Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Balneum Baby Badolie Extra Vettend 100ml
 

 
Image of Balneum Baby Badolie Extra Vettend 200ml
 

Balneum Baby Badolie Extra Vettend 200ml

Balneum Baby Badolie Extra Vettend verzorgt de zeer droge of ruwe babyhuid. Het is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarri


 
Image of Balneum Baby Badolie Kalmerend 100ml
 

Balneum Baby Badolie Kalmerend 100ml

Balneum Baby Badolie Jeukverlichtend kalmeert de droge, jeukende babyhuid. Het is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarri


 
Image of Balneum Baby Badolie Licht Vettend 100ml
 

Balneum Baby Badolie Licht Vettend 100ml

Balneum Baby Badolie Licht Vettend verzorgt en voorkomt een droge of gevoelige baby babyhuid. Het is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarri


 
Image of Balneum Baby Creme 45ml
 

Balneum Baby Creme 45ml

Balneum Baby Cr


 
Image of Doucheolie Extra Vettend, 200 Ml
 

 
Image of Extra Vettend Badolie, 200 Ml
 

Extra Vettend Badolie, 200 Ml

Balneum extra vettend badolie verzorgt de zeer droge of ruwe huid en is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

Dit product bestaat...


 
Image of Extra Vettend Badolie, 500 Ml
 

Extra Vettend Badolie, 500 Ml

Balneum extra vettend badolie verzorgt de zeer droge of ruwe huid en is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

Dit product bestaat...


 
Image of Extra Vettend Bodylotion, 200 Ml
 

Extra Vettend Bodylotion, 200 Ml

Balneum Extra Vettend Bodylotion is een vet- en vocht inbrengende bodylotion voor dagelijks gebruik. De lotion is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere...


 
Image of Extra Vettend Crème (75 Ml)
 

Extra Vettend Crème (75 Ml)

De Balneum Extra Vettend Crème is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge of ruwe huid. De crème hydrateert en voedt de huid intensief en beschermt en herstelt de natuurlijke huidbarrière. De huid wordt zacht en soepel.


 
Image of Extra Vettend Waslotion, 200 Ml
 

Extra Vettend Waslotion, 200 Ml

Balneum extra vettend waslotion is zeepvrije waslotion waardoor de droge huid zeer zacht gereinigd kan worden.  Dit product bevat ureum en Ceramide NP, huideigenstoffen die vaak onvoldoende aanwezig zijn bij een droge huid.

Ureum is een...


 
Image of Kalmerend Badolie, 200 Ml
 

Kalmerend Badolie, 200 Ml

Balneum kalmerend badolie is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en heeft een kalmerende werking. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

Dit product bestaat voor...


 
Image of Kalmerend Bodylotion, 200 Ml
 

Kalmerend Bodylotion, 200 Ml

Balneum Kalmerend Bodylotion is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en heeft een kalmerende werking. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

Dit product bevat ureum....


 
Image of Kalmerend Crème, 75 Ml
 

 
Image of Kalmerend Doucheolie, 200 Ml
 

Kalmerend Doucheolie, 200 Ml

Balneum kalmerend douche olie is speciaal ontwikkeld om het tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en heeft een kalmerende werking. Het herstelt en beschermt de natuurlijke huidbarrière tegen verdere uitdroging.

Dit product bestaat...