Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Alva Cook'on braadpan Ovaal - 3,5 l - Ø 26 cm - paars
 

Alva Cook'on braadpan Ovaal - 3,5 l - Ø 26 cm - paars

Deze ovalen Alva Cook'on braadpan met een diameter van 26 cm en een inhoud van 3,5 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is paars.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Ovaal - 6,3 l - Ø 31 cm - paars
 

Alva Cook'on braadpan Ovaal - 6,3 l - Ø 31 cm - paars

Deze ovalen Alva Cook'on braadpan met een diameter van 31 cm en een inhoud van 6,3 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is paars.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 2,4 l - Ø 20 cm - paars
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 2,4 l - Ø 20 cm - paars

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 20 cm en een inhoud van 2,4 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is paars.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 2,4 l - Ø 20 cm - zwart
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 2,4 l - Ø 20 cm - zwart

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 20 cm en een inhoud van 2,4 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is zwart.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 4,2 l - Ø 24 cm - paars
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 4,2 l - Ø 24 cm - paars

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 24 cm en een inhoud van 4,2 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is paars.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 4,2 l - Ø 24 cm - zwart
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 4,2 l - Ø 24 cm - zwart

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 24 cm en een inhoud van 4,2 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is zwart.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 6,6 l - Ø 28 cm - zwart
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 6,6 l - Ø 28 cm - zwart

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 28 cm en een inhoud van 6,6 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is zwart.


 
Image of Alva Cook'on braadpan Rond - 6,8 l - Ø 28 cm - paars
 

Alva Cook'on braadpan Rond - 6,8 l - Ø 28 cm - paars

Deze ronde Alva Cook'on braadpan met een diameter van 28 cm en een inhoud van 6,8 liter is een gietaluminium pan. Deze pan heeft dezelfde eigenschappen als een gietijzeren pan maar dan vele malen lichter. De kleur van de pan is paars.


 
Image of Jojoba-olie 125 ML
 

 
Image of Tea Tree Olie (10 Ml)
 

 
Image of Tea Tree Olie (20 Ml)