Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Arzberg Cucina serviesset - 12-delig - wit
 

Arzberg Cucina serviesset - 12-delig - wit

Voor een prachtige gedekte tafel gebruik je deze Arzberg Cucina 12-delige serviesset. De set bestaat uit 4 dinerborden (Ø 26 cm), 4 ontbijtborden (Ø 20 cm) en 4 soepborden (Ø 22 cm). Deze witte serviesset is verpakt in geschenkdoos.


 
Image of Arzberg Cucina serviesset - 16-delig - wit
 

Arzberg Cucina serviesset - 16-delig - wit

Voor een prachtige gedekte tafel gebruik je deze Arzberg Cucina 16-delige serviesset. De set bestaat uit 4 dinerborden (Ø 26 cm), 4 ontbijtborden (Ø 20 cm), 4 soepborden (Ø 22 cm) en 4 mokken. Deze serviesset is verpakt in geschenkdoos.


 
Image of Arzberg Form 2000 serviesset - 12-delig - wit
 

Arzberg Form 2000 serviesset - 12-delig - wit

Voor een prachtige gedekte tafel gebruik je deze Arzberg Form 2000 12-delige serviesset. De set bestaat uit 4 dinerborden (Ø 25 cm), 4 ontbijtborden (Ø 19 cm) en 4 kommen (Ø 16 cm). Deze witte serviesset is verpakt in geschenkdoos.


 
Image of Arzberg Form 2000 serviesset - 16-delig - wit
 

Arzberg Form 2000 serviesset - 16-delig - wit

Voor een prachtige gedekte tafel gebruik je deze Arzberg Form 2000 16-delige serviesset. De set bestaat uit 4 dinerborden (Ø 25 cm), 4 ontbijtborden (Ø 19 cm), 4 kommen (Ø 16 cm) en 4 mokken. Deze serviesset is verpakt in geschenkdoos.


 
Image of Arzberg Ramo beker met oor
 

Arzberg Ramo beker met oor

Deze Arzberg beker met oor is supergeschikt om melk of chocolademelk uit te drinken. Voorzien van een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo diep bord - Ø 21 cm
 

Arzberg Ramo diep bord - Ø 21 cm

Soep kun je stijlvol serveren in dit Arzberg diepe bord met een diameter van 21 cm. Het bord is voorzien van een mooie print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo gebaksbordje - Ø 17 cm
 

Arzberg Ramo gebaksbordje - Ø 17 cm

Serveer overheerlijk gebak op dit prachtige Arzberg gebaksbordje. Het bordje heeft een diameter van 17 cm en is voorzien van een prachtige print van takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo koffiekop
 

Arzberg Ramo koffiekop

Een kopje koffie uit deze Arzberg koffiekop smaakt extra lekker. Voorzien van een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo kom - Ø 15 cm - rond
 

Arzberg Ramo kom - Ø 15 cm - rond

Maak je keuken compleet met deze prachtige Arzberg bowl. Deze ronde bowl heeft een diameter van 15 cm en heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo melk- en suikertableau
 

Arzberg Ramo melk- en suikertableau

Met het Arzberg melk- en suikertableau heb je zowel je melk als suiker bij de hand als je koffie drinkt. Dit melk- en suikertableau heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo melkkan
 

Arzberg Ramo melkkan

Met deze leuke Arzberg melkkan wil iedereen wel melk in zijn koffie of thee. De kan heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo ontbijtbord - Ø 21 cm
 

Arzberg Ramo ontbijtbord - Ø 21 cm

Bij een heerlijk ontbijt hoort dit ontbijtbord van Arzberg. Dit prachtige bord heeft een diameter van 21 cm en is voorzien van een print van takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo plat bord - Ø 25 cm
 

Arzberg Ramo plat bord - Ø 25 cm

Maak je serviescollectie compleet met het platte bord van Arzberg. De prachtige print van takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren maken het geheel compleet. Dit bord heeft een diameter van 25 cm.


 
Image of Arzberg Ramo schaal - Ø 16 cm - ovaal
 

Arzberg Ramo schaal - Ø 16 cm - ovaal

Je kunt van alles serveren in deze Arzberg schaal. Deze ovale schaal heeft een diameter van 16 cm en een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo schaal - Ø 24 cm - ovaal
 

Arzberg Ramo schaal - Ø 24 cm - ovaal

Op welke tafel staat deze Arzberg nou niet? Een prachtige ovale schaal met een diameter van 24 cm. De schaal heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo schaal - Ø 26 cm - ovaal
 

Arzberg Ramo schaal - Ø 26 cm - ovaal

Chips, sla of gebak serveer je met in deze Arzberg schaal. Deze ovale schaal heeft een diameter van 26 cm en een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo schaal - Ø 30 cm - rond
 

Arzberg Ramo schaal - Ø 30 cm - rond

In deze ronde Arzberg schaal kun je allerlei lekkernijen serveren. De schaal heeft een diameter van 30 cm en een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo slakom - Ø 21 cm
 

Arzberg Ramo slakom - Ø 21 cm

Sla serveren doe je voortaan in deze Arzberg slakom. De kom heeft een diameter van 21 cm en een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo suikerpot
 

Arzberg Ramo suikerpot

Suiker bewaar je op een stijlvolle manier in deze Arzberg suikerpot. De pot heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo theekop
 

Arzberg Ramo theekop

Geniet met deze Arzberg theekop van een kopje heerlijke warme thee. Het kopje heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo theepot - 2 personen
 

Arzberg Ramo theepot - 2 personen

Geniet ieder ochtend samen met je partner van een heerlijk kopje thee uit deze Arzberg theepot. De theepot is geschikt voor 2 personen en heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.


 
Image of Arzberg Ramo theepot - 6 personen
 

Arzberg Ramo theepot - 6 personen

Prachtige Arzberg theepot die geschikt is voor 6 personen. De pot heeft een print die bestaat uit takken met jonge knoppen, blaadjes en bloemen in waterkleuren.