Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Continenta dienblad - acacia - 53 x 36 cm
 

Continenta dienblad - acacia - 53 x 36 cm

Massief houten dienblad in donker acacia met metalen grepen van Continenta. Het blad heeft een mooie kleurschakering van de houtnerven. Het oppervlak heeft een natuurlijk aspect en is onderhoudsvriendelijk. Afmetingen : 53 x 36 x 5 cm.


 
Image of Continenta dienblad - eucalyptus - 61 x 35 cm
 

Continenta dienblad - eucalyptus - 61 x 35 cm

Massief houten dienblad in eucalyptus voor ontbijt op bed of gebruik in de sofa van Continenta. Met een opklapbaar onderstel. Het oppervlak heeft een natuurlijk aspect en is onderhoudsvriendelijk. De afmetingen zijn 61 x 35 x 7 cm.


 
Image of Continenta notenschaal met notenkraker - acacia - 24,5 cm
 

Continenta notenschaal met notenkraker - acacia - 24,5 cm

Massief houten schaal voor noten in donker acacia met geïntegreerde notenkraker van Continenta. Moderne organische vormgeving met een mooie kleurschakering van de houtnerven. Afmetingen : 24,5 x 24,5 x 5 cm


 
Image of Continenta - Raclette Board (4896)
 

 
Image of Continenta schaal - acacia - Ø 16 cm
 

Continenta schaal - acacia - Ø 16 cm

Kleine massief houten schaal in donker acacia met een mooie kleurschakering van de houtnerven van Continenta. Het oppervlak heeft een natuurlijk aspect en is onderhoudsvriendelijk. De diameter van de schaal is 16 cm en de hoogte is 9 cm.


 
Image of Continenta schaal - eucalyptus - Ø 16 cm
 

Continenta schaal - eucalyptus - Ø 16 cm

Kleine massief houten schaal in eucalyptus van het merk Continenta. Het oppervlak heeft een natuurlijk aspect en is onderhoudsvriendelijk. De schaal heeft een diameter van 16 cm en een hoogte van 9 cm.


 
Image of Continenta snijplank - acacia - 43 x 29 cm
 

Continenta snijplank - acacia - 43 x 29 cm

Massief houten snijplank met sapgeul in donker acacia van het merk Continenta. De snijplank is 2,4 cm dik en heeft de afmetingen 43 x 29 cm. Een blikvanger op je aanrecht door de mooie warme kleurschakering van de houtnerven.


 
Image of Continenta snijplank - acacia kopshout - 36,5 x 25 cm
 

Continenta snijplank - acacia kopshout - 36,5 x 25 cm

Massief houten snijplank met sapgeul in donker acacia van het merk Continenta. De snijplank is 2,8 cm dik en heeft de afmetingen 36,5 x 25 cm. Een blikvanger op je aanrecht door de mooie warme kleurschakering van de houtnerven.