Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Beter Bed Bossflex 400 Elektrische Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 400 Elektrische Lattenbodem

De Bossflex 400 is een stevige lattenbodem met oersterke latten en speciale comfortzones voor schouders en heupen. Zo wordt het lichaam goed ondersteund. Deze Bossflex is bovendien elektrisch verstelbaar, zodat je helemaal ontspannen ligt óf zit!


 
Image of Beter Bed Bossflex 400 Handverstelbare Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 400 Handverstelbare Lattenbodem

Maak het bed extra comfortabel met de Bossflex 400 lattenbodem van Beter Bed Select. Deze bodem is handmatig te verstellen, zodat je altijd lekker ligt of zit. Bovendien zorgt hij voor een goede ondersteuning door de stevige latten en comfortzones.


 
Image of Beter Bed Bossflex 400 Vlakke Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 400 Vlakke Lattenbodem

De Bossflex 400 lattenbodem maakt van jouw bed een nóg comfortabeler plekje! Deze bodem is voorzien van 26 oersterke latten en comfortzones voor heupen en schouders. Zo wordt je lichaam goed ondersteund en dat zorgt voor een prima nachtrust!


 
Image of Beter Bed Bossflex 600 De Luxe Elektrische Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 600 De Luxe Elektrische Lattenbodem

De Bossflex 600 Deluxe is een unieke bedbodem met vele latten én flexibele schotels in de schouderzone. Hierdoor wordt het lichaam optimaal ondersteund! Bovendien pas je De Bossflex helemaal naar wens aan, want hij is elektrisch verstelbaar!


 
Image of Beter Bed Bossflex 600 De Luxe Vlakke Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 600 De Luxe Vlakke Lattenbodem

Gun jezelf een extra goede nachtrust met de Bossflex 600 Deluxe. Deze lattenbodem is naast 39 stevige latten ook voorzien van flexibele schotels. Zo krijgt het lichaam een optimale ondersteuning en kun je nog steeds makkelijk bewegen in bed.


 
Image of Beter Bed Bossflex 600 Elektrische Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 600 Elektrische Lattenbodem

De Bossflex 600 is een stevige lattenbodem met een extra goede ondersteuning voor de heupen en schouders. De algehele vering maakt omdraaien bovendien extra makkelijk! De Bossflex is elektrisch verstelbaar en daarom helemaal naar wens aan te passen.


 
Image of Beter Bed Bossflex 600 Handverstelbare Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 600 Handverstelbare Lattenbodem

Ben jij iemand die graag nog even leest of TV kijkt voor het slapen gaan? Met de verstelbare Bossflex 600 lattenbodem zet jij je bed zó in de gewenste positie! Door de speciale comfortzones biedt deze Bossflex tevens een goede ondersteuning.


 
Image of Beter Bed Bossflex 600 Vlakke Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 600 Vlakke Lattenbodem

Je slaapt nog lekkerder op de Bossflex 600 bedbodem van Beter Bed Select! Dankzij de speciale comfortzones, de algehele vering en het schuifmechanisme krijgt je lichaam een sublieme ondersteuning. Bovendien telt deze lattenbodem liefst 39 latten!


 
Image of Beter Bed Bossflex 800 Elektrische Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 800 Elektrische Lattenbodem

De Bossflex 800 lattenbodem is elektrisch verstelbaar en daardoor perfect voor mensen die graag nog even lezen of TV kijken voor het slapen gaan. Door de unieke mechanismen kies je bovendien zelf de mate van ondersteuning voor je heupen én schouders!


 
Image of Beter Bed Bossflex 800 Vlakke Lattenbodem
 

Beter Bed Bossflex 800 Vlakke Lattenbodem

Ga voor luxe met de Beter Bed Select lattenbodem Bossflex 800. Dit exemplaar met 35 latten geeft je lichaam een sublieme ondersteuning. De mate van ondersteuning bepaal je helemaal zelf dankzij de unieke draai- en schuifmechanismen. Welterusten!


 
Image of Beter Bed Discflex Elektrische Schotelbodem
 

Beter Bed Discflex Elektrische Schotelbodem

De Discflex schotelbodem biedt een subliem ligcomfort. zo draai je makkelijk om en krijgt je lichaam de ondersteuning die je verdient. De bodem is bovendien elektrisch verstelbaar en dus perfect voor mensen die willen lezen voor het slapen gaan!


 
Image of Beter Bed Discflex Vlakke Schotelbodem
 

Beter Bed Discflex Vlakke Schotelbodem

Ga voor optimaal ligcomfort met de schotelbodem Discflex van Beter Bed Select. Deze unieke bedbodem bestaat uit 36 kantelbare schotels. Daardoor is de bodem extra flexibel en dat zorgt voor sublieme ondersteuning van het lichaam. Slaap lekker!


 
Image of Beter Bed Gold Gel Split Topmatras
 

Beter Bed Gold Gel Split Topmatras

Ga voor een laagje extra comfort met deze Gold Gel topper! Door de split in het midden is hij perfect voor op verstelbare bedden. Bovendien geeft de unieke gelvulling een zachte ondersteuning en verlicht hij rugklachten tijdens het liggen!


 
Image of Beter Bed Gold Gel Topmatras
 

Beter Bed Gold Gel Topmatras

Het Gold Gel topmatras heeft een unieke gelvulling die jouw lichaam een zachte ondersteuning biedt. Samen met de speciale zones ter hoogte van schouders en heupen creëert dit topmatras een extra laagje comfort, bovenop je huidige matras!


 
Image of Beter Bed Gold HR Foam Deluxe Gel Matras
 

Beter Bed Gold HR Foam Deluxe Gel Matras

Het Gold Deluxe matras van Beter Bed Select heeft een comfortabele schuimvulling en zeven comfortzones die jou een optimale nachtrust bieden. Samen met de Viscogel toplaag vormt dit matras zich helemaal naar jouw lichaam. Dat is pas lekker slapen!


 
Image of Beter Bed Gold HR Foam Split Topmatras
 

Beter Bed Gold HR Foam Split Topmatras

Geef je verstelbare bed een luxe, nieuw laagje met de Foam Gold splittopper! Door de split kun je de matrassen nog steeds onafhankelijk van elkaar verstellen. De stevige schuimvulling en ventilerende tijk laten je bovendien nog lekkerder slapen!


 
Image of Beter Bed Gold HR Foam Topmatras
 

Beter Bed Gold HR Foam Topmatras

Ga voor extra ligcomfort met het HR Foam Gold topmatras van Beter Bed. Door de vijf comfortzones en zachte koudschuimvulling vormt de topper zich perfect naar jouw lichaam, zodat het optimaal ondersteund wordt. Zo wordt je huidige matras nóg fijner!


 
Image of Beter Bed Gold Latex Deluxe Matras
 

Beter Bed Gold Latex Deluxe Matras

Op het Latex Gold Deluxe matras lig je heerlijk comfortabel. Dankzij de vijf comfortzones vormt het matras zich ter hoogte van je schouders, rug en heupen perfect naar jouw lichaam. De Gold Deluxe is bovendien veerkrachtig en goed ventilerend!


 
Image of Beter Bed Gold Latex Split Topmatras
 

Beter Bed Gold Latex Split Topmatras

Last van je rug? Deze Gold Latex topper biedt verlichting! Door de veerkrachtige en soepele latex vulling geeft deze topper jou goede ondersteuning. Bovendien is hij door de split in het midden perfect voor op matrassen op verstelbare bedbodems!


 
Image of Beter Bed Gold Latex Topmatras
 

Beter Bed Gold Latex Topmatras

Ga voor goud met het Latex Gold topmatras van Beter Bed Select! Deze topper heeft een veerkrachtige vulling en zeven geïntegreerde comfortzones die bijdragen aan een goede ondersteuning van het lichaam. Ideaal voor wie pijn heeft bij het liggen!


 
Image of Beter Bed Gold Pocket Deluxe Gel Matras
 

Beter Bed Gold Pocket Deluxe Gel Matras

Het Gold Deluxe pocketveermatras van Beter Bed Select heeft een stevige kern met 7,5-slags veren. Samen met de comfortzones en de zachte toplaag van unieke traagschuimgel ervaar je een perfecte ondersteuning en optimaal ligcomfort. Slaap lekker!


 
Image of Beter Bed Gold Pocket Deluxe Visco Matras
 

Beter Bed Gold Pocket Deluxe Visco Matras

Ga voor goud met dit heerlijk luxe matras van Beter Bed Select! Het Pocket Gold Deluxe matras heeft een 7,5-slags pocketveer en biedt een goede ondersteuning aan je lichaam. De zachte toplaag van traagschuim zorgt voor een lekker comfortabel gevoel!


 
Image of Beter Bed Gold Pocket HR Foam Matras
 

Beter Bed Gold Pocket HR Foam Matras

Kies voor een optimale nachtrust met het Pocket Gold matras van Beter Bed Select. Dit fijne matras heeft een stevige pocketvering en een zachte afdeklaag van schuim. Hierdoor is de Gold lekker ventilerend, goed ondersteunend en extra comfortabel!


 
Image of Beter Bed Gold Pocket Superieur Latex Matras
 

Beter Bed Gold Pocket Superieur Latex Matras

Last van allergieën? Laat je beschermen door het Superieur pocketveermatras van Beter Bed Select! Dit matras heeft een sterke kern en een afdeklaag van anti-allergeen latex. Samen met de antibacteriële tijk zorgt dit matras voor een goede nachtrust.


 
Image of Beter Bed Platinum Gel Split Topmatras
 

Beter Bed Platinum Gel Split Topmatras

Pijn in je rug als je op bed ligt? Het Platinum Gel topmatras gaat deze klachten tegen! Door de speciale gelvulling geeft deze topper jou namelijk een zachte ondersteuning. Door de split in het midden is hij bovendien perfect op je verstelbare bed.


 
Image of Beter Bed Platinum Gel Topmatras
 

Beter Bed Platinum Gel Topmatras

Heb jij een comfortabel matras, maar toch af en toe last van rugklachten? Het Platinum Gel topmatras biedt jou zachte ondersteuning en verlichting. De speciale gelvulling is veerkrachtig en drukverlagend en zorgt zo voor een nog betere nachtrust!


 
Image of Beter Bed Platinum HR Foam Split Topmatras
 

Beter Bed Platinum HR Foam Split Topmatras

De HR Foam Platinum splittopper is speciaal ontworpen voor verstelbare bedbodems. Dit topmatras geeft je huidige matras namelijk een extra laagje comfort, terwijl je de matrassen nog steeds onafhankelijk van elkaar kunt verstellen! Welterusten!


 
Image of Beter Bed Platinum HR Foam Topmatras
 

Beter Bed Platinum HR Foam Topmatras

Ga voor ultiem slaapcomfort met het HR Foam Platinum topmatras van Beter Bed Select. Deze topper heeft een hoogwaardige koudschuimvulling en zeven comfortzones, die je lichaam op de juiste manier ondersteunen. Zo ervaar je een nog betere nachtrust!


 
Image of Beter Bed Platinum Latex Split Topmatras
 

Beter Bed Platinum Latex Split Topmatras

Last van je rug? Gun jezelf verlichting met dit Platinum topmatras! De veerkrachtige latex vulling is ondersteunend en drukverlagend waardoor pijn wordt verminderd. Door de split in het midden past deze topper bovendien perfect op verstelbare bedden!


 
Image of Beter Bed Platinum Latex Topmatras
 

Beter Bed Platinum Latex Topmatras

Deze Platinum topper van Beter Bed Select is gevuld met hoogwaardige latex. Dit materiaal biedt een optimale ondersteuning en een goede drukverdeling. Samen met de zeven comfortzones biedt dit topmatras verlichting voor wie pijn heeft bij het liggen!


 
Image of Beter Bed Platinum Pocket Deluxe Gel Matras
 

Beter Bed Platinum Pocket Deluxe Gel Matras

Het Platinum Gel pocketveermatras van Beter Bed Select vormt zich helemaal naar jouw lichaam en geeft een perfecte ondersteuning. Dat komt allemaal door de stevige kern met 8,5-slags veren, speciale comfortzones en extra dikke afdeklaag van schuim.


 
Image of Beter Bed Platinum Pocket Deluxe Visco Matras
 

Beter Bed Platinum Pocket Deluxe Visco Matras

Ga voor optimaal comfort met het Platinum Visco pocketveermatras van Beter Bed Select. Door de kern van 8,5-slags pocketveren, comfortzones en extra dikke afdeklaag vormt dit matras perfect naar jouw lichaam en geeft het een verfijnde ondersteuning.


 
Image of Beter Bed Platinum Pocket HR Foam Matras
 

Beter Bed Platinum Pocket HR Foam Matras

Ga voor een stevige basis met dit Beter Bed Select pocketveermatras. Het matras heeft een kern van 7,5-slags veren met comfortzones en een zachte afwerking met veerkrachtig schuim. Daardoor is de Platinum Foam ondersteunend en heerlijk comfortabel.


 
Image of Beter Bed Platinum Pocket Superieur HR Foam Matras
 

Beter Bed Platinum Pocket Superieur HR Foam Matras

Het Platinum Superieur pocketveermatras van Beter Bed Select heeft een stevige kern van 8,5-slags veren met comfortzones. Samen met de afdeklaag van minipocketveren wordt je lichaam perfect ondersteund. De hoes met foamvulling geeft extra ligcomfort.


 
Image of Beter Bed Platinum Visco Split Topmatras
 

Beter Bed Platinum Visco Split Topmatras

Het Visco Platinum topmatras heeft een drukverlagende vulling en comfortzones bij de heupen, onderrug en schouders. Hierdoor geniet het lichaam van een sublieme ondersteuning. Door de split in het midden is de topper perfect voor verstelbare bedden.


 
Image of Beter Bed Platinum Visco Topmatras
 

Beter Bed Platinum Visco Topmatras

Geef je lichaam extra ondersteuning met dit topmatras van Beter Bed Select! De Platinum Visco is gevuld met drukverlagend traagschuim en samen met de speciale comfortzones bij de heupen, onderrug en schouders zorgt dat voor een nog betere nachtrust!


 
Image of Beter Bed Silver Foam Topmatras
 

Beter Bed Silver Foam Topmatras

Toe aan wat extra luxe? Met het Foam Silver topmatras lig altijd lekker! De polyetherschuim vulling geeft je lichaam een goede ondersteuning en zorgt zo voor een nog betere nachtrust. Bovendien gaat je matras door deze topper extra lang mee!


 
Image of Beter Bed Silver HR Foam Deluxe Matras
 

Beter Bed Silver HR Foam Deluxe Matras

Slaap lekker op het Silver Deluxe schuimmatras van Beter Bed Select. Dit matras is gevuld met veerkrachtige Foam en vormt daardoor perfect naar jouw lichaam. Samen met de zeven comfortzones biedt dit matras je een optimale ondersteuning!


 
Image of Beter Bed Silver Pocket Deluxe HR Foam Matras
 

Beter Bed Silver Pocket Deluxe HR Foam Matras

Het Silver Deluxe Foam pocketveermatras van Beter Bed Select heeft een 6-slags pocketveer met vijf comfortzones. Zo wordt het lichaam ondersteund en lig je altijd goed. Met zachte afdeklaag van HR-schuim en gladde tijk van polyester.


 
Image of Beter Bed Silver Pocket Foam Matras
 

Beter Bed Silver Pocket Foam Matras

Het Silver Pocket Foam matras van Beter Bed Select biedt een basiscomfort en is geschikt voor kinderen of logés. Het matras heeft een 6-slags pocketveer met vijf comfortzones en zorgt dat je altijd goed ligt. Met zachte afdeklaag en gladde tijk.