Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Bütec 5400 Transportwagen voor podiumdelen
 

Bütec 5400 Transportwagen voor podiumdelen

Met deze transportwagen van Bütec kun je in één keer tot wel 18 podiumdelen van 2x1m verplaatsen. Hij is voorzien van 2 bokwielen en 2 zwenkwielen en dankzij de beugel duw je hem eenvoudig vooruit.


 
Image of Bütec 5410 Transportwagen voor podiumdelen
 

Bütec 5410 Transportwagen voor podiumdelen

Deze transportwagen van het Duitse merk Bütec is geschikt voor het verplaatsen van maximaal 18 podiumdelen van 2x1m. Hij is ontworpen voor gevoelige vloeren.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 100cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 100cm

Deze podiumtrap is onmisbaar bij een podium van 1m hoog. Hij bestaat uit 4 traptredes en is gemaakt van een aluminium frame met beukenhout multiplex.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 120cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 120cm

Deze trap van Bütec bestaat uit 5 treden met een staphoogte van 20cm. Dit zorgt ervoor dat hij ideaal aansluit op een podium met een hoogte van 120cm.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 140cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 140cm

Voor een podium met een hoogte van 140cm is een podiumtrap onmisbaar. Bütec levert deze oerdegelijke podiumtrap bestaande uit 6 treden met een staphoogte van 20cm.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 160cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 160cm

Heb je een hoog podium van 160cm, dan is een trap meestal wel handig. Deze aluminium trap is van het merk Bütec en bestaat uit maar liefst 7 treden van 20cm hoog. Je bevestigt deze trap eenvoudig aan het podium.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 40cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 40cm

Bij een podium met een hoogte van 40cm kan een klein opstapje wel handig zijn. Daarom heeft Butec deze traptrede ontworpen. Hij heeft een hoogte van 20cm, zodat de afstand van de vloer tot aan de tree hetzelfde is als van de tree tot aan het podium.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 60cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 60cm

Met deze podiumtrap gemaakt van aluminium bestijg je zonder problemen een podium van 60cm hoog. Hij bestaat uit 2 traptreden.


 
Image of Bütec Aluminium podiumtrap tot 80cm
 

Bütec Aluminium podiumtrap tot 80cm

Een podium van 80cm hoog is zonder podiumtrap maar lastig te bestijgen. Daarom heeft Bütec dit podiumtrapje ontworpen, geschikt voor allerlei podia van 80cm hoog.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 1x0.5m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x0.5m

Creëer allerlei afmetingen door gebruik te maken van deze afwijkende podiummaat van 100 x 50cm. Dit podiumdeel bestaat uit een aluminium frame en 22mm beuken multiplex vloerplaat.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 1x1m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x1m

Met dit Bütec podiumdeel van 1 bij 1 meter kun je een podium maken met oneven aantal vierkante meters. Naast het gebruik als podiumdeel zijn deze podiumelementen ook handig als tafel.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 1x1x1.41m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x1x1.41m

Wees creatief met podiumdelen door ook gebruik te maken van deze diagonale podiumelementen. Dit podiumdeel heeft een afmeting van 1x1x1.41m en is geschikt voor binnengebruik.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 1x2x2.24m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 1x2x2.24m

Door creatief te zijn met afwijkende maten van podiumdelen kun je de mooiste projecten maken. Dit is een diagonaal podiumdeel van 1x2x2.24m, het podiumdeel heeft een vloerplaat voor een maximale belasting van 750kg.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 2x0.5m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 2x0.5m

Dit podiumdeel is 2 meter lang maar slechts 50cm breed, ideaal voor als een podiumdeel van een meter te groot is. Het podiumdeel heeft een stevig aluminium frame en is voorzien van een 22mm beuken multiplex vloerplaat.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel indoor 2x1m
 

Bütec Eco podiumdeel indoor 2x1m

Dit podiumdeel van het merk Bütec is geschikt voor binnengebruik, de vloerplaat is gemaakt van 22mm beuken multiplex en mag belast worden tot maximaal 750kg.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x0.5m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x0.5m

Dit kleine podiumdeel is ideaal om een podiumtrap mee te maken, maar ook perfect om een podium uit te breiden als een ander podiumdeel niet meer past. Dit deel is waterbestendig en dus geschikt voor buiten.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x1m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x1m

Bütec is al jaren marktleider in podiumdelen, het merk staat dan ook garant voor hoge kwaliteit. Dit Bütec Eco podiumdeel van 1x1m is geschikt voor een maximale belasting van 750kg.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x1x1.41m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x1x1.41m

Een evenement begint met een goed podium en dat kun je eenvoudig maken met deze Bütec podiumdelen. Dit podiumdeel is diagonaal en heeft een afmeting van 1x1x1.41m. Hij is geschikt voor buitengebruik.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x2x2.24m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 1x2x2.24m

Een net podium is erg belangrijk op een evenement. Werk daarom niet alleen met standaard podiumdelen maar ook met deze afwijkende elementen. Dit podiumdeel is 2 meter lang, 1 meter breed en heeft een diagonale lengte van 2.24m.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 2x0.5m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 2x0.5m

Heb je geen ruimte voor een podiumdeel van 2x1 meter? Dan is dit de oplossing! Dit podiumdeel is 2 meter lang maar slechts 50cm breed, ook ideaal als DJ-booth tafel.


 
Image of Bütec Eco podiumdeel outdoor 2x1m
 

Bütec Eco podiumdeel outdoor 2x1m

Dit Bütec Eco podiumdeel is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het podiumelement bestaat uit een stevig aluminium frame met een waterbestendige vloerplaat van 22mm dik.


 
Image of Bütec Klem voor 2 poten type A
 

Bütec Klem voor 2 poten type A

Een onstabiel podium zorgt voor ongelukken, koppel daarom de podiumpoten aan elkaar met deze klem. De klem is geschikt om 2 poten van 50x50mm aan elkaar te bevestigen.


 
Image of Bütec Klem voor 2 poten type B
 

Bütec Klem voor 2 poten type B

Maak je podium stabieler met deze Bütec klem voor podiumdelen. Met de klem koppel je eenvoudig 2 podiumpoten aan elkaar zodat dit een geheel vormt, dit zorgt voor een stabiel podium dat niet wiebelt.


 
Image of Bütec Klem voor 4 poten type A
 

Bütec Klem voor 4 poten type A

Een stabiel podium is van groot belang, voornamelijk voor de veiligheid. Met deze klem koppel je eenvoudig 4 poten van 5x5cm aan elkaar, zo maak je van 4 poten een groot stevig geheel.


 
Image of Bütec Klem voor 4 poten type B
 

Bütec Klem voor 4 poten type B

Deze Bütec klem is geschikt om 4 poten van 50x50mm aan elkaar te bevestigen zodat dit een stabiel geheel vormt. Zo creëer je eenvoudig met meerdere podiumdelen één groot podium.


 
Image of Bütec Klem voor 4 poten type D
 

Bütec Klem voor 4 poten type D

Met deze klem maak je eenvoudig 4 poten aan elkaar zodat het podium zich tot één geheel vormt. Zo creëer je eenvoudig een stabiel podium dat niet wiebelt. De klem is voor poten van 55x 55mm.


 
Image of Bütec Kunststof klem voor podiumdelen
 

Bütec Kunststof klem voor podiumdelen

Met deze kunststof klem bevestig je eenvoudig 2 podiumdelen aan elkaar zodat het één geheel vormt. Deze klem past op vele merken podiumdelen zoals Bütec, 2M en Prolyte.


 
Image of Bütec Kunststof podiumclip
 

Bütec Kunststof podiumclip

Deze kunststof clip zit vaak al standaard op het podiumdeel, heb je ze niet of is deze afgebroken? Dan is los je het probleem op met deze nieuwe kunststof podiumclip. Geschikt voor Bütec en enkele andere merken.


 
Image of Bütec Podiumpoot 100cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 100cm (set van 4)

Maak een podium van 1 meter hoog met deze Bütec podiumpoten, deze set van 4 poten zorgen voor een stabiel podium van maximaal 2 x 1 meter.


 
Image of Bütec Podiumpoot 120cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 120cm (set van 4)

Maak je podium 1,2m hoog met deze poten van 120cm. Ideaal voor grote evenementen waarbij je tot ver achterin goed zichtbaar moet kunnen zijn. Deze poten passen in alle Bütec podiumdelen.


 
Image of Bütec Podiumpoot 140cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 140cm (set van 4)

Deze Bütec podiumpoten zijn geschikt voor zowel de Standaard als Eco serie podiumdelen van het Merk Bütec. Deze poten zorgen voor een podium van 1,4m hoog.


 
Image of Bütec Podiumpoot 160cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 160cm (set van 4)

Deze poten van het Duitse merk Bütec geven je podium een hoogte van 1,6 meter. De poten passen onder zowel de Bütec Standaard-serie als de Bütec Eco-serie, maar ook zijn ze geschikt voor andere merken met vierkante poten van 50mm.


 
Image of Bütec Podiumpoot 20cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 20cm (set van 4)

Deze set bestaat uit 4 podiumpoten, geschikt voor alle Bütec podiumdelen. De lengte van deze poten is 20cm.


 
Image of Bütec Podiumpoot 40cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 40cm (set van 4)

Deze set bestaat uit 4 podiumpoten, geschikt voor alle Bütec podiumdelen. De lengte van deze poten is 40cm.


 
Image of Bütec Podiumpoot 60cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 60cm (set van 4)

Deze set bestaat uit 4 podiumpoten, geschikt voor alle Bütec podiumdelen. De lengte van deze poten is 60cm.


 
Image of Bütec Podiumpoot 80cm (set van 4)
 

Bütec Podiumpoot 80cm (set van 4)

Met deze poten van het Duitse merk Bütec zorg je voor een stevig podium met een hoogte van 80cm. Dit is een set van 4 en dus geschikt voor één podiumdeel.


 
Image of Bütec Podiumrailing 1x1m
 

Bütec Podiumrailing 1x1m

Met deze podiumrailing voorkom je dat mensen per ongeluk van het podium kunnen vallen. Hij heeft een afmeting van 1x1m en is hierdoor geschikt voor de korte zijde van een podiumdeel. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.


 
Image of Bütec Podiumrailing 2x1m
 

Bütec Podiumrailing 2x1m

Met deze podiumrailing voorkom je dat mensen per ongeluk van het podium kunnen vallen. Hij heeft een afmeting van 2x1m en is hierdoor geschikt voor de lange zijde van een podiumdeel. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.


 
Image of Bütec Podiumtrap leuning voor 2 treden
 

Bütec Podiumtrap leuning voor 2 treden

Maak je Bütec podiumtrap nog veiliger door deze te voorzien van een trapleuning. Deze railing is geschikt voor een podiumtrap met 2 trapreden voor een podium van maximaal 60cm hoog.


 
Image of Bütec Podiumtrap leuning voor 3-4 treden
 

Bütec Podiumtrap leuning voor 3-4 treden

Maak je podiumtrap nog veiliger door deze te voorzien van een trapleuning, zo heb je een betere houvast waardoor de kans op ongelukken nog kleiner is. Deze railing is geschikt voor een podiumtrap van 3 en 4 treden.


 
Image of Bütec Podiumtrap leuning voor 5 treden
 

Bütec Podiumtrap leuning voor 5 treden

Deze trapleuning van het Duitse merk Bütec is geschikt voor een podiumtrap van 5 traptreden. De leuning heeft een hoogte van 1 meter, dit zorgt voor een goede houvast tijdens het oplopen van de podiumtrap en het podium.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 100cm
 

Bütec Podiumtrap tot 100cm

Deze Bütec podiumtrap bestaat uit 4 traptreden met een hoogteverschil van 20cm per trede. De hoogste trede is 80cm hoog en ideaal voor een podium van 100cm hoog. Deze trap is gemakkelijk aan een podiumdeel te koppelen.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 120cm
 

Bütec Podiumtrap tot 120cm

Deze podiumtrap van Bütec is gemaakt van staal en zorgt voor een veilige manier om een podium op te komen. De trap bestaat uit 5 losse treden die eenvoudig aan elkaar of aan het podium te koppelen zijn.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 140cm
 

Bütec Podiumtrap tot 140cm

Bij een hoog podium hoort een hoge, maar vooral ook veilige trap. Deze Bütec trap is geschikt voor podia tot 140cm hoog. De traptredes van deze podiumtrap zijn eenvoudig aan elkaar te monteren of juist te demonteren.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 160cm
 

Bütec Podiumtrap tot 160cm

Deze podiumtrap van het merk Bütec bestaat uit maar liefst 7 traptreden met ieder een hoogte van 20cm. De hoogste trede is dan ook 140cm en dat is de perfecte hoogte voor een podium van 160cm hoog.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 40cm
 

Bütec Podiumtrap tot 40cm

Deze enkele traptrede heeft een hoogte van 20cm, hiermee zorgt hij voor een perfecte en veilige opstap voor een podium met een hoogte van 40cm. De traptrede is 1m breed en 30cm diep.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 60cm
 

Bütec Podiumtrap tot 60cm

Zorg altijd voor een goede trap bij een podium, je wil uiteraard ongelukken vermijden. Deze Bütec podiumtrap is gemaakt van staal en bestaat uit 2 gekoppelde delen die voor een trap zorgen voor een podium van 60cm.


 
Image of Bütec Podiumtrap tot 80cm
 

Bütec Podiumtrap tot 80cm

Een veilige trap is erg belangrijk bij een podium. Deze trap bestaat uit 3 traptreden met een hoogte verschil van 20cm per trede. De traptrede heeft een breedte van 100cm en een diepte van 30cm.


 
Image of Bütec Standaard podiumdeel indoor 1x0.5m
 

Bütec Standaard podiumdeel indoor 1x0.5m

Dit Bütec standaard podiumdeel is niet alleen handig om een klein stukje podium bij te maken, maar is ook ideaal om eenvoudig een podiumtrap mee te maken. Dit deel is 100 x 50cm en geschikt voor binnengebruik.


 
Image of Bütec Standaard podiumdeel indoor 1x1m
 

Bütec Standaard podiumdeel indoor 1x1m

Dit podiumdeel van het Duitse merk Bütec is ideaal om een podium te maken met een oneven aantal vierkante meters, dit deel heeft een afmeting van 100 x 100cm en is geschikt voor binnengebruik.