Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Cluse La Bohème Leather Horloge
 

Cluse La Bohème Leather Horloge

Je hebt niet veel nodig om mooi te zijn! Dat laat het prachtige La Bohème horloge van Cluse zien. Het elegante lederen horloge matcht perfect met de mooie messing horlogekast en de eenvoudige wijzerplaat. Een subtiele schoonheid voor je pols!


 
Image of Cluse La Bohème Mesh Horloge
 

Cluse La Bohème Mesh Horloge

Ga voor de subtiele schoonheid van het La Bohème horloge van Cluse. Dit prachtige, eenvoudige horloge heeft een mooie mesh horlogeband die perfect past bij de messing klokkast en elegante wijzerplaat: strak en stijlvol zonder poespas.


 
Image of Cluse La Roche Horloge
 

Cluse La Roche Horloge

Chic en uniek: dit prachtige, marmeren horloge van Cluse heeft het allemaal. Bij La Roche is hoogwaardig, soepel leder gecombineerd met echt marmer, wat het horloge een bijzondere look geeft. Een echte opvaller om jouw pols!


 
Image of Cluse La Vedette Mesh Horloge
 

Cluse La Vedette Mesh Horloge

Hoe kleiner, hoe fijner! Het minimalistische La Vedette horloge van Cluse heeft een diameter van slechts 24 mm en valt smal en subtiel om de pols. Perfect voor chique gelegenheden, maar ook dé dosis extra stijl van jouw alledaagse look.


 
Image of Cluse Minuit Leather Horloge
 

Cluse Minuit Leather Horloge

Klassiek, elegant en stijlvol. Dat is het Minuit horloge van Cluse. Het horloge heeft een prachtige, eenvoudige wijzerplaat die perfect matcht met de lederen band en de horlogekast van messing. Een subtiel uurwerk dat bij elke outfit past.


 
Image of Cluse Minuit Mesh Horloge
 

Cluse Minuit Mesh Horloge

Het Cluse Minuit horloge schittert in al haar eenvoud. Het gebruik van mooie, sterke materialen en perfect gecombineerde kleuren maken dit horloge bijzonder, zonder al te veel toevoegingen. Een subtiel horloge dat je iedere dag wilt dragen!