Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Black+Blum Box Appetit Lunchbox
 

Black+Blum Box Appetit Lunchbox

Leg die saaie boterhamzakjes (die ook nog eens slecht voor het milieu zijn) maar weer terug in de kast, vanaf nu neem jij je lunch mee in deze hippe Black+Blum Box Appetit lunchbox mee. Handig, er zit zelfs een bakje bij voor een saus of dressing.


 
Image of Black+Blum Box Appetit Thermosbeker 0,47 L
 

Black+Blum Box Appetit Thermosbeker 0,47 L

Functioneer jij 's ochtends niet zonder je dagelijkse dosis koffie? Giet deze grote roestvrijstalen Black+Blum Travel Mug vol, neem de thermosbeker mee naar kantoor en je kunt er de rest van de dag (of in ieder geval de ochtend) weer tegenaan.


 
Image of Black+Blum Box Appetit Thermosfles 0,5 L
 

Black+Blum Box Appetit Thermosfles 0,5 L

Stay hydrated! Deze hippe Black+Blum Box Appetit thermosfles neem je overal mee naar toe. De roestvrijstalen, dubbelwandige fles houdt koude dranken tot 24 uur koel en warme dranken tot maar liefst 12 uur warm.


 
Image of Black+Blum Forminimal Afwasrek
 

Black+Blum Forminimal Afwasrek

Een ingenieus afdruiprek: dit Black+Blum Forminimal afwasrek is van alle gemakken voorzien. Op de flexibele pennen zet je veilig kostbaar glaswerk weg en ze zijn ook sterk genoeg voor zware pannen. Het rek is inklapbaar en heeft een apart bestekbakje!


 
Image of Black+Blum Forminimal Fruitschaal met Plateau
 

Black+Blum Forminimal Fruitschaal met Plateau

Deze strakke Black+Blum Forminimal fruitschaal met bamboe plateau presenteert fruit niet alleen op stijlvolle wijze, maar fungeert ook als vergiet! Was het fruit, laat het water door de sleuven wegsijpelen en zet de schaal op het bamboe bord.


 
Image of Black+Blum Forminimal Keukenrolhouder
 

Black+Blum Forminimal Keukenrolhouder

Ook zo'n hekel aan een losse rol keukenpapier op het aanrecht? De strakke Black+Blum Forminimal keukenrolhouder verbergt op stijlvolle wijze de keukenrol! De houder is met één hand te gebruiken en de siliconen onderkant voorkomt schuiven.


 
Image of Black+Blum Forminimal Messenhouder met Snijplank
 

Black+Blum Forminimal Messenhouder met Snijplank

Eén organizer voor al je messen en keukengerei, alles netjes bij elkaar: de Black+Blum Forminimal messenhouder is je man! Deze houder bestaat uit een apart deel met bamboe stokjes voor messen en een deel voor kookgerei, gescheiden door een snijplank!


 
Image of Black+Blum Forminimal Saladeschaal met Couvert
 

Black+Blum Forminimal Saladeschaal met Couvert

Serveer je salade in stijl in deze asymmetrische Black+Blum Forminimal saladeschaal. Dankzij het strakke, ergonomische design is de kunststof schaal gemakkelijk vast te houden en door te geven. Inclusief een bamboe slabestek!


 
Image of Black+Blum Forminimal Snijplankenset 43 x 28 cm
 

Black+Blum Forminimal Snijplankenset 43 x 28 cm

Deze snijplanken mogen gezien worden, geef de set een mooi plekje op het aanrecht! De Black+Blum Forminimal snijplankenset bestaat uit twee snijplanken: één van kunststof voor natte ingrediënten en één van bamboe, voor brood en andere droge...


 
Image of Black+Blum Forminimal Voorraadpotten 3 st.
 

Black+Blum Forminimal Voorraadpotten 3 st.

Geen standaard voorraadpotten: deze stijlvolle Black+Blum Forminimal voorraadpotten zijn weer eens wat anders! De kunststof bakjes zijn asymmetrisch vormgegeven en het bamboe deksel sluit de potten luchtdicht af. Handig: de bakjes zijn stapelbaar!


 
Image of Black+Blum Fruit Loop Fruitschaal
 

Black+Blum Fruit Loop Fruitschaal

Deze bijzondere fruitschaal van Black en Blum is gemaakt uit één vloeiende stalen draad. De opvallende vormgeving maakt het een kunstwerk op de keukentafel. De frisse fruitkleuren zijn door de draden heen te zien en maken het een kleurrijk geheel!


 
Image of Black+Blum High en Dry Afdruiprek
 

Black+Blum High en Dry Afdruiprek

Het Black en Blum afdruiprek is van alle gemakken voorzien! De verschillende rekjes zijn eenvoudig in te klappen zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen. Het blad vangt het water op en is voorzien van een optioneel afvoertuitje.


 
Image of Black+Blum Lunchpot 0,55 L + 0,3 L
 

Black+Blum Lunchpot 0,55 L + 0,3 L

Zelfgemaakte tomatensoep als lunch en een verse fruitsalade als tussendoortje. Daar heb je geen aparte bakjes voor nodig, maar neem je allebei mee in de Black+Blum lunchpot. Zet de twee losse potten op elkaar en je lunchbox is ready to go.


 
Image of Black+Blum Wijnflessen Houder
 

Black+Blum Wijnflessen Houder

Een prachtig design van Black+Blum. De flessen zweven als het ware in de lucht! Een mooie manier om jouw collectie wijn goed te presenteren én bewaren!