Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Chef'n FreshForce citruspers
 

Chef'n FreshForce citruspers

Met deze FreshForce citruspers van Chef'n krijg je 20% meer sap uit de vrucht dan dat je met andere handpersen krijgt.


 
Image of Chef'n GarlicZoom knofloofhakker
 

Chef'n GarlicZoom knofloofhakker

Gebruik de Chef'n GarlicZoom knoflookhakker om rollend 1 à 2 teentjes knoflook te hakken. De knoflookhakker heeft een groene transparante kunstof behuizing en een roestvrijstalen mes.


 
Image of Chef'n PalmPeeler dunschiller
 

Chef'n PalmPeeler dunschiller

Ben jij zo iemand waarbij het eng is om te zien hoe je een mes vast houdt? Dan is de Chef'n PalmPeeler dunschiller de ideale uitkomst. Je schilt snel en gemakkelijk je groente, fruit en aardappelen.


 
Image of Chef'n PalmZester mini-rasp
 

Chef'n PalmZester mini-rasp

De Chef'n PalmZester mini-rasp is ergonomisch ontworpen, zodat deze comfotabel om vingers valt. Hierdoor is het raspen van citrusvruchten voor iedereen eenvoudig om te doen. Het mes is gemaakt van RVS.


 
Image of Chef'n SleekSlice mandoline
 

Chef'n SleekSlice mandoline

Deze Chef'n SleekSlice mandoline is een compact opvouwbare mandoline. Perfect voor het snijden van harde of zachte groenten en fruit. De mandoline heeft een gekarteld mes voor een efficiente werking.


 
Image of Chef'n tomatenontkroner
 

Chef'n tomatenontkroner

Met de tomatenontkroner van Chef'n verwijder je eenvoudig de kroon van de tomaat. Een handige gadget die altijd goed van pas komt in de keuken. De ontkroner werkt eenvoudig in drie stappen.


 
Image of Chef'n VeggiChop groentesnijder
 

Chef'n VeggiChop groentesnijder

Met de Chef'n VeggiChop groentesnijder snijd of hak je eenvoudig jouw groenten, fruit en noten. Het werkt heel simpel. Doe de ingredienten in de bak, sluit het deksel en trek een aantal keren aan het koord.


 
Image of Chef'n ZipStrip kruidenstripper
 

Chef'n ZipStrip kruidenstripper

Met de Chef'n ZipStrip kruidenstripper verwijder je eenvoudig en snel de kruiden van hun houten steel. Doe de steel door het gaatje waar deze precies doorpast en trek deze aan de andere kant aan.