Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Colorique Apollo Jeep Poef
 

Colorique Apollo Jeep Poef

Om op te zitten, op te spelen of lekker als voetenbankje. Met deze grote Colorique Apollo Jeep poef kun je alle kanten op. Een tof item dat dienstdoet als zitkussen of als vette accessoire in de kinderkamer. Zo leuk!


 
Image of Colorique Apollo Kussenhoes 50 x 50 cm
 

Colorique Apollo Kussenhoes 50 x 50 cm

Wauw wat een stoer kussen! Met deze Colorique Apollo kussenhoes geef je jouw kamer een stijlvolle, stoere touch. De hoes is gemaakt van vintage canvas en is beschilderd met verschillende leuke applicaties met vliegtuigthema.


 
Image of Colorique Apollo Opberger
 

Colorique Apollo Opberger

Een opgeruimde kamer kan ook heel stoer zijn! De Colorique Apollo opberger is de oplossing. Deze canvas opbergzak hang je makkelijk aan een de wand, kast, bed of verwarming. Het design heeft leuke vliegtuigapplicaties en twee grote gespen.


 
Image of Colorique Apollo Organizer
 

Colorique Apollo Organizer

Een bijzondere organizer, die zowel speels als stoer is! Deze Colorique Apollo hanger heeft 3 kledinghaken en een gesp voor bijvoorbeeld riemen of kettingen. Je bevestigt hem makkelijk aan de muur. Een stoer item voor de kinderkamer.


 
Image of Colorique Laundry Vintage Wereld Poef à 60 cm
 

Colorique Laundry Vintage Wereld Poef à 60 cm

Wereldbol op je bureau? Wereldbol op de grond bedoel je! Om te zitten zelfs. Colorique ontwierp deze stoere poef met wereldkaartapplicatie. Waar gaat de reis naartoe? Je stippelt het rustig uit terwijl je op deze poef zit!