Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Beeztees Baskie Ligmand
 

Beeztees Baskie Ligmand

In deze Baskie Ligmand van Beeztees trekt jouw kat of hond zich lekker terug. De mand heeft een zacht kussentje en is gemaakt van gevlochten riet. Dit geeft de mand een stijlvolle uitstraling. Zo past hij perfect in het interieur.


 
Image of Beeztees Fendy Krabmeubel
 

Beeztees Fendy Krabmeubel

Gaat jouw kat zich te buiten op de bank? Geef hem dit Fendy krabmeubel van Beeztees en hij kan hierop heerlijk klauteren en krabben. Tip: laat je kat kennismaken met zijn nieuwe krabmeubel door er wat kattenkruid of snoepjes op te leggen.


 
Image of Beeztees Kattenkop Ligmand
 

Beeztees Kattenkop Ligmand

Deze Kattenkop van Beeztees is geen kattenkop, maar een grote vriendelijke reus voor jouw kat. In de kop trekt jouw kat zich lekker terug.


 
Image of Beeztees Loggy Kattenhuis
 

Beeztees Loggy Kattenhuis

Gun jij jouw kat heerlijke luxe? Dan is dit Beeztees Loggy kattenhuis echt wat voor jou. Vanuit dit stijlvolle huis houdt jouw kat alles in de gaten en kan hij heerlijk relaxen. Bovendien mag dit stijlvolle design gezien worden in de woonkamer!


 
Image of Beeztees Nanna Krabton
 

Beeztees Nanna Krabton

Krabben, klimmen en chillen: in deze krabton van Beeztees heeft jouw kat genoeg vermaak. Aan de buitenkant is de ton afgewerkt met grof touw, maar de gaten voor de holletjes zijn lekker zacht afgewerkt. Een heerlijk meubel voor jouw kat dus.


 
Image of Beeztees Nolo Krabmeubel
 

Beeztees Nolo Krabmeubel

In en rond krabton Nola heeft jouw kat het sowieso naar z'n zin. Lekker in het holletje wegkruipen, op de ton klimmen of krabben met de nagels. De krabton past met zijn rustige kleuren ideaal in de woonkamer, zo heeft jouw kat zijn eigen meubel.


 
Image of Beeztees Raz Krabpaal
 

Beeztees Raz Krabpaal

Met krabpaal Raz kan jouw kat helemaal losgaan. De paal is gemaakt van hout en touw en heeft op de top een koord met een veertje. Dit maakt hem het perfecte speelmaatje voor jouw kat. Door de lichte kleur is hij subtiel en past hij mooi in huis.


 
Image of Beeztees Stina Krabton
 

Beeztees Stina Krabton

Krabben, klimmen en chillen: in deze krabton van Beeztees heeft jouw kat genoeg vermaak. Aan de buitenkant is de ton afgewerkt met grof touw, maar de gaten voor de holletjes zijn lekker zacht afgewerkt. Een heerlijk meubel voor jouw kat dus.


 
Image of Beeztees Yarra Krabmeubel
 

Beeztees Yarra Krabmeubel

In deze hoekwoning is jouw kat in zijn nopjes. In het Yarra krabmeubel van Beeztees kan hij namelijk heerlijk rusten, maar erbuiten kan hij lekker klimmen en krabben. De witte kleur geeft het meubel een neutrale look: perfect in de woonkamer.