Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Buschbeck Barbecue Hoes
 

Buschbeck Barbecue Hoes

Met de Buschbeck barbecuehoes wordt de barbecue het hele jaar door beschermd tegen allerlei weersomstandigheden. Met deze hoes blijft de barbecue mooi en onderhouden. Voorzien van een rits en ogen is deze hoes een onmisbare barbecueaccessoire.


 
Image of Buschbeck Carmen Tuinhaard Barbecue
 

Buschbeck Carmen Tuinhaard Barbecue

Lekker barbecueën of genieten van een knisperend haardvuur? Het kan allemaal op deze luxueuze Buschbeck Carmen buitenhaard. In de uitsparing is ruimte voor hout en houtskool. Dankzij de dubbelwandige constructie is de rustieke haard extra veilig.


 
Image of Buschbeck Cortina Tuinhaard Barbecue
 

Buschbeck Cortina Tuinhaard Barbecue

Lekker barbecueën of genieten van de warmte met deze Buschbeck Cortina Buitenhaard en Barbecue. De kwalitatieve buitenhaard wordt geleverd met grillrooster en cementlijm. De haard is eenvoudig op te bouwen. Alleen geschikt voor gebruik met houtskool.


 
Image of Buschbeck Elba Tuinhaard Barbecue
 

Buschbeck Elba Tuinhaard Barbecue

De Buschbeck Elba barbecue is uitgevoerd met een RVS beschermplaat. De kap heeft een speciale dubbelwandige constructie voor extra veiligheid. Deze barbecue is ook een perfecte tuinhaard. Elba wordt geleverd met grillrooster en cementlijm.


 
Image of Buschbeck Gasinzet
 

Buschbeck Gasinzet

De gasinzet van Buschbeck verbreedt de mogelijkheden van de tuinhaard. Hiermee kan er met deze barbecue naast houtskool, ook op gas gebarbecued worden. Dankzij de gasinzet is de Buschbeck dus nog veel universeler in te zetten.


 
Image of Buschbeck Gietijzeren Grillrooster
 

Buschbeck Gietijzeren Grillrooster

Het Buschbeck grillrooster is van gietijzer waardoor er mooie braadstrepen op de ingrediënten komen. Vlees en vis zien er lekkerder uit en smaken ook nog eens heerlijk. Het grillrooster kan zeer hoge temperaturen aan en is van topkwaliteit.


 
Image of Buschbeck Grillbar Hoes
 

Buschbeck Grillbar Hoes

De Buschbeck grillbar hoes zorgt ervoor dat de grillbar beschermd wordt tegen stof en vuil van buitenaf. De barbecue blijft mooi netjes en onderhouden dankzij de hoes die tevens is voorzien van een rits met ogen.


 
Image of Buschbeck Grillbar Venedig
 

Buschbeck Grillbar Venedig

De Buschbeck Grillbar Venedig is een robuuste Grillbar en tuinhaard! De Grillbar Venedig is geweldig voor een leuke tuinparty of gezellig met het gezin. De richel zorgt voor extra werkruimte. Inclusief Grillrooster en speciale cementlijm.


 
Image of Buschbeck Grillbar Venedig met RVS Kap
 

Buschbeck Grillbar Venedig met RVS Kap

De Buschbeck Grillbar Venedig RVS Kap is een robuuste Grillbar met verstelbare RVS Kap! De Grillbar Venedig met kap geeft je alle mogelijkheden om ongehinderd te grillen.De Grillbar Venedig met kap is inclusief Grillrooster en speciale cementlijm.


 
Image of Buschbeck Grillspit
 

Buschbeck Grillspit

Met de Buschbeck grillspit worden de barbecuemogelijkheden nog verder uitgebreid. De grillspit is voorzien van de echte Buschbeck kwaliteit en gaat dan ook lang mee. De grillspit wordt zonder motor geleverd.


 
Image of Buschbeck Las Palmas Tuinhaard Barbecue
 

Buschbeck Las Palmas Tuinhaard Barbecue

Heerlijk barbecueën met deze Buschbeck Las Palmas Houtskoolbarbecue. De kwalitatieve buitenhaard wordt geleverd inclusief grillrooster. De Las Palmas barbecue is ook een perfecte buitenhaard. Alleen geschikt voor gebruik met houtskool.


 
Image of Buschbeck Magic
 

Buschbeck Magic

De Buschbeck Magic is een schiterrende barbecue. Dankzij de hoge kwaliteit materialen heeft deze Buschbeck een zeer lange levensduur. Tijdens koelere avonden kan de Magic ook gebruikt worden als tuinhaard. Een mooie toevoeging aan iedere tuin!


 
Image of Buschbeck Magic Aflegblad Beukenhout
 

Buschbeck Magic Aflegblad Beukenhout

Creëer extra werkruimte bij de barbecue met het Buschbeck Magic Aflegblad. Dit aflegblad is niet alleen erg handig, maar ziet er ook erg mooi uit. Dankzij het hoogwaardige materialen staat het blad garant voor een lange levensduur.


 
Image of Buschbeck Magic Aflegblad RVS
 

Buschbeck Magic Aflegblad RVS

Creëer extra werkruimte bij de barbecue met het Buschbeck Magic Aflegblad. Dit aflegblad is niet alleen erg handig, maar ziet er ook erg mooi uit. Dankzij het hoogwaardige materialen staat het blad garant voor een lange levensduur.


 
Image of Buschbeck Opzetstuk Schoorsteen
 

Buschbeck Opzetstuk Schoorsteen

Verleng de schoorsteen met het Buschbeck opzetstuk. Het opzetstuk is niet alleen ter verlenging, maar kan ook als vervanging dienen. Hiermee wordt de uitstoot van rookontwikkeling naar boven gestuwd, wat heel prettig is tijdens het barbecueën.


 
Image of Buschbeck Opzetstuk Schoorsteen Rondo
 

Buschbeck Opzetstuk Schoorsteen Rondo

Verleng de schoorsteen van de Rondo met het Buschbeck opzetstuk Rondo. Het opzetstuk kan tevens als vervanging van de oude schoorsteen dienen.


 
Image of Buschbeck Rondo
 

Buschbeck Rondo

Heerlijk uitgebreid barbecuen kan vanaf nu met deze royale Buschbeck Rondo barbecue! De tuinhaard en barbecue heeft een royale brandkamer en is afgewerkt met een koperen beschermplaat. De kap heeft een dubbelwandige constructie voor extra veiligheid.


 
Image of Buschbeck Sokkel wit Normaal
 

Buschbeck Sokkel wit Normaal

Zoek het hogerop met de Buschbeck sokkel. Het werkt heel eenvoudig. Door dit onderdeel onder de barbecue te plaatsen wordt een ideale werkhoogte gecreëerd. Deze sokkel kan de barbecue volledig ophogen.


 
Image of Buschbeck Sokkel wit Rondo
 

Buschbeck Sokkel wit Rondo

Plaats de Buschbeck sokkel Rondo onder de barbecue en creëer hiermee een ideale werkhoogte. Met deze sokkel kan de barbecue volledig opgehoogd kan worden.


 
Image of Buschbeck Valencia
 

Buschbeck Valencia

De duotone Buschbeck Valencia is een robuuste barbecue, vervaardigd uit beton. De Valencia heeft een dubbelwandige kap, dat maakt de haard extra veilig in gebruik. Geschikt voor gebruik met hout en houtskool. Inclusief grillrooster.


 
Image of Buschbeck Vuurkorf Aslade
 

Buschbeck Vuurkorf Aslade

Deze Buschbeck vuurkorf en aslade zorgen ervoor dat hout en dus ook vuur op de plaats blijft. De vuurkorf vereenvoudigt het schoonmaken van de tuinhaard en beschermt de grillruimte. Het RVS materiaal is ideaal omdat het niet roest.


 
Image of Buschbeck Vuurvaste Binnenkap
 

Buschbeck Vuurvaste Binnenkap

De Buschbeck vuurvaste binnenkap zorgt ervoor dat de grill ook als haard kan fungeren. De binnenkap beschermt de barbecue tegen de hitte en is er zo op gemaakt dat de buitenkant niet scheurt.