Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Cobb 100 Handvat barbecue/grill accessorie
 

 
Image of Cobb 109 barbecue/grill accessorie
 

 
Image of Cobb 11 barbecue/grill accessorie
 

 
Image of Cobb 52 barbecue/grill accessorie
 

 
Image of Cobb - Baking Pan Black (54)
 

 
Image of Cobb Basisplaat Teflon®
 

Cobb Basisplaat Teflon®

Is de basisplaat van je Cobb toe aan vervanging? Je vervangt hem eenvoudig met een nieuwe! Deze basisplaat is geschikt voor de Cobb Premier en Pro. Dankzij de gaatjes in de plaat loopt het overtollige vet gemakkelijk in de kom van de Cobb.


 
Image of Cobb BBQ Gereedschapset 4-delig
 

Cobb BBQ Gereedschapset 4-delig

Met deze complete gereedschapset van Cobb heb je alles om lekker te kunnen barbecueën! Een vork, spatel, tang en kwast in een handige draagtas, een zeer complete set. Na gebruik doe je deze hoogwaardige tools gewoon in de vaatwasser!


 
Image of Cobb BBQ Gereedschap Spatel
 

Cobb BBQ Gereedschap Spatel

Met deze BBQ spatel van Cobb kiep je in een handomdraai je gebakken eitje of verse pannenkoek om. De spatel ligt er prettig in de hand en heeft een voetje waardoor hij iets van het oppervlak ligt. Zo houd je de zijtafel van je barbecue lekker schoon!


 
Image of Cobb Compact Pro
 

Cobb Compact Pro

De Cobb Compact Pro is een compacte barbecue van slechts 30 centimeter hoog. De Cobb is in drie minuten op temperatuur en verbruikt 80% minder briketten dan andere barbecues. Een veilige, zuinige en compacte barbecue!


 
Image of Cobb Dekselverhoger met kippenstandaard
 

Cobb Dekselverhoger met kippenstandaard

Te weinig ruimte onder het deksel van je Cobb? Creëer meer hoogte in de Cobb barbecue met deze dekselverhoger. De verhoger is inclusief een handige standaard waar een hele kip op kan worden gebraden. Twee vliegen in één klap dus!


 
Image of Cobb - Frying Pan Stainless Steel (19)
 

 
Image of Cobb - Gas Barbecue Case Black (760)
 

 
Image of Cobb Grillplaat
 

Cobb Grillplaat

Op deze Cobb Grillplaat geef je groenten, vlees of vis een heerlijke grillsmaak. De grillplaat heeft een anti-aanbaklaag en is voorzien van groeven. Het vet dat vrijkomt loopt makkelijk weg, voor vetvrij grillen. De plaat houdt de warmte lang vast.


 
Image of Cobb - Inner Foil for Barbecue Stainless Steel (53)
 

 
Image of Cobb Op de Cobb Kookboek
 

Cobb Op de Cobb Kookboek

42 recepten|Speciaal voor de Cobb BBQ|Uiteenlopende gerechten


 
Image of Cobb Premier
 

Cobb Premier

De Cobb Premier is een veelzijdige minikeuken en geschikt om op te bakken, grillen, braden en zelfs roken. De mantel van de Cobb Premier is gemaakt van roestvast staal. Standaard geleverd met een basisplaat voor perfecte resultaten!


 
Image of Cobb Premier Brikettenkorb
 

 
Image of Cobb Premier Gas
 
from  197.92
Compare 2 Prices

 
Image of Cobb Pro
 

Cobb Pro

De Cobb Pro is een echte alleskunner! Hij is te gebruiken voor koken, bakken, grillen, braden en roken. Door zijn compacte formaat en lage gewicht is deze barbecue ideaal om mee te nemen. De gepoedercoate metalen mantel geeft hem een moderne look.


 
Image of Cobb - Roast Grates Stainless Steel (32)
 

 
Image of Cobb - Roasting Thermometer Stainless Steel (23)
 

 
Image of Cobb Snijplank Supreme Bamboe
 

Cobb Snijplank Supreme Bamboe

De Supreme snijplank van Cobb is meer dan een snijplank: je kan er ook prima mee serveren. De snijplank is gemaakt van bamboe en ziet er daardoor prachtig uit. De sapgoot van de plank vangt vocht van het gerecht mooi op. Een handige accessoire!


 
Image of Cobb Supreme
 

Cobb Supreme

De Cobb Supreme is de grootste van de familie en is tot wel 85% groter. Kook, grill, bak of stoof op het grote rooster met de bekende Cobb gebruiksvriendelijkheid voor maar liefst 10 personen. Onder het deksel is zelfs plaats voor 2 kippen.


 
Image of Cobb Supreme Bakplaat
 

Cobb Supreme Bakplaat

Haal nog meer uit de Cobb Supreme met deze bakplaat. De plaat is voorzien van een anti-aanbaklaag en zeer geschikt voor het bakken van eieren, flensjes, groenten of vis. De bakplaat is alleen geschikt voor de Cobb Supreme.


 
Image of COBB Supreme Brikettenkorb
 

 
Image of Cobb Supreme Grillplaat
 

Cobb Supreme Grillplaat

Deze grillplaat voor de Cobb Supreme is ideaal voor het grillen van vlees. De plaat heeft een anti-aanbaklaag en speciale groeven die zorgen voor echte grillmarks in het vlees. Ook te gebruiken voor het grillen van vis of groenten!


 
Image of Cobb Waterketel
 

Cobb Waterketel

Met deze Cobb Waterketel kook je water op je Cobb barbecue. In de ketel kook je razendsnel maximaal 1,2 liter water zodat je bij de barbecue geniet van warme thee of een lekkere soep. Je kan hem zelfs gebruiken als brikettenstarter!


 
Image of Cobb Wok
 

Cobb Wok

De Cobb Wok is één van de beste accessoires om meer op de Cobb te bereiden. Gemaakt van roestvast staal en speciaal ontworpen voor gebruik op de Cobb. Door de vorm en het gebruikte materiaal zorgt het voor een gelijkmatige hitteverdeling.