Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of B&O PLAY Beolit 15 Draagbare Bluetooth Speaker
 

B&O PLAY Beolit 15 Draagbare Bluetooth Speaker

Wanneer de BeoPlay Beolit 15 binnenkomt, vult de ruimte zich in no time met kracht, helderheid en passie. Een speaker met persoonlijkheid dus, mede te danken aan het True360 geluid, de lange batterijduur en het fraaie design!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A1 Draagbare Bluetooth Speaker
 

B&O PLAY BeoPlay A1 Draagbare Bluetooth Speaker

Zelfs de zwaarste bassen draag jij met gemak. Daar hoeven geen spierballen aan te pas te komen. Met de compacte BeoPlay A1 geniet je namelijk overal van krachtig geluid. Wat ons betreft, zit deze speaker straks standaard in je tas â of in je hand!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A1 Draagbare Bluetooth Speaker Special Edition
 

B&O PLAY BeoPlay A1 Draagbare Bluetooth Speaker Special Edition

Zelfs de zwaarste bassen draag jij met gemak. Daar hoeven geen spierballen aan te pas te komen. Met de compacte BeoPlay A1 geniet je namelijk overal van krachtig geluid. Wat ons betreft, zit deze speaker straks standaard in je tas â of in je hand!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A2 Active Bluetooth Speaker
 

B&O PLAY BeoPlay A2 Active Bluetooth Speaker

Ik neem je mee, ik neem je mee op reis⦠Naar Rome of Parijs, het maakt de BeoPlay A2 Active van B&O PLAY niet uit. Met zijn batterijduur van 24 uur en zijn stof- en waterdichtheid is de speaker wel in voor een avontuurtje. Ik neem je mee-ee-ee!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A2 Bluetooth Speaker
 

B&O PLAY BeoPlay A2 Bluetooth Speaker

Hét accessoire om altijd bij te hebben is⦠de A2 van BeoPlay! Met de lederen draagriem in je hand flaneer jij met de speaker door de straten, terwijl de lekkerste beats in de rondte klinken. Wedden dat alle ogen op jou gericht zijn?


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A6 Cover
 

B&O PLAY BeoPlay A6 Cover

Jij draagt toch ook niet elke dag dezelfde kleren? Geef je BeoPlay A6 speaker een nieuwe look met deze verwisselbare cover! De cover is gemaakt van de mooie wollen stoffen van Kvadrat, dus jouw speaker ziet er gegarandeerd gelikt uit!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A6 Music System
 

B&O PLAY BeoPlay A6 Music System

Het unieke design, de fraaie Kvadrat stof⦠We snappen dat je sprakeloos bent van de BeoPlay A6. Geeft niets hoor, de speaker vult die stilte wel op met zijn geweldige, kamervullende geluid. Als je dat hoort, kun je al helemáál niets meer uitbrengen.


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A6 Muurbeugel
 

B&O PLAY BeoPlay A6 Muurbeugel

Speakertje, speakertje aan de wand, jij klinkt het beste van het land! Met deze wandbeugel geef je de BeoPlay A6 een mooi plekje aan de muur. O ja, schakel wel even de âmuur-geluidsstandâ in op de speaker, dan klinkt het geluid gegarandeerd geweldig!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A6 Standaard
 

B&O PLAY BeoPlay A6 Standaard

De BeoPlay A6 heeft met deze standaard de voetjes al van de vloer. Nu jij nog, maar dat gaat vast vanzelf zodra de muziek aangaat. O ja, zorg wel dat de juiste geluidsstand op de speaker is ingeschakeld - vrij of hoek â voor altijd het beste geluid!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A9 Cover
 

B&O PLAY BeoPlay A9 Cover

Met deze gekleurde speaker Cover van BeoPlay pas je de A9 aan naar jouw persoonlijke smaak. Transformeer de speaker in een designstuk dat perfect matcht met het interieur! Kies voor opvallend gekleurd of laat hem wat meer in zijn omgeving opgaan.


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A9 Houten Poten
 

B&O PLAY BeoPlay A9 Houten Poten

Met deze Houten Poten creëer je een totaal nieuwe look voor de BeoPlay A9. Dit elegante, natuurlijke onderstel staat in prachtig contrast met het moderne en strakke design van de speaker. Mix & match: kies de houtsoort die past bij jouw interieur!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay A9 Nordic Sky Cover & Houten Poten
 

B&O PLAY BeoPlay A9 Nordic Sky Cover & Houten Poten

Breng de prachtige, intense kleuren van Scandinavische zomernachten in huis met deze Nordic Sky Cover & Houten Poten voor de BeoPlay A9. De zachte tinten, kleurovergangen en mooie kleuraccenten aan de poten maken je BeoPlay A9 nóg specialer!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H2 On-Ear Koptelefoon
 

B&O PLAY BeoPlay H2 On-Ear Koptelefoon

Zo comfortabel, flexibel en licht in gewicht, je merkt nauwelijks dat je de BeoPlay H2 op je hoofd hebt. Totdat je op play drukt en nog net niet omver geblazen wordt door het geweldige geluid. Dan weet je: deze koptelefoon doe ik nooit meer af!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H3 Oordopjes Android 2nd Gen
 

B&O PLAY BeoPlay H3 Oordopjes Android 2nd Gen

De BeoPlay H3 oordopjes van B&O PLAY mogen dan klein zijn, ze hoeven totaal geen moeite te doen om op te vallen. Daar zorgen de technische hoogstandjes op het gebied van geluid wel voor. De stijlvolle RVS behuizing doet de rest!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H3 Oordopjes iOS 2nd Gen
 

B&O PLAY BeoPlay H3 Oordopjes iOS 2nd Gen

De BeoPlay H3 oordopjes van B&O PLAY mogen dan klein zijn, ze hoeven totaal geen moeite te doen om op te vallen. Daar zorgen de technische hoogstandjes op het gebied van geluid wel voor. De stijlvolle RVS behuizing doet de rest!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H5 Bluetooth Oordopjes
 

B&O PLAY BeoPlay H5 Bluetooth Oordopjes

Op weg naar je werk, tijdens een relaxmomentje en zelfs tijdens een rondje hardlopen, de BeoPlay H5 zorgt dat jouw favoriete beats op elk moment van de dag bij je zijn. Geen dag kan voor jou dus meer stuk met deze Bluetooth oordopjes in je oren!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H6 2nd Gen Over-Ear Koptelefoon
 

B&O PLAY BeoPlay H6 2nd Gen Over-Ear Koptelefoon

Met de BeoPlay H6 hoeven je oren en ogen niet te vechten om aandacht. Je oren worden vertroetelt met geweldig geluid en comfort, terwijl je ogen worden verwend met het fraaie design. Een typisch geval âhij klinkt net zo goed als dat hij eruit ziet!â


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H7 2nd Gen Wireless Over-Ear Koptelefoon
 

B&O PLAY BeoPlay H7 2nd Gen Wireless Over-Ear Koptelefoon

Voel je die beat? Stil blijven zitten is onmogelijk. Gelukkig is er geen snoer dat jou nog tegenhoud met de draadloze BeoPlay H7 koptelefoon op je hoofd. Zet hem âs ochtends op, ga dansend de dag door, om hem pas âs avonds laat weer af te doen!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H7 Wireless Over-Ear Koptelefoon
 

B&O PLAY BeoPlay H7 Wireless Over-Ear Koptelefoon

Voel je die beat? Stil blijven zitten is onmogelijk. Gelukkig is er geen snoer dat jou nog tegenhoud met de draadloze BeoPlay H7 koptelefoon op je hoofd. Zet hem âs ochtends op, ga dansend de dag door, om hem pas âs avonds laat weer af te doen!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H8 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon On-Ear
 

B&O PLAY BeoPlay H8 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon On-Ear

Je hoort de muziek, je komt in beweging en bent niet meer te stoppen. Kom dat dan even mooi uit, dat de BeoPlay H8 koptelefoon volledig draadloos is. Noise Cancelling laat je ondertussen helemaal opgaan in je tracks. Dat is nog eens muziek luisteren!


 
Image of B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over-Ear
 

B&O PLAY BeoPlay H9 Wireless Noise Cancelling Koptelefoon Over-Ear

Zet je voicemail maar aan, zodra je de BeoPlay H9 over-ear koptelefoon opzet ben jij komende uren niet bereikbaar. Met een veeg op de oorschelp zet je omgevingsgeluid uit en blijft alleen pure focus op de muziek over. Dat wordt genieten!


 
Image of B&O PLAY Earset 3i Oordopjes
 

B&O PLAY Earset 3i Oordopjes

Deze ultralichte, verstelbare BeoPlay 3i Oordopjes vormen zich naar de contouren van je oor en zijn ideaal voor tijdens het sporten! Voor ieder oor dus een perfecte fit, dankzij de verstelbare componenten en het telescopische aluminium framepje.