Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Aerts Astratto beker - 0,32 l - 4 stuks
 

Aerts Astratto beker - 0,32 l - 4 stuks

Geniet van het unieke design van de uit hoogwaardig porselein vervaardigde Astratto beker à 32 cl. De set bevat 4 identieke bekers, die vaatwasser- en microgolfbestendig zijn.


 
Image of Aerts Astratto cappucinokop en schotel - 0,27 l - 4 stuks
 

Aerts Astratto cappucinokop en schotel - 0,27 l - 4 stuks

Een goede cappuccino vraagt om een mooi kopje. De Astratto cappuccino kopjes à 27 cl met bijhorende schoteltjes zijn perfect voor elke gelegenheid. De set omvat 4 koppen en 4 schoteltjes, volledig vervaardigd uit wit porselein.


 
Image of Aerts Astratto kop en schotel - 0,16 l - 4 stuks
 

Aerts Astratto kop en schotel - 0,16 l - 4 stuks

Laat je inspireren door het unieke design van deze Astratto kopjes en maak je koffiemoment nóg intenser. De set bestaat uit 4 koffiekoppen à 16 cl met bijpassende schoteltjes, volledig vervaardigd uit wit porselein.


 
Image of Aerts Astratto mokkakop en schotel - 0,07 l - 4 stuks
 

Aerts Astratto mokkakop en schotel - 0,07 l - 4 stuks

Laat je inspireren door het unieke design van deze Astratto mokkakop en maak je koffiemoment nóg intenser. De set bestaat uit 4 mokkakoppen à 7 cl en 4 bijpassende schoteltjes, volledig vervaardigd uit hoogwaardig porselein.


 
Image of Aerts Astratto ontbijtplank - 4 stuks
 

Aerts Astratto ontbijtplank - 4 stuks

Maak van elk ontbijt een speciaal moment met de Astratto ontbijtplanken. De set bestaat uit 4 plankjes met een aantrekkelijke print, die je reeds tijdens het ontbijt in vakantiestemming zal brengen.


 
Image of Aerts Astratto theeset
 

Aerts Astratto theeset

Thee drinken in stijl kan vanaf nu dankzij de Astratto theepot en kop. Deze leuke tea for one theepot à 44 cl is gemaakt van porselein en is perfect voor 2 kopjes thee.


 
Image of Aerts bestekset in mand - 24-delig - 6-persoons - turquoise
 

Aerts bestekset in mand - 24-delig - 6-persoons - turquoise

Op zoek naar een nieuw bestek in een frisse kleur? Ontdek de 24-delige turquoise bestekset van Aerts. Dankzij de bijgeleverde metalen mand kan je het bestek op een eenvoudige wijze weer netjes opbergen.


 
Image of Aerts Bistro beker - 0,31 l - 4 stuks
 

Aerts Bistro beker - 0,31 l - 4 stuks

Val bij iedereen in de smaak met de tijdloze bekers uit de Bistro collectie van Aerts. De set omvat 4 bekers à 31 cl met hippe zwart/wit print, perfect presenteerbaar bij elke gelegenheid.


 
Image of Aerts Bistro kop en schotel - 0,18 l - Ø 14,5 cm - 6 stuks
 

Aerts Bistro kop en schotel - 0,18 l - Ø 14,5 cm - 6 stuks

Val bij iedereen in de smaak met de tijdloze kopjes uit de Bistro collectie van Aerts. De set omvat zes koppen à 18 cl met hippe zwart/wit print en zes bijpassende schoteltjes, perfect presenteerbaar bij elke gelegenheid.


 
Image of Aerts fonduebord - Ø 26 cm - wit - porselein
 

Aerts fonduebord - Ø 26 cm - wit - porselein

Dit porseleinen fonduebord van Aerts is ideaal als je lekker gezellig wilt fonduen of gourmetten. Het bord is voorzien van verschillende van elkaar gescheiden vakken, zodat je alle ingrediënten perfect kan sorteren.


 
Image of Aerts Josien Broeren - 12-delig - 6 kommen en 6 lepels - 8,5 x 3 cm
 

Aerts Josien Broeren - 12-delig - 6 kommen en 6 lepels - 8,5 x 3 cm

Met de 12-delige set van kunstenares Josien Broeren kun je jouw serviescollectie uitbreiden. De unieke en kleurrijke ontwerpen vrolijken je tafel op in no time. De set bestaat uit 6 unieke kommen en 6 bijpassende lepels.


 
Image of Aerts Josien Broeren beker - 0,32 l - 3 stuks
 

Aerts Josien Broeren beker - 0,32 l - 3 stuks

Breng kunst op je tafel met deze unieke en kleurrijke bekers van de gevierde Nederlandse kunstenares, Josien Broeren. De set omvat zes bekers à 32 cl. Tevens wordt de set aangeboden in een mooie geschenkverpakking.


 
Image of Aerts Josien Broeren conisch glas - 0,325 l - set van 4
 

Aerts Josien Broeren conisch glas - 0,325 l - set van 4

Met de Aerts Josien Broeren conische glazen met inhoud van 32,5 cl breng je kunst op je tafel. De glazen hebben unieke en kleurrijke ontwerpen van de gevierde Nederlandse kunstenares. Set van 4 glazen in een geschenkverpakking.


 
Image of Aerts Josien Broeren draaiplateau en kommetjes - 11 stuks
 

Aerts Josien Broeren draaiplateau en kommetjes - 11 stuks

Serveer je hapjes in stijl met dit unieke draaiplateau met 11 bijpassende kommetjes, ontworpen door de gevierde Nederlandse kunstenares Josien Broeren. De unieke en kleurrijke ontwerpen vrolijken je tafel op in no time.


 
Image of Aerts Josien Broeren kop en schotel - 0,16 l - 6 stuks
 

Aerts Josien Broeren kop en schotel - 0,16 l - 6 stuks

Breng kunst op je tafel met deze unieke en kleurrijke set van de gevierde Nederlandse kunstenares, Josien Broeren. De set omvat zes koppen à 16cl met bijhorende schoteltjes. Tevens wordt de set aangeboden in een mooie geschenkverpakking.


 
Image of Aerts Josien Broeren mokkakop en schotel - 0,07 l - 3 stuks
 

Aerts Josien Broeren mokkakop en schotel - 0,07 l - 3 stuks

Breng kunst op je tafel met deze set van Josien Broeren. De unieke en kleurrijke ontwerpen van de gevierde Nederlandse kunstenares vrolijken je tafel op in no time. De set bestaat uit 6 design mokkakoppen à 7cl met bijpassende schoteltjes.


 
Image of Aerts Josien Broeren serveertoren - 2-delig - 31 x 25 x 22 cm
 

Aerts Josien Broeren serveertoren - 2-delig - 31 x 25 x 22 cm

Hou je ervan om iets unieks op je tafel te serveren? Dan is de 2-delige serveertoren van de Nederlandse kunstenares Josien Broeren zeker iets voor jou. De unieke en kleurrijke ontwerpen vrolijken je tafel op in no time.


 
Image of Aerts Josien Broeren theebeker met filter en deksel - 0,28 l
 

Aerts Josien Broeren theebeker met filter en deksel - 0,28 l

Breng kunst op je tafel met deze unieke en kleurrijke theebeker à 28 cl met bijpassende filter en deksel van de gevierde Nederlandse kunstenares, Josien Broeren. Tevens wordt de set aangeboden in een mooie geschenkverpakking.


 
Image of Aerts Josien Broeren theeset
 

Aerts Josien Broeren theeset

Breng kunst op je tafel met dit tea for one setje van de gevierde Nederlandse kunstenares, Josien Broeren. Haar unieke en kleurrijke ontwerpen vrolijken je tafel op in no time. Ook geschikt als cadeau dankzij de mooie geschenkverpakking.


 
Image of Aerts Parallel beker - 0,31 l - 4 stuks
 

Aerts Parallel beker - 0,31 l - 4 stuks

Geniet van elk relaxerend moment met de kleurrijke bekers uit de Parallel collectie van Aerts. De set van 4 bevat vier bekers à 0,3 l met vier verschillende designs die perfect bij elkaar passen.


 
Image of Aerts Parallel kop en schotel - 0,18 l - Ø 14,5 cm - 6 stuks
 

Aerts Parallel kop en schotel - 0,18 l - Ø 14,5 cm - 6 stuks

Fleur je koffiemoment op met de kleurrijke en tijdloze koffiekoppen uit de Parallel collectie van Aerts. De set van 6 omvat zes koppen à 18 cl met diverse prints en zes bijpassende schoteltjes.


 
Image of Aerts Paris-Rome beker - 0,31 l - 4 stuks
 

Aerts Paris-Rome beker - 0,31 l - 4 stuks

Droom weg bij elke pauze met de bekers uit de Paris-Rome collectie van Aerts. De set omvat 4 bekers à 31 cl met mooie print, perfect presenteerbaar bij elke gelegenheid.


 
Image of Aerts Route 66 taartschotel op voet - 30 x 10 cm
 

Aerts Route 66 taartschotel op voet - 30 x 10 cm

Verbaas al je gasten met de hippe taartschotel uit de Route 66 collectie van Aerts. De taartschotel met ludieke print bestaat uit porselein en heeft een diameter van 31 cm.