Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of BergHOFF Cook n Co 2-in-1 appel & aardappel snijder
 

BergHOFF Cook n Co 2-in-1 appel & aardappel snijder

De BergHOFF Cook n Co 2 in 1 boor bestaat uit fruitsnijset in een vrolijke kleur, gemaakt van sterk RVS en kunststof. Appels, peren en frietjes snijden is nu heel erg makkelijk.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 3-in-1 raspen set
 

BergHOFF Cook n Co 3-in-1 raspen set

De BergHOFF 3 in 1 ergonomische rasp is gemakkelijk vast te houden en te gebruiken. Het beschikt over verschillende bladen om dunne plakjes te snijden of je kaas te raspen.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 4-zijden pyramide rasp - 23 cm
 

BergHOFF Cook n Co 4-zijden pyramide rasp - 23 cm

De stevige pyramiderasp van BergHOFF uit de Cook n Co line heeft 4 verschillende zijden: fijn, medium, grof en plakjes/schijfjes. De rasp is 23 cm hoog. Rasp is voorzien van antislipvoet.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 4-zijden pyramide rasp - 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co 4-zijden pyramide rasp - 24 cm

De stevige pyramiderasp van BergHOFF uit de Cook n Co line heeft 4 verschillende zijden: fijn, medium, grof en plakjes/schijfjes. De rasp is 24 cm hoog. Rasp is voorzien van antislipvoet.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - 16,5 cm
 

BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - 16,5 cm

De stevige rasp van BergHOFF uit de Cook n Co line heeft verschillende zijden: fijn, medium, grof en plakjes/schijfjes en een stevig handvat. De rasp is 20 cm hoog.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - 23 cm
 

BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - 23 cm

De stevige rasp van BergHOFF uit de Cook n Co line heeft verschillende zijden: fijn, medium, grof en plakjes/schijfjes en een stevig handvat. De rasp is 20 cm hoog. De 4-zijden rasp is geproduceerd van RVS en is groen en zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - met handvat - 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co 4-zijden rasp - met handvat - 24 cm

De stevige rasp met handvat van BergHOFF uit de Cook n Co line heeft 4 verschillende zijden: fijn, medium, grof en plakjes/schijfjes. De rasp is 23 cm hoog. Rasp is voorzien van antislipvoet.


 
Image of BergHOFF Cook n Co aanpasbare mandoline
 

BergHOFF Cook n Co aanpasbare mandoline

BergHOFF mandoline, hét favoriete apparaat om sticks, schijven en dikke en dunne julienne te snijden van komkommers, wortelen, aardappelen, appels en zo veel meer. Gemakkelijk instellen met de stelknop van snijdikte naar snijdikte.


 
Image of BergHOFF Cook n Co alles-in-1 hakker en snijder
 

BergHOFF Cook n Co alles-in-1 hakker en snijder

Set van 7 snijmechanismes van BergHOFF. Blokjessnijders en raspen die veilig passen op een voedselcontainer die het voedsel verzamelt. Een grote houder beschermt de vingers, de antislip basis zorgt voor stabiliteit.


 
Image of BergHOFF Cook n Co bewaardoos met deksel - set van 3
 

BergHOFF Cook n Co bewaardoos met deksel - set van 3

Deze BergHOFF Cook n Co set bewaardozen bestaat uit 3 bewaardoosjes met deksel. De bewaardozen zijn geproduceerd van bamboevezel.


 
Image of BergHOFF Cook n Co bewaardozen set - 9-delig
 

BergHOFF Cook n Co bewaardozen set - 9-delig

Deze 9-delige BergHOFF Cook n Co bewaardozen set bestaat uit bewaardozen in verschillende maten. Ideaal voor het vershouden van voedingsmiddelen.


 
Image of BergHOFF Cook n Co broodmes
 

BergHOFF Cook n Co broodmes

Dit BergHOFF Cook n Co broodmes is gegoten uit één stuk carbonstaal en is met de hand geslepen. Ideaal om brood te snijden.


 
Image of BergHOFF Cook n Co broodplank - large - groen
 

BergHOFF Cook n Co broodplank - large - groen

Deze broodplank van BergHOFF komt uit de Cook n Co lijn. De broodplank heeft een makkelijk te legen broodbord. Deze snijplank is geproduceerd van bamboevezel.


 
Image of BergHOFF Cook n Co broodtrommel
 

BergHOFF Cook n Co broodtrommel

Deze BergHOFF Cook n Co broodtrommel met schuifdeksel is ideaal voor het vers houden van je brood.


 
Image of BergHOFF Cook n Co broodtrommel - crème
 

BergHOFF Cook n Co broodtrommel - crème

Deze crèmekleurige BergHOFF Cook n Co broodtrommel heeft een bamboe houtlook deksel, welke tevens gebruikt kan worden als broodplank.


 
Image of BergHOFF Cook n Co broodtrommel - groen
 

BergHOFF Cook n Co broodtrommel - groen

Deze groene BergHOFF Cook n Co broodtrommel heeft een bamboe houtlook deksel, welke tevens gebruikt kan worden als broodplank.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 24 cm

Dankzij de antikleeflaag is er niet veel vetstof nodig in de braadpan met deksel van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn. Stevig maar eenvoudig te gebruiken pan voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 28 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 28 cm

Dankzij de antikleeflaag is er niet vel vetstof nodig in de braadpan met deksel van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 32cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan met deksel - ø 32cm

De braadpan met deksel van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn is ideaal voor dagelijks gebruik, zeker bij grotere porties. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 20 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 20 cm

De braadpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn is een essentiële pan voor dagelijks gebruik, zonder overmatig gebruik te maken van vetstoffen. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 24 cm

De braadpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn is een essentiële pan voor dagelijks gebruik, zonder overmatig gebruik te maken van vetstoffen. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 26 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 26 cm

De braadpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn is ideaal voor dagelijks gebruik, zeker bij grotere porties. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 28 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast braadpan - ø 28 cm

De braadpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn is een essentiële pan voor dagelijks gebruik, zonder overmatig gebruik te maken van vetstoffen. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast grillpan - ø 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast grillpan - ø 24 cm

Bij de grillpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn zorgt het schuine oppervlak ervoor dat de ingrediënten niet in eigen vocht liggen en dat je kunt bakken met de typische grill markering.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast grillpan - ø 28 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast grillpan - ø 28 cm

Bij de grillpan van BergHOFF uit de Cook n Co Cast lijn zorgt het schuine oppervlak ervoor dat de ingrediënten niet in eigen vocht liggen en kun je bakken met de typische grill markering.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 16 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 16 cm

De BergHOFF kookpan met deksel uit de Cook n Co Cast lijn is voor alle soorten gerechten. De bodem garandeert energie efficiënt koken. Met keramische antikleeflaag voor gezond koken zonder PTFE en PFOA, vrij van lood en cadmium.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 20 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 20 cm

De BergHOFF kookpan met deksel uit de Cook n Co Cast lijn is voor alle soorten gerechten. Stevig maar eenvoudig te gebruiken pan voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding. De bodem garandeert energie efficiënt koken.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 24 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 24 cm

De BergHOFF kookpan met deksel uit de Cook n Co Cast lijn is voor alle soorten gerechten. Stevig maar eenvoudig te gebruiken pan voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding. De bodem garandeert energie efficiënt koken.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 28 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast kookpan met deksel - ø 28 cm

De BergHOFF kookpan met deksel uit de Cook n Co Cast lijn is voor alle soorten gerechten. Stevig maar eenvoudig te gebruiken kookgerei voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding. De bodem garandeert energie efficiënt koken.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast steelpan met deksel - ø 16 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast steelpan met deksel - ø 16 cm

De BergHOFF steelpan met deksel uit de Cook n Co Cast lijn is voor alle soorten gerechten in kleine proportie. De bodem garandeert energie efficiënt koken. Stevig maar eenvoudig te gebruiken pan.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Cast wok met deksel - ø 32 cm
 

BergHOFF Cook n Co Cast wok met deksel - ø 32 cm

De BergHOFF wok met deksel uit de Cook n Co Cast lijn behoudt kleur, smaak en textuur. Stevig maar eenvoudig te gebruiken pan voor snelle en gelijkmatige hitte verspreiding. De bodem garandeert energie efficiënt koken.


 
Image of BergHOFF Cook n Co dienblad - antislip
 

BergHOFF Cook n Co dienblad - antislip

Dit BergHOFF Cook n Co antislip dienblad met antislip in de kleur groen is gemaakt van kunststof en heeft een afmeting van 46 x 32 cm.


 
Image of BergHOFF Cook n Co dienbladen set met antislip - 2-delig
 

BergHOFF Cook n Co dienbladen set met antislip - 2-delig

Deze BergHOFF Cook n Co 2-delige dienbladen set met antislip bestaat uit twee verschillende kunststof dienbladen. Eén van 43 x 32 cm en één van 34 x 24 cm.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet appelboor
 

BergHOFF Cook n Co Duet appelboor

Appelboor met ophanghaak uit de serie keukenhulpjes van BergHOFF. Geheel van roestvrij staal en met gematteerd licht gebogen heft voor een optimale grip. Hiermee haal je probleemloos de kroos uit je appel.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet Chinese spatel
 

BergHOFF Cook n Co Duet Chinese spatel

Het beste hulpmiddel om je ingrediënten om te draaien zonder te beschadigen, zelfs vis is makkelijk met deze BergHOFF spatel. De spatel is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet flesopener
 

BergHOFF Cook n Co Duet flesopener

Een stijlvolle keuken met een BergHOFF Flessenopener. Door de lange handgreep en de grote hefboom is deze flessenopener heel makkelijk in gebruik; elke fles wordt probleemloos geopend.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet kooklepel
 

BergHOFF Cook n Co Duet kooklepel

Een stijlvolle keuken met een BergHOFF kooklepel. Deze kooklepel van roestvrij staal is zeer geschikt om groente op te scheppen en zonodig ook het kookvocht. Maar het opscheppen van frietjes gaat er ook heel goed mee.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet pizzames
 

BergHOFF Cook n Co Duet pizzames

Pizzasnijwieltje met ophanghaak uit de serie keukenhulpjes van BergHOFF. Geheel van roestvrij staal en met gematteerd licht gebogen heft voor een optimale grip. Voor het moeiteloos snijden van alle soorten pizza's.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet rijstlepel
 

BergHOFF Cook n Co Duet rijstlepel

Een stijlvolle keuken met een BergHOFF rijstlepel. Deze kooklepel van roestvrij staal is zeer geschikt om rijst en groente op te scheppen. Maar het opscheppen van frietjes gaat er ook heel goed mee.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet sauslepel
 

BergHOFF Cook n Co Duet sauslepel

Deze sauslepel van BergHOFF is een multifunctioneel keukenhulpje, met perfecte maat om een kom soep, stoofpotjes of sauzen te serveren. De sauslepel is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet schuimspaan
 

BergHOFF Cook n Co Duet schuimspaan

Het lange handvat houdt je hand ver van het vuur of heet water. De gleuven laten het water snel weglopen van de schuimpaan van BergHOFF. De schuimspaan is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet soeplepel
 

BergHOFF Cook n Co Duet soeplepel

Deze soeplepel is een multifunctioneel hulpmiddel van BergHOFF met perfecte maat om een kom soep, stoofpotjes, sauzen en meer te serveren. De soeplepel is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet spaghettilepel
 

BergHOFF Cook n Co Duet spaghettilepel

RVS serveertang van BergHOFF uit de Cook n Co line Duet. De tang is simpel doch doeltreffend en uitermate geschikt voor het opscheppen van bijvoorbeeld spaghetti of groente.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet spatel
 

BergHOFF Cook n Co Duet spatel

Het beste hulpmiddel om de ingrediënten om te draaien zonder te beschadigen, zelfs vis is makkelijk met deze BergHOFF spatel. De spatel is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet vleeshamer
 

BergHOFF Cook n Co Duet vleeshamer

Deze professionele vleeshamer van BergHOFF van RVS heeft een gekartelde kant om het vlees mals mee te slaan en een platte kant om het vlees mee plat te slaan. De vleeshamer is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Duet vleesvork
 

BergHOFF Cook n Co Duet vleesvork

Gecombineerd met een mes is deze vork het perfecte hulpmiddel voor mooie plakken. Met het mooie design van BergHOFF kan het ook gebruikt worden als serveervork. De vleesvork is geproduceerd van RVS en is zilver van kleur.


 
Image of BergHOFF Cook n Co Dune bestekset - 24-delig
 

BergHOFF Cook n Co Dune bestekset - 24-delig

Deze mooie BergHOFF Cook n Co 24 delige bestekset Dune, met daarin 6 messen, 6 vorken, 6 lepels en 6 koffielepels, is de ideale combinatie tussen stijlvol en functioneel bestek.


 
Image of BergHOFF Cook n Co eisnijder
 

BergHOFF Cook n Co eisnijder

Makkelijk te gebruiken ei snijmachine van BergHOFF met roestvrij staaldraad, snijdt hardgekookte eieren in perfect gevormde plakjes. Een ander houder snijdt het ei in maanvormige partjes. Ook geschikt voor champignons.


 
Image of BergHOFF Cook n Co fluitketel - 2,5 liter
 

BergHOFF Cook n Co fluitketel - 2,5 liter

De BergHOFF fluitketel uit de Cook n Co line zijn gemaakt van een hoge kwaliteit RVS en zijn te gebruiken op diverse warmtebronnen, zoals gas, elektrisch,vitrokeramisch,halogeen en inductie. Handvat warmt niet op. Handwas aangeraden.


 
Image of BergHOFF Cook n Co frietsnijder
 

BergHOFF Cook n Co frietsnijder

Perfecte frietjes in een mum van tijd met de BergHOFF frietsnijder: gemakkelijk om aardappelen te snijden tot frietjes met een enkele druk. Ook geschikt voor uien, komkommers, wortelen, etc. Stevige constructie en makkelijk op te bergen.