Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Childhome Baizy Bouncer Jersey Hoes
 

Childhome Baizy Bouncer Jersey Hoes

Deze Childhome jersey hoes is speciaal ontworpen voor de Baizy Bouncer wipstoel. Het zachte katoen is voorzien van drie openingen voor de riempjes van de driepunts-veiligheidsgordel. Comfortabel!


 
Image of Childhome Baizy Bouncer Wipstoel
 

Childhome Baizy Bouncer Wipstoel

De allereerste stoel van je kleintje? Dat is de Childhome Baizy Bouncer wipstoel. Het bijzondere aan dit stoeltje is dat hij geschikt is voor kids tot 15 kilo. Hij gaat dus extra lang mee! En dan is hij ook nog eens gemaakt van gerecycled PET vilt.


 
Image of Childhome Evolu 2 Hoge Kinderstoel
 

Childhome Evolu 2 Hoge Kinderstoel

Het is bijna jammer dat je er zelf niet in kunt zitten, want kijk eens naar die hippe looks van de Evolu 2 kinderstoel! Ook nog in hoogte verstelbaar, waardoor je kindje aan een eettafel ( 75 cm), maar ook een kindertafeltje (50 cm) kan zitten.


 
Image of Childhome Hobbel Scooter
 

Childhome Hobbel Scooter

Vrrrroemvrrrroem! De Childhome hobbelscooter is de ideale eerste scooter van kleine coureurs. Hij heeft een ontzettend hip ontwerp: dit is het ouderwetse hobbelpaard in een heel nieuw, fris jasje. Op de scooter kunnen kinderen heerlijk hobbelen.


 
Image of Childhome Lambda Meegroeistoel
 

Childhome Lambda Meegroeistoel

Een blijvertje, deze Lambda meegroeistoel van Childhome. Bruikbaar als hoge stoel met een veiligheidsgordel vanaf zes maanden, maar ook geschikt als gewone stoel voor oudere kinderen. Die gaat dus jarenlang mee!


 
Image of Childhome Ledikant
 

Childhome Ledikant

Dit prachtige ledikant van Childhome is een perfect eerste bedje voor je kleintje. Dankzij de spijlen is er sprake van optimale luchtcirculatie en kun je je baby goed in de gaten houden. Welterusten!


 
Image of Childhome Ledikant met Wielen
 

Childhome Ledikant met Wielen

Dit wiegje van Childhome is speciaal ontworpen om tegen het bed van papa en mama aan te plaatsen. Zo is je kleintje fijn dichtbij tijdens de nacht. Het is mogelijk om één lange zijde te verstellen qua hoogte of zelfs volledig te verwijderen. Ideaal!


 
Image of Childhome Loopwagen
 

Childhome Loopwagen

De eerste stapjes, de eerste ontdekkingstocht. Met deze Childhome loopwagen kan je kleintje lekker rondlopen, speelgoed vervoeren en de grove motoriek ontwikkelen. Extra leuk: er zit een krijtbord aan de voorkant van dit wagentje!


 
Image of Childhome Tipi Speeltent
 

Childhome Tipi Speeltent

Wonen daar indianen? Welnee, het is de superhippe Childhome tipi speeltent! Daar wordt gespeeld, gelezen, film gekeken... Noem maar op! Deze knusse en gezellige speelplek is makkelijk overal te installeren. Waar zet jij hem neer?


 
Image of Childhome Universeel Engel stoelkussen
 

Childhome Universeel Engel stoelkussen

Maak elke kinderstoel nog comfortabeler voor je kleintje met dit universele engel stoelkussen van Childhome. Hij is gemaakt van zacht katoen en beschikt over openingen voor eventuele riempjes van veiligheidsgordels. Zo is aan alles gedacht!


 
Image of Childhome Wolk Kapstok
 

Childhome Wolk Kapstok

Wat een wolk van een kapstok! Eindelijk een eigen plek voor je eigen jassen, sjaals en tassen. Het wolkje is tevens een krijtbord, dus schrijf of teken er iets moois op. Je naam bijvoorbeeld! Dan weet iedereen meteen wie er de baas is.