruiken tijdens een normale fondue. De netjes hebben een afmeting van 3,6 bij 22,5 cm.


 
Image of Cosy&Trendy gourmetpannetje - Ø 14 cm
 

Cosy&Trendy gourmetpannetje - Ø 14 cm

Dit Cosy&Trendy gourmetpannetje is ideaal voor het bereiden van een klein gerecht. Het pannetje is geschikt voor alle warmtebronnen, met uitzondering van inductie. Het gourmetpannetje kan na gebruik gereinigd worden in de vaatwasmachine.


 
Image of Cosy&Trendy gourmetset - 2-delig
 

Cosy&Trendy gourmetset - 2-delig

Plezier en gezelligheid gegarandeerd met deze praktische 2-delige gourmetset van Cosy&Trendy. Met deze set kun je naar hartenlust elk gerecht bereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos: groenten, aardappelen, vlees, vis, kaas, eieren.


 
Image of Cosy&Trendy gourmetspatels - 15 cm - 4 stuks
 

Cosy&Trendy gourmetspatels - 15 cm - 4 stuks

De Cosy&Trendy gourmetspateltjes zijn ideaal voor het gourmetten. Met deze spateltjes kun je jouw gerechten bereiden zonder de pannetjes te beschadigen. De spateltjes hebben een lengte van 15 cm en zijn gemaakt van hout. Eet smakelijk.


 
Image of Cosy&Trendy kaasplank
 

Cosy&Trendy kaasplank

Wil je jouw gasten niet alleen laten genieten van de smaak van de lekkerste kazen, maar ook van een mooie presentatie? Schik dan een variatie aan kaassoorten, van zacht romig tot uitgesproken pittig, op deze Cosy&Trendy kaasplank.


 
Image of Cosy&Trendy kaasplank met 3 kaasmessen
 

Cosy&Trendy kaasplank met 3 kaasmessen

Wil je jouw gasten niet alleen laten genieten van de smaak van de lekkerste kazen, maar ook van een mooie presentatie? Schik dan een variatie aan kaassoorten, van zacht romig tot uitgesproken pittig, op deze Cosy&Trendy kaasplank.


 
Image of Cosy&Trendy medium aperopotje met deksel - 4 stuks
 

Cosy&Trendy medium aperopotje met deksel - 4 stuks

Vierdelige set Cosy&Trendy aperopotjes in medium formaat en verschillende modellen. Je kunt kiezen voor een bepaalde vorm (rond, ovaal, vierkant en rechthoekig) afhankelijk van de bereiding.


 
Image of Cosy&Trendy mini-pan - Ø 10 cm - wit
 

Cosy&Trendy mini-pan - Ø 10 cm - wit

Mini-pan in wit emaille van het merk Cosy&Trendy. Geschikt voor het bereiden van mosselen, mosselsoep of een klein pannetje klaargemaakte mosselen per persoon als voorgerecht.


 
Image of Cosy&Trendy Osaka theepot met filter - 1,2 l
 

Cosy&Trendy Osaka theepot met filter - 1,2 l

Deze zwarte Osaka theepot van het merk Cosy&Trendy wordt gekoesterd omwille van zijn schoonheid en functionaliteit. De theepot is vervaardigd uit gietijzer, dat de warmte gelijkmatig verdeelt en optimaal behoudt.


 
Image of Cosy&Trendy ovaal fonduebord met 5 vakjes - 24 x 32 cm - wit
 

Cosy&Trendy ovaal fonduebord met 5 vakjes - 24 x 32 cm - wit

Cosy&Trendy fonduebord met vakverdeling voor verschillende sausjes. Dit ovalen bord heeft een afmeting van 24 bij 32 cm, is wit van kleur en heeft 5 verschillende vakjes.


 
Image of Cosy&Trendy ovaal fonduebord met 6 vakjes - 33 x 26 cm - wit
 

Cosy&Trendy ovaal fonduebord met 6 vakjes - 33 x 26 cm - wit

Cosy&Trendy fonduebord met vakverdeling voor verschillende sausjes. Dit ovalen bord heeft een afmeting van 33 bij 26 cm, is wit van kleur en heeft 6 verschillende vakjes.


 
Image of Cosy&Trendy ovenschotel met deksel - 0,2 l - rood
 

Cosy&Trendy ovenschotel met deksel - 0,2 l - rood

Deze ovenschotels van Cosy&Trendy hebben een mooi design, waardoor ze ook als serveerschotel gebruikt kunnen worden. Je kunt dus bereidingen die je in de oven klaarmaakt rechtstreeks aan jouw gasten voorschotelen.


 
Image of Cosy&Trendy rond fonduebord met 4 vakjes - Ø 26 cm - wit
 

Cosy&Trendy rond fonduebord met 4 vakjes - Ø 26 cm - wit

Cosy&Trendy fonduebord met vakverdeling voor verschillende sausjes. Dit ronde bord heeft een diameter van 26 cm, is wit van kleur en heeft 4 verschillende vakjes.


 
Image of Cosy&Trendy serveerplankjes - 4 stuks
 

Cosy&Trendy serveerplankjes - 4 stuks

Serveer de lekkerste hapjes op deze serveerplankjes van Cosy&Trendy. De mini serveerplanken beschikken over een praktisch handvat en een ophangoog. Er worden 4 serveerplankjes geleverd.


 
Image of Cosy&Trendy small aperopotje met deksel - 4 stuks
 

Cosy&Trendy small aperopotje met deksel - 4 stuks

Vierdelige set Cosy&Trendy aperopotjes in small formaat en verschillende modellen. Je kunt kiezen voor een bepaalde vorm (rond, ovaal, vierkant en rechthoekig) afhankelijk van de bereiding.


 
Image of Cosy&Trendy snijplank - acacia hout
 

Cosy&Trendy snijplank - acacia hout

Voor deze Cosy&Trendy snijplank is acacia hout gebruik. Een harde materiaalsoort met speciale schakeringen. De snijplank wordt nog eens opgewaardeerd door het ophangkoordje en stalen plaatj


 
Image of Cosy&Trendy snijplank met sapgeul
 

Cosy&Trendy snijplank met sapgeul

Voor deze Cosy&Trendy snijplank is hout van de walnotenboom gebruikt. Een harde materiaalsoort met zeer mooie, speciale uitstraling. De snijplank wordt nog eens opgewaardeerd door de sapgeul en het stalen plaatje.


 
Image of Cosy&Trendy snijplank - walnotenboom hout
 

Cosy&Trendy snijplank - walnotenboom hout

Voor deze Cosy&Trendy snijplank is hout van de walnotenboom gebruikt. Een harde materiaalsoort met zeer mooie, speciale uitstraling. De snijplank wordt nog eens opgewaardeerd door het ophangkoordje en stalen plaatje.


 
Image of Cosy&Trendy Stria theepot met filter - 1,15 l
 

Cosy&Trendy Stria theepot met filter - 1,15 l

Deze zwarte Stria theepot van het merk Cosy&Trendy wordt gekoesterd omwille van zijn schoonheid en functionaliteit. De theepot is vervaardigd uit gietijzer, dat de warmte gelijkmatig verdeelt en optimaal behoudt.


 
Image of Cosy&Trendy vijzel met stamper
 

Cosy&Trendy vijzel met stamper

Wanneer je verse kruiden en ongemalen specerijen fijnstampt in deze granieten Cosy&Trendy vijzel met stamper komen hun aroma's optimaal vrij. Daarnaast hebben jouw gerechten gegarandeerd de beste smaak.


 
Image of Gourmetpannetje - Ø 15 cm - zwart
 

Gourmetpannetje - Ø 15 cm - zwart

Dit Cosy&Trendy gourmetpannetje is ideaal voor het bereiden van kleine gerechten. Het zwarte pannetje, met een diameter van 15 cm, is geschikt voor alle warmtebronnen, met uitzondering van inductie.


 
Image of Kiddie Love Bus opbergzitbox
 

Kiddie Love Bus opbergzitbox

Deze Kiddie Love Bus opbergzitbox is handig en schattig, een echt aanwinst voor elke kinderkamer.


 
Image of Kiddie opbergzitbox brandweerauto
 

Kiddie opbergzitbox brandweerauto

Deze Kiddie opbergzitbox brandweerauto is handig en stoer.


 
Image of Kiddie opbergzitbox safaribus
 

Kiddie opbergzitbox safaribus

Deze Kiddie opbergzitbox safaribus is handig en stoer, een echt aanwinst voor elke kinderkamer.