Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Freesia Badcrème, 250 Ml
 

Freesia Badcrème, 250 Ml

Freesia badcrème heeft een frisse en bloemige geur en is een luxe, parelmoer crème verrijkt met zoete amandelproteïne en sinaasappelextract voor een geurige badervaring.


 
Image of Freesia Body Lotion, 250 Ml
 

Freesia Body Lotion, 250 Ml

Freesia hydraterende body lotion, verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en sinaasappelextract om de huid te hydrateren en subtiel te parfumeren met noten van fresia, roos, sering en amber.


 
Image of Freesia Body Wash, 250 Ml
 

Freesia Body Wash, 250 Ml

Freesia body wash is heerlijk geparfumeerd en bevat een mix van zoete amandelproteïne, toverhazelaar en sinaasappelextract. Het rijke, luxe schuim maakt de huid schoon en subtiel geparfumeerd.


 
Image of Freesia Eau De Toilette, 50 Ml
 

Freesia Eau De Toilette, 50 Ml

Een frisse en fruitige eau de toilette, perfect voor elke gelegenheid.

Een heerlijke freesia geur met groene bloemige noten, opgefrist door aquatische tonen en een fruitige tint cassis. De hartnoten zijn bloemig en elegant met roos, iris...


 
Image of Freesia Hand & Nagel Crème, 100 Ml
 

Freesia Hand & Nagel Crème, 100 Ml

Freesia hand & nagel crème is voedend en bevat zoete amandelolie, pro vitamine B5, vitamine E, jasmijnextract en keratine om de huid te verzachten, hydrateren en parfumeren.


 
Image of Freesia Talkpoeder, 100 G
 

Freesia Talkpoeder, 100 G

Freesia geparfumeerde talkpoeder is licht, zijdezacht en verrijkt met voedende, zoete amandelolie. Perfect om de huid droog, glad aan te laten voelen en elegant te parfumeren.


 
Image of Freesia Zeep (100 G)
 

Freesia Zeep (100 G)

Freesia zeep is een frisse, fruitige en bloemige geur met freesia en verrijkt met zoete amandelolie en shea boter voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Freesia Zeep, 3x 100 G
 

Freesia Zeep, 3x 100 G

Freesia zeep is een frisse, fruitige en bloemige geur met freesia en verrijkt met zoete amandelolie en shea boter voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Lavender Badcrème, 250 Ml
 

Lavender Badcrème, 250 Ml

Een luxe, parelmoer schuimende badcrème met lavendelgeur. Verrijkt met zoete amandelproteïne en lavendelextract voor een ontspannende badervaring.


 
Image of Lavender Body Lotion, 250 Ml
 

Lavender Body Lotion, 250 Ml

Een met lavendel geparfumeerde hydraterende body lotion, verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en lavendelextract. Dagelijks gebruik hydrateert de huid met een delicaat parfum met noten van lavendel en musk.


 
Image of Lavender Eau De Toilette, 50 Ml
 

Lavender Eau De Toilette, 50 Ml

Een vrouwelijke, bloemige geur die lavendel combineert met warme patchouli en muskus, perfect voor elke gelegenheid.

Een geweldig akkoord van lavendel, rozemarijn en eucalyptus op een bloemig, kruidig hart van geranium, roos en oranjebloesem....


 
Image of Lavender Hand- & Nagelcrème, 100 Ml
 

Lavender Hand- & Nagelcrème, 100 Ml

Verzorgende Lavender hand- & nagelcrème met zoete amandelolie, pro vitamine B5, vitamine E, jasmijn extract en keratine om de huid te verzachten, hydrateren en parfumeren.


 
Image of Lavender Talkpoeder, 100 G
 

Lavender Talkpoeder, 100 G

Een lichte, zijdezachte, met lavendel geparfumeerde talkpoeder, verrijkt met voedende zoete amandelolie, perfect om de huid droog en glad aan te laten voelen en elegant te parfumeren.


 
Image of Lavender Zeep, 100 G
 

Lavender Zeep, 100 G

Een heerlijk parfum, die lavendel, rozemarijn en eucalyptus vermengd op een bloemig kruidenhart van geranium, roos en oranjebloesem. Geniet van deze traditionele Engelse geur.


 
Image of Lavender Zeep, 3x 100 G
 

Lavender Zeep, 3x 100 G

Een heerlijk parfum, die lavendel, rozemarijn en eucalyptus vermengd op een bloemig kruidenhart van geranium, roos en oranjebloesem. Geniet van deze traditionele Engelse geur.


 
Image of Lily Of The Valley Badcrème, 250 Ml
 

Lily Of The Valley Badcrème, 250 Ml

Een luxe, parelmoer schuimende badcrème met lelietjes-van-dalen geur. Verrijkt met zoete amandelproteïne en linde extract voor een geurige badervaring.


 
Image of Lily Of The Valley Body Wash, 250 Ml
 

Lily Of The Valley Body Wash, 250 Ml

De heerlijk geparfumeerde Lily of the Valley body wash bevat een mix van zoete amandelproteïne, toverhazelaar en linde extract. Het rijke, luxe schuim maakt de huid schoon en subtiel geparfumeerd.


 
Image of Lily Of The Valley Hand- & Nagelcrème, 100 Ml
 

Lily Of The Valley Hand- & Nagelcrème, 100 Ml

Verzorgende Liley of the Valley hand- & nagelcrème met zoete amandelolie, pro vitamine B5, vitamine E, jasmijn extract en keratine om de huid te verzachten, hydrateren en parfumeren.


 
Image of Lily Of The Valley Zeep (100 G)
 

Lily Of The Valley Zeep (100 G)

Lily of the Valley zeep is een frisse en bloemige geparfumeerde zeep, verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en natuurlijke citroenolie voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Orchid - Badcreme
 

Orchid - Badcreme

Een luxe, parelmoer schuimende badcrème met orchidee geur. Verrijkt met zoete amandelproteïne en jasmijnextract voor een geurige badervaring.


 
Image of Orchid Body Lotion, 250 Ml
 

Orchid Body Lotion, 250 Ml

Een dagelijkse body lotion verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en jasmijnextract om de huid te hydrateren en subtiel te parfumeren met noten van jasmijn en ylang ylang.


 
Image of Orchid Body Wash, 250 Ml
 

Orchid Body Wash, 250 Ml

De heerlijk geparfumeerde Orchid body wash bevat een mix van zoete amandelproteïne, toverhazelaar en jasmijnextract. Het rijke, luxe schuim maakt de huid schoon en subtiel geparfumeerd.


 
Image of Orchid Eau De Toilette, 50 Ml
 

Orchid Eau De Toilette, 50 Ml

Een weelderige en bloemige geur, perfect voor elke gelegenheid.

Een delicate bloemige geur met wilde orchidee in het hart, mengt topnoten van iris, roos en jasmijn met een frisse fruitige tint bergamot op een warme basis van amber, sandelhout...


 
Image of Orchid Hand & Nagel Crème, 100 Ml
 

Orchid Hand & Nagel Crème, 100 Ml

Deze voedende Orchid hand & nagel crème met zoete amandelolie, pro vitamine B5, vitamine E, jasmijnextract en keratine om te helpen verzachten, hydrateren en parfumeren van de huid.


 
Image of Orchid Talkpoeder, 100 G
 

Orchid Talkpoeder, 100 G

Een frisse, bloemige Orchid geparfumeerde talkpoeder. Het talkpoeder is verrijkt met voedende, zoete amandelolie, perfect om de huid zijdezacht aan te laten voelen en subtiel te parfumeren.


 
Image of Orchid Zeep (100 G)
 

Orchid Zeep (100 G)

Een warme, elegant geparfumeerde Orchid zeep. Verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en petitgrain olie voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Orchid Zeep, 3x 100 G
 

Orchid Zeep, 3x 100 G

Een warme, elegant geparfumeerde Orchid zeep. Verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en petitgrain olie voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Pink Bouquet Cleansing Body Wash, 2
 

Pink Bouquet Cleansing Body Wash, 2

Pink Bouquet body wash zorgt voor een heerlijk geurende ervaring. Het bevat een mix van zoete amandelproteïne met toverhazelaar. Het rijke, luxe schuim maakt de huid schoon en subtiel geparfumeerd.


 
Image of Pink Bouquet Foaming Bath Cream, 25
 

Pink Bouquet Foaming Bath Cream, 25

Een luxe, parelmoer schuimende badcrème met verfijnde bloemengeur. Verrijkt met zoete amandelproteïne en rozenblaadjes extract voor een geurige badervaring.


 
Image of Pink Bouquet Hand- & Nagelcrème, 100 Ml
 

Pink Bouquet Hand- & Nagelcrème, 100 Ml

Verzorgende Pink Bouquet hand- & nagelcrème met zoete amandelolie, pro vitamine B5, vitamine E, rozenblaadjes extract en keratine om de huid te verzachten, hydrateren en parfumeren.


 
Image of Pink Bouquet Moisturing Body Lotion
 

Pink Bouquet Moisturing Body Lotion

Geniet van Pink Bouquet hydraterende body lotion. Een dagelijkse body lotion verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en rose petal extract om de huid te hydrateren en zoet te laten ruiken.


 
Image of Pink Bouquet Talkpoeder, 100 G
 

Pink Bouquet Talkpoeder, 100 G

Een licht, zijdezachte Pink Bouquet geparfumeerde talkpoeder verrijkt met voedende, zoete amandelolie om de huid droog en glad te laten voelen en elegant geparfumeerd.


 
Image of Pink Bouquet Zeep (100 G)
 

Pink Bouquet Zeep (100 G)

Een verfijnde, bloemige geparfumeerde zeep, verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en geraniumolie voor een milde reiniging van de huid.


 
Image of Pink Bouquet Zeep, 3x 100 G
 

Pink Bouquet Zeep, 3x 100 G

Een verfijnde, bloemige geparfumeerde zeep, verrijkt met zoete amandelolie, shea boter en geraniumolie voor een milde reiniging van de huid.