Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Balance Buddies
 

Balance Buddies

Om de beurt gooit een speler met de dobbelsteen en zet een buddy met de gegooide kleur op de wip. Zorg ervoor dat alle buddies op de wip staan, zonder te vallen! Maar pas op, breng de wip niet uit balans, want als er een buddy valt ben je af!


 
Image of BS® Dierenplankjes
 

BS® Dierenplankjes

Bouw je eigen dierentuin met de BS dierenplankjes! Maak een giraffe, kameel, aap, flamingo en meer. Dat wordt natuurlijk een dolle beestenboel. Let op: het stapelen van de plankjes vraagt om precisie. Houd jij alles in evenwicht? Een leuke uitdaging!


 
Image of BS® Ezeltje Prik
 

BS® Ezeltje Prik

Een bekend spel in een hip jasje: Ezeltje Prik! Deze moderne versie van BS® is gemaakt van vilt. Ezeltje Prik is een vrolijk spel, ideaal voor op een vrije middag of tijdens een kinderfeestje. Weet jij de staart op de juiste plek te prikken?


 
Image of BS® Ganzenbord
 

BS® Ganzenbord

Een schitterend houten variant van het welbekende ganzenbord! Dit houten bord is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Wie komt als eerste zonder kleerscheuren bij de finish?


 
Image of BS® Grote Toren met dobbelsteen
 

BS® Grote Toren met dobbelsteen

Denkwerk en behendigheid worden op de proef gesteld met deze BS® Grote Toren. Het is een hele kunst om de toren op te bouwen en ook te laten staan! Degene die als laatste een blok uit de toren trekt, is de winnaar! Leuk voor jong en oud.


 
Image of BS® Kubb
 

BS® Kubb

Kubb is een populair Zweeds buitenspel dat steeds populairder wordt in Nederland. Je neemt het tegen elkaar op (in teams) en probeert met stokken zoveel mogelijk houten Kubbs van de tegenstander om te gooien. Leuk voor in het park!


 
Image of BS® Letterspel
 

BS® Letterspel

Het is een grote lettersoep met het BS® letterspel! Maak kennis met het alfabet, probeer woorden te vormen en verzin de leukste spellen. Kom je een letter tekort? Gebruik dan gewoon een van de drie blanco zakjes, om als joker te gebruiken.


 
Image of BS® Mini Golf
 

BS® Mini Golf

Maak je eigen golfbaan met dit Mini Golf spel van BS®! Zet de onderdelen neer en probeer vervolgens in zo min mogelijk slagen de bal in de cirkel. Dat vraagt om behendigheid! Perfect voor een mooie dag buiten, maar ook leuk voor binnen!


 
Image of BS® Parachute
 

BS® Parachute

De BS® Parachute is erg leerzaam! Het is een vrolijk spel, waarbij goed samenwerken heel belangrijk is. Laat de ballen in de parachute stuiteren, maar pas op dat de ballen er niet uit vallen! Dit spel zorgt voor veel hilariteit in de tuin.


 
Image of BS® Skippy koe
 

BS® Skippy koe

Hups lekker in de rondte op deze BS® Skippy Koe! Dit vrolijke diertje is nog leuker dan de gewone skippybal! Als een echte rodeorijder vat jij deze koe bij de hoorns en ga je ermee op avontuur! Hij wordt zelfs inclusief handige pomp geleverd.


 
Image of BS® Spring Hond
 

BS® Spring Hond

Wat is er nu leuker dan lekker rondspringen? Dit springdier van BS® is als een soort skippybal. Neem plaats en spring het hele huis door! Hij is ook geschikt voor buiten. Het leukste huisdier dat er is!


 
Image of BS® Stackman Stapelmannen
 

BS® Stackman Stapelmannen

Daag jezelf of vriendjes uit en bouw de allerhoogste toren met de BS® Stapelmannen! Dit vrolijke spel bestaat uit 10 stapelbare houten mannetjes. Zet ze in acrobatische posities om een hoge toren te bouwen. Wie zijn toren blijft het langste staan?


 
Image of BS® Tipi Tent
 

BS® Tipi Tent

Oehoehoe! Met de BS® Tipi tent voel je je net een echte indiaan! In dit katoenen tentje ben jij de baas. Er zit zelfs een raampje in! Nodig je vriendjes, vriendinnetjes, knuffels en poppen uit voor een gezellig theekransje of een spelletje!


 
Image of BS® Vier op een Rij
 

BS® Vier op een Rij

Vier op een rij was nog nooit zo leuk! Deze extra grote uitvoering van BS® kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Gooi de gekleurde fiches in het houten frame: wie heeft er als eerst vier op een rij?


 
Image of BS® Weg & Wagens
 

BS® Weg & Wagens

Je bepaalt zelf de route van je auto's met de BS® Weg & Wagens. Met de 24 wegdelen kun je eindeloos variëren. Is de route klaar? Daag dan een vriendje uit voor een race met de meegeleverde auto's. Hoe meer bochten, hoe spannender. Racen maar!


 
Image of BS® Wereldspel Memory
 

BS® Wereldspel Memory

Het BS® Wereldspel is een extra groot memoryspel! Zoek de 15 verschillende landen, wie wint met de meeste landensets? De kaarten zijn groot en stevig. Speel binnen of buiten, leuk voor jong en oud!