Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Born in Sweden Gieter
 

Born in Sweden Gieter

De Born in Sweden Gieter is stijlvol, minimalistisch, maar met een opvallende vormgeving. Deze gieter lijkt in niks op de traditionele watergieter. De gieter heeft een flexibele slang en kan met een magneet aan de kan bevestigd worden.


 
Image of Born in Sweden Magazine Rek
 

Born in Sweden Magazine Rek

Het Born in Sweden Magazine rek heeft een speelse vormgeving met een stoer randje! Dit tijdschriften rek houdt alle tijdschriften netjes op orde. De asymmetrie geeft dit Born in Sweden Magazine rek een opvallende uitstraling.


 
Image of Born in Sweden Sleutelkastje
 

Born in Sweden Sleutelkastje

Dit Born in Sweden Sleutelkastje is een perfecte halaccessoire. Alle sleutels van de gezinsleden kunnen veilig in dit kastje opgeborgen worden. Niemand hoeft te zoeken naar zijn sleutels en dus ook geen rondslingerende sleutelbossen in huis!


 
Image of Born in Sweden Stumpstick Kaarsenhouder
 

Born in Sweden Stumpstick Kaarsenhouder

Overgebleven resten van stompkaarsen de prullenbak in? Je kunt ze nog gebruiken! Brand ze op met de Born in Sweden Stumpstick Kaarsenhouder, die speciaal is bedoeld voor de laatste restjes. De kaarsenstandaard is ook geschikt voor waxinelichtjes.


 
Image of Born in Sweden Trivets Onderzetters
 

Born in Sweden Trivets Onderzetters

De Born in Sweden Trivets Onderzetters bestaat uit een set houten ringen die geschikt zijn als onderzetters voor pannen. De ringen passen in elkaar, perfect voor een grote pan. Plaats de ringen speels op tafel als je meerdere pannen hebt!


 
Image of Born in Sweden Wandkapstok
 

Born in Sweden Wandkapstok

De Born in Sweden Wandkapstok is een minimalistische kapstok en bestaat uit een geheel. De zes ophanghaken lijken op te krullen en hangen dus op verschillende hoogtes, wat voor een speels effect zorgt. De kapstok is gemakkelijk uit te breiden.


 
Image of Born in Sweden Watering can 7,5 L black
 

Born in Sweden Watering can 7,5 L black

De Born in Sweden Tuingieter is uniek in zijn soort. Deze design gieter met een sculptuurachtige vormgeving is praktisch èn prachtig om te zien. Ideaal voor op een balkon of kleine tuin. Het water kan via de tuit of via de het rooster water gieten.


 
Image of Born in Sweden Watering can 7,5 L white
 

Born in Sweden Watering can 7,5 L white

De Born in Sweden Tuingieter is uniek in zijn soort. Deze design gieter met een sculptuurachtige vormgeving is praktisch èn prachtig om te zien. Ideaal voor op een balkon of kleine tuin. Het water kan via de tuit of via de het rooster water gieten.