Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Blond Indians Chief Denim Schort
 

Blond Indians Chief Denim Schort

Je kent ze wel, die echte denim freaks die hun ongewassen jeans laten leven. Dat kan nu ook met je Blond Indians keukenschort Door veelvoudig gebruik zul je kleurverschillen en gave slijtage plekken gaan zien. Zo wordt het schort nog mooier!


 
Image of Blond Indians Chief Katoen Schort
 

Blond Indians Chief Katoen Schort

Snijden, hakken, opruimen! Ben jij aan het delegeren in de keuken? Met de Blond Indians keukenschorten houd je het army thema perfect aan. Laat ze maar kliederen en klooien, na gebruik gaat het schort zo de wasmachine in.


 
Image of Blond Indians Construction Denim Schort
 

Blond Indians Construction Denim Schort

Is een schort tuttig en alleen voor vrouwen? Zeker niet! Deze stoere camouflage schorten van Blond Indians dagen ook iedere man uit om eens in de keuken te staan en de beste maaltijd ooit neer te zetten.


 
Image of Blond Indians Construction Schort
 

Blond Indians Construction Schort

Is een schort tuttig en alleen voor vrouwen? Zeker niet! Deze stoere camouflage schorten van Blond Indians dagen ook iedere man uit om eens in de keuken te staan en de beste maaltijd ooit neer te zetten.


 
Image of Blond Indians Denim Summer Tafelkleed 290 x 135 cm
 

Blond Indians Denim Summer Tafelkleed 290 x 135 cm

Is een wit kleed té simpel en een rood kleed té kerst? Een denim look kan altijd! Met het Blond Indians tafelkleed, wit servies en houten serveerplanken dek je een stoere tafel. Mooi voor binnen of zomers op de picknicktafel.


 
Image of Blond Indians Hands Up Denim Ovenwant
 

Blond Indians Hands Up Denim Ovenwant

Zo beschermend als denim was voor de mijnwerkers, zo beschermend is het ook voor je handen. Een hete pan pak je veilig op met een Blond Indians ovenwant. Doordat ze aan elkaar zitten met een breed tussenstuk blijft je kleding ook beschermd.


 
Image of Blond Indians Ibiza Denim Schort
 

Blond Indians Ibiza Denim Schort

Je staat in de club en kijkt naar je outfit. Oeps, vergeten je schort af te doen. Met het Blond Indians Ibiza schort kan het je zomaar gebeuren. Dit bewerkte denim schort past je als gegoten, heeft een verstelbare nekriem en is gewoon heel trendy.


 
Image of Blond Indians Totebag Tas
 

Blond Indians Totebag Tas

Pak al je strandspullen, logeerspullen of boodschappen in deze grote katoenen tas. De Blond Indians tas is lekker ruim en gemaakt van stevig katoen. Echt zo'n tas die je iedere keer weer pakt.