Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Bianco Attivo Blender
 

Bianco Attivo Blender

Met de Bianco Attivo blender krijg je een 1 liter blenderkan en een sport-2-go beker. Deze power blender heeft 3 programma's en 10 snelheidsstanden, ideaal voor smoothies, soepen, sapjes, maar ook notenmelk, vruchtenijs of pesto's.


 
Image of Bianco Panda Power blender
 

Bianco Panda Power blender

De Bianco Panda Powerblender heeft een slim systeem dat de snelheid automatisch aanpast aan de inhoud van de blenderkan. Zo maak je de perfecte smoothies en sappen, maar ook soepen, notenmelk, vruchtenijs of pesto's.


 
Image of Bianco Piano Power blender
 

Bianco Piano Power blender

Snelheid en looptijd zijn instelbaar bi de Bianco Piano Power Blender. En power dat heeft hij wel, naast een softstart van 3.000 rotaties per minuut kan de Piano versnellen naar 28.000 rpm. Met de blender maak je zowel warme als koude creaties.


 
Image of Bianco Puro Originale Power blender
 

Bianco Puro Originale Power blender

De Bianco Puro Originale lijkt veel op de Bianco Puro maar er is wel degelijk verschil. Zo heeft de Originale een bredere snelheidsvariatie en is de kan gemaakt van kunststof. Met 6 programma's maak je smoothies, sauzen of harde ingrediënten egaal.


 
Image of Bianco Volto Power blender
 

Bianco Volto Power blender

Met acht automatische programma's voor onder andere fruit en groente smoothie, frozen yoghurt en soepen is de Bianco Volto Power Blender en echte professional. Met maximaal 32.000 rotatie per minuut, blijft er niets meer over van fruit of groenten.