Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Amefa Allure Bestekset 16-delig
 

Amefa Allure Bestekset 16-delig

Het Allure bestek van Amefa is opvallend dankzij de sterke hoeken en lijnen. De vormgeving is eigentijds en perfect voor vrijwel iedere gelegenheid. Het 18/10 RVS is vaatwasmachinebestendig. De set wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking.


 
Image of Amefa Allure Bestekset 24-delig
 

Amefa Allure Bestekset 24-delig

Voor 6 personen|Hoogwaardig 18/10 RVS|Modern ontwerp|Hoogglans afwerking|Vaatwasmachinebestendig

from  54.80
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa amuselepels - 12 stuks
 

Amefa amuselepels - 12 stuks

Deze prachtige Amefa amuselepeltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect om de amuse op te serveren of mee te eten. Super stijlvol en elegant. Mooi aan een sfeervol gedekte tafel of om mee rond te gaan tijdens een feestje.


 
Image of Amefa amusevorkjes - 12 stuks
 

Amefa amusevorkjes - 12 stuks

Deze prachtige Amefa amusevorkjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn perfect om de amuse op te serveren of mee te eten. Super stijlvol en elegant. Mooi aan een sfeervol gedekte tafel of om mee rond te gaan tijdens een feestje.


 
Image of Amefa Anise bestekset in luxe opbergdoos - 56-delig - 6-persoons
 

Amefa Anise bestekset in luxe opbergdoos - 56-delig - 6-persoons

De Amefa Anise bestekset heeft een interessante en tijdloze vormgeving met zachte en organische lijnen, waardoor het perfect in de hand ligt. Deze set is 56-delig en is geschikt voor 6 personen.


 
Image of Amefa Arctic bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Arctic bestekset - 24-delig - 6-persoons

Deze Amefa Arctic bestekset heeft een modern design met subtiele Scandinavische invloeden voor een unieke uitstraling. De set is 24-delig en is geschikt voor 6 personen. De set bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.

from  33.99
Compare 3 Prices

 
Image of Amefa Aurora bestekset - 16-delig - 4-persoons
 

Amefa Aurora bestekset - 16-delig - 4-persoons

Deze Amefa Aurora 16-delige bestekset is geschikt voor 4 personen. Het subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. De bestekset bestaat uit 4 tafelmessen, -vorken, -lepels en 4 koffielepels.


 
Image of Amefa Aurora bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Aurora bestekset - 24-delig - 6-persoons

Deze Amefa Aurora 24-delige bestekset is geschikt voor 6 personen. Het subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. De bestekset bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.

from  71.95
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Aurora bestekset - 40-delig - 6-persoons
 

Amefa Aurora bestekset - 40-delig - 6-persoons

Deze Amefa Aurora 40-delige bestekset is geschikt voor 6 personen. Het subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. Het zilverkleurige bestek ligt zeer comfortabel in de hand. Set is vaatwasbestendig.

from  113.00
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Aurora bestekset - 60-delig - 6-persoons
 

Amefa Aurora bestekset - 60-delig - 6-persoons

Deze Amefa Aurora 60-delige bestekset is geschikt voor 6 personen. Het subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. Het zilverkleurige bestek ligt zeer comfortabel in de hand. Set is vaatwasbestendig.

from  203.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Aurora Bestekset 78-delig
 

Amefa Aurora Bestekset 78-delig

De Amefa Baguette bestekset is een model welke is gestileerd met respect voor traditie. Het is een klassiek en elegant ontwerp. Deze bestekset is 78-delig en is geschikt voor 12 personen. De set wordt geleverd in een mooie houten cassette.

from  210.00
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Aurora Bestekset Diner 16-delig
 

Amefa Aurora Bestekset Diner 16-delig

Het Aurora bestek van het merk Amefa heeft een prachtige vormgeving met een uniek plat ontwerp wat zeer stijlvol en elegant aandoet. De bestekset is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglans finish en is zeer duurzaam en sterk.


 
Image of Amefa Aurora Bestekset Vis 12-delig
 

Amefa Aurora Bestekset Vis 12-delig

Het Aurora bestek van het merk Amefa heeft een prachtige vormgeving met een uniek plat ontwerp wat zeer stijlvol en elegant aandoet. De bestekset is gemaakt van roestvrij staal met een hoogglans finish en is zeer duurzaam en sterk.


 
Image of Amefa Aurora koffielepels - 6-delig
 

Amefa Aurora koffielepels - 6-delig

Deze 6 koffielepels van model Aurora heeft een subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 chroomnikkelstaal en hebben een hoogglans afwerking.


 
Image of Amefa Aurora koffielepels - 6 stuks
 

Amefa Aurora koffielepels - 6 stuks

De Amefa Aurora set met 6 koffielepels heeft een subtiel design en licht gebogen handgrepen, waardoor het bestek zeer comfortabel in de hand ligt. De set met 6 koffielepels, gemaakt van roestvrij staal, wordt geleverd in cadeauverpakking.


 
Image of Amefa Aurora taartvorkjes - 6-delig
 

Amefa Aurora taartvorkjes - 6-delig

Deze 6 taartvorkjes van model Aurora heeft een subtiele design en de licht gebogen handgrepen maken van dit bestek iets bijzonders. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 chroomnikkelstaal en hebben een hoogglans afwerking.


 
Image of Amefa Austin bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Austin bestekset - 24-delig - 6-persoons

De Amefa Austin 24-delige, 6-persoons bestekset is verfijnd en elegant. Het heeft een moderne uitstraling, maar lonkt met zijn zachte lijnen en vloeiende rondingen ook naar traditie en is daardoor voor meerdere gelegenheden te gebruiken.

from  29.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Austin latte macchiato/sorbetlepels - 6 stuks
 

Amefa Austin latte macchiato/sorbetlepels - 6 stuks

Deze Amefa Austin lepels met lange steel zijn ideaal als sorbetlepel, latte macchiato lepel, cocktaillepel of dessertlepel. De set bestaat uit 6 zilverkleurige lepels gemaakt van chroomstaal. De lepels hebben een lengte van 20,5 cm.


 
Image of Amefa Baguette bestekset - 16-delig - 4-persoons
 

Amefa Baguette bestekset - 16-delig - 4-persoons

De Amefa Baguette bestekset is gestileerd met respect voor traditie. Het is een klassiek en elegant ontwerp dat jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling geeft. Deze bestekset is 16-delig en geschikt voor 4 personen.

from  46.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Baguette bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Baguette bestekset - 24-delig - 6-persoons

De Amefa Baguette bestekset is gestileerd met respect voor traditie. Het is een klassiek en elegant ontwerp dat jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling geeft. Deze bestekset is 24-delig en geschikt voor 6 personen.

from  59.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Baguette bestekset - 40-delig - 6-persoons
 

Amefa Baguette bestekset - 40-delig - 6-persoons

De uitgebreide Amefa Baguette bestekset is gestileerd met respect voor traditie. Het is een klassiek en elegant ontwerp dat jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling geeft. Deze bestekset is 40-delig en is geschikt voor 6 personen.

from  82.95
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Baguette bestekset - 60-delig - 6-persoons
 

Amefa Baguette bestekset - 60-delig - 6-persoons

De uitgebreide Amefa Baguette bestekset is gestileerd met respect voor traditie. Het is een klassiek en elegant ontwerp dat jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling geeft. Deze bestekset is 60-delig en is geschikt voor 6 personen.

from  129.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Baguette Bestekset 78-delig
 

Amefa Baguette Bestekset 78-delig

De Amefa Baguette bestekset gaat een leven lang met plezier mee. Het mooie design is klassiek en brengt een stijlvolle sfeer op tafel. De set is tijdloos en bovendien prettig in gebruik. Het bestek is gemaakt van 18/10 RVS en is vaatwasserbestendig.


 
Image of Amefa Baguette Bestekset 78-delig in houten kist
 

Amefa Baguette Bestekset 78-delig in houten kist

Voor 12 personen|Hoogwaardig RVS 18/10|Klassieke, elegante uitstraling|Hoogglans afwerking|Vaatwasmachinebestendig


 
Image of Amefa Baguette Bestekset Vis 12-delig
 

Amefa Baguette Bestekset Vis 12-delig

De Amefa Baguette visbestekset is 12-delig en geschikt voor 6 personen. Het is een klassiek en elegant ontwerp dat jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling geeft. Het zilverkleurige visbestek heeft een hoogglans afwerking.

from  29.75
Compare 3 Prices

 
Image of Amefa Baguette koffielepels - 6 stuks
 

Amefa Baguette koffielepels - 6 stuks

De Amefa Baguette koffielepels zijn gestileerd met respect voor traditie. Het klassieke en elegante ontwerp geeft jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling. De set bestaat uit 6 vaatwasbestendige koffielepels in cadeauverpakking.


 
Image of Amefa Baguette opscheplepels - 2 stuks
 

Amefa Baguette opscheplepels - 2 stuks

De Amefa Baguette opscheplepels zijn gestileerd met respect voor traditie. Het klassieke en elegante ontwerp geeft jouw gedekte tafel een geraffineerde uitstraling. De set bestaat uit 2 zilverkleurige lepels gemaakt van chroomnikkelstaal.


 
Image of Amefa Ballerina Kinderbestek/servies 7-delig
 
from  30.00
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Ballerina kinderbestekset - 7-delig - 1-persoons
 

Amefa Ballerina kinderbestekset - 7-delig - 1-persoons

Deze 7-delige Amefa 'Ballerina' porselein en kinderbestekset is speciaal bedoel voor jonge kinderen, die trots kunnen zijn op hun eigen bestek. De set bestaat uit een mes, vork, lepel, toetjeslepel, bord, beker en een kom.


 
Image of Amefa Beertje kinderbestekset - 3-delig
 
from  10.98
Compare 2 Prices

 
Image of AMEFA BESTEKSET 24DLG CHLOÉ
 

 
Image of Amefa bestekset Atlantic in witte houten cassette 12-persoons - 84-delig
 

Amefa bestekset Atlantic in witte houten cassette 12-persoons - 84-delig

Deze 84-delige bestekset van Amefa voor 12 personen heeft simpele, maar stijlvolle lijnen. Een modern ontwerp dat past bij elke gelegenheid. Het bestek wordt geleverd in een chique, moderne, witte houten cassette.


 
Image of Amefa bestekset in houten cassette Cuba - 78-delig
 

Amefa bestekset in houten cassette Cuba - 78-delig

De Amefa Cuba 78-delige bestekset Cuba is een gesmeed model met een sierlijke en stijlvolle vorm en uitstraling. Het model Cuba geeft je etentje net dat extra beetje allure. Het bestek wordt geleverd in een mooie houten cassette.


 
Image of Amefa bestekset Juno - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa bestekset Juno - 24-delig - 6-persoons

Het model Juno heeft een onderscheidende en eigentijdse uitstraling door de gebogen en in het oog springende lijnen. Het Juno bestek is daardoor een echte eyecatcher op de gedekte tafel. Het bestek heeft een hoogglans afwerking.

from  37.94
Compare 3 Prices

 
Image of Amefa Bologna latte macchiato/sorbetlepels - 6 stuks
 

Amefa Bologna latte macchiato/sorbetlepels - 6 stuks

Deze Amefa Bologna lepels met lange steel zijn ideaal als sorbetlepel, latte macchiatolepel, cocktaillepel of dessertlepel. De set bestaat uit 6 lepels. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. De set wordt geleverd in cadeauverpakking.


 
Image of Amefa Cambridge bestekset - 16-delig - 4-persoons
 

Amefa Cambridge bestekset - 16-delig - 4-persoons

De Amefa Cambridge bestekset is 16-delig en geschikt voor 4 personen. Het Cambridge model heeft een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. De set bestaat uit 4 tafelmessen, -vorken, -lepels en 4 koffielepels.


 
Image of Amefa Cambridge bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Cambridge bestekset - 24-delig - 6-persoons

De Amefa Cambridge bestekset is 24-delig en geschikt voor 6 personen. Het Cambridge model heeft een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. De set bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.


 
Image of Amefa Cambridge bestekset - 40-delig - 6-persoons
 

Amefa Cambridge bestekset - 40-delig - 6-persoons

De Amefa Cambridge bestekset is 40-delig en geschikt voor 6 personen. Het Cambridge model heeft een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. De set is gemaakt van chroomnikkelstaal en is vaatwasmachinebestendig.


 
Image of Amefa Cambridge bestekset - 60-delig - 6-persoons
 

Amefa Cambridge bestekset - 60-delig - 6-persoons

De Amefa Cambridge bestekset is 60-delig en geschikt voor 6 personen. Het Cambridge model heeft een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. De set is gemaakt van chroomnikkelstaal en is vaatwasmachinebestendig.

from  239.95
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Cambridge bestekset in houten cassette - 78-delig - 12-persoons
 

Amefa Cambridge bestekset in houten cassette - 78-delig - 12-persoons

De Amefa Cambridge bestekset is 78-delig en geschikt voor 12 personen. Het Cambridge model heeft een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. De set wordt geleverd in een mooie zwarte houten cassette.


 
Image of Amefa Cambridge koffielepels - 6-delig
 

Amefa Cambridge koffielepels - 6-delig

Deze koffielepels van model Cambridge model hebben een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 chroomnikkelstaal en hebben een hoogglans afwerking.


 
Image of Amefa Cambridge taartvorkjes - 6-delig
 

Amefa Cambridge taartvorkjes - 6-delig

Deze koffielepels van model Cambridge model hebben een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 chroomnikkelstaal en hebben een hoogglans afwerking.


 
Image of Amefa Cambridge theelepels - 6-delig
 

Amefa Cambridge theelepels - 6-delig

Deze theelepels van model Cambridge model hebben een dubbele sierlijke en delicate decoratie rondom het gehele heft. Het bestek is vervaardigd uit 18/10 chroomnikkelstaal en hebben een hoogglans afwerking.


 
Image of Amefa Chopin bestekset - 16-delig - 4-persoons
 

Amefa Chopin bestekset - 16-delig - 4-persoons

De Amefa Chopin bestekset heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. De set is 16-delig, geschikt voor 4 personen en bestaat uit 4 tafelmessen, -vorken, -lepels en 4 koffielepels.


 
Image of Amefa Chopin bestekset - 24-delig - 6-persoons
 

Amefa Chopin bestekset - 24-delig - 6-persoons

De Amefa Chopin bestekset heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. De set is 24-delig, geschikt voor 6 personen en bestaat uit 6 tafelmessen, -vorken, -lepels en 6 koffielepels.

from  42.99
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Chopin bestekset - 40-delig - 6-persoons
 

Amefa Chopin bestekset - 40-delig - 6-persoons

De Amefa Chopin bestekset heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. Deze uitgebreide set is 40-delig en geschikt voor 6 personen. Van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.


 
Image of Amefa Chopin bestekset - 60-delig - 6-persoons
 

Amefa Chopin bestekset - 60-delig - 6-persoons

De Amefa Chopin bestekset heeft zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. Deze uitgebreide set is 60-delig en geschikt voor 6 personen. Van chroomnikkelstaal en vaatwasmachinebestendig.


 
Image of Amefa Chopin Bestekset Steak 12-delig
 

Amefa Chopin Bestekset Steak 12-delig

De Amefa Chopin is een model met zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. Deze 12-delige steakset bestaat uit 6 steakmessen en 6 steakvorken.

from  24.15
Compare 2 Prices

 
Image of Amefa Chopin koffielepels - 6 stuks
 

Amefa Chopin koffielepels - 6 stuks

De Amefa Chopin is een model met zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. Je ontvangt 6 zilverkleurige koffielepels in cadeauverpakking.


 
Image of Amefa Chopin theelepels - 6 stuks
 

Amefa Chopin theelepels - 6 stuks

De Amefa Chopin is een model met zachte randen en een plat breed heft die een elegante uitstraling geven aan jouw gedekte tafel. Het bestek heeft een hoogglans afwerking. Je ontvangt 6 zilverkleurige theelepels in cadeauverpakking.