Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of BH Fitness Artic Dual Kit Hometrainer
 

BH Fitness Artic Dual Kit Hometrainer

Word elke keer hetzelfde rondje âhometrainenâ in de woonkamer een beetje saai? Deze Artic hometrainer van BH Fitness komt met een Dual Kit, waardoor hij werkt met diverse apps op je smartphone. Wat dacht je van een rondje fietsen door New York?


 
Image of BH Fitness Artic Hometrainer
 

BH Fitness Artic Hometrainer

Werken aan je conditie? Daar hoef je de deur niet voor uit! Spring op de Artic hometrainer van BH Fitness, kies een uitdagend weerstandniveau en trappen maar! Op het display verschijnt ondertussen alle relevantie informatie, waaronder je polsslag!


 
Image of BH Fitness Artic Program Hometrainer
 

BH Fitness Artic Program Hometrainer

Hoe fijn is dat: trainen zonder je huis uit te hoeven! Met de BH Fitness Artic Program hometrainer kom jij wel aan je beweging en met maar liefst 24 weerstandniveaus en de verschillende trainingsprogrammaâs maak je het zo uitdagend als je zelf wilt!


 
Image of BH Fitness Carbon Bike Dual Kit Hometrainer
 

BH Fitness Carbon Bike Dual Kit Hometrainer

Kom maar op met die fietsbenen, de BH Fitness Carbon Bike is met zijn sterke frame wel bestand tegen intensief gebruik. Train er dus maar op los, de trainingsprogrammaâs en de werking met apps op je smartphone blijven je ondertussen wel uitdagen!


 
Image of BH Fitness FDC19 Dual Crosstrainer
 

BH Fitness FDC19 Dual Crosstrainer

Waarom hardlopen in de regen en kou als het ook thuis kan? De BH Fitness FDC19 crosstrainer weet wel waarvoor hij zou kiezen! Met zijn grotere paslengte lijkt het net alsof je aan het hardlopen bent, maar dan zonder de inspanning op je gewrichten.


 
Image of BH Fitness NLS12 Dual Crosstrainer
 

BH Fitness NLS12 Dual Crosstrainer

Cross erop los! Met de BH Fitness NLS12 Dual voor beginners zijn er genoeg manieren om jezelf uit te dagen. Wat dacht je van de vele weerstandniveaus, trainingsprogrammaâs én ingebouwde Bluetooth waarmee je de crosstrainer gebruikt met sportapps!


 
Image of BH Fitness NLS14 Top Dual Crosstrainer
 

BH Fitness NLS14 Top Dual Crosstrainer

Word het naar de muur staren tijdens je dagelijkse minuten op de crosstrainer een beetje saai? De BH Fitness NLS14 Dual is via Bluetooth aan je smartphone of tablet te koppelen. Zo kijk je naar je serie of ren je door je favoriete stad via een app!


 
Image of BH Fitness NLS18 Dual Plus Crosstrainer
 

BH Fitness NLS18 Dual Plus Crosstrainer

De NLS18 van BH Fitness staat te popelen om fanatieke sporters te laten zweten. Met zijn zwaardere vliegwiel en grotere paslengte is de crosstrainer perfect om intensief mee te trainen en voor extra motivatie sport je in combinatie met sportapps!


 
Image of BH Fitness SB1.4 Indoor Bike
 

BH Fitness SB1.4 Indoor Bike

Klaar om wat peentjes te zweten? De SB1.4 Indoor Bike van BH Fitness wel! De afmetingen van de fiets zijn gelijk aan die van een normale racefiets, dus dat zorgt voor een realistische training. Hallo sterke beenspieren en goede conditie!


 
Image of BH Fitness SB2.6 Indoor Bike
 

BH Fitness SB2.6 Indoor Bike

Hallo sterke beenspieren en goede conditie! Met zijn zwaardere vliegwiel en vergelijkbare afmetingen met een normale racefiets, zorgt de SB2.6 Indoor Bike van BH Fitness voor een realistisch fietsgevoel. Klaar om wat peentjes te zweten?