Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Aerolatte 3-kops cafetière
 

Aerolatte 3-kops cafetière

Met deze 3-kops cafetière van Aerolatte, ook wel 'French Press' genoemd, geniet je van rijke, aromatische koffie. Koffie zetten met de cafetière is eenvoudig: vul de kan met de juiste hoeveelheid koffie en net niet kokend water.


 
Image of Aerolatte 5-kops cafetière
 

Aerolatte 5-kops cafetière

Met deze 5-kops cafetière van Aerolatte, ook wel 'French Press' genoemd, geniet je van rijke, aromatische koffie. Koffie zetten met de cafetière is eenvoudig: vul de kan met de juiste hoeveelheid koffie en net niet kokend water.


 
Image of Aerolatte 8-kops cafetière
 

Aerolatte 8-kops cafetière

Met deze 8-kops cafetière van Aerolatte, ook wel 'French Press' genoemd, geniet je van rijke, aromatische koffie. Koffie zetten met de cafetière is eenvoudig: vul de kan met de juiste hoeveelheid koffie en net niet kokend water.


 
Image of Aerolatte Chef mini-garde
 

Aerolatte Chef mini-garde

Deze Chef mini-garde van Aerolatte is handig bij het kloppen en roeren van dressings, room, eieren, sauzen, meringues en meer. De draaisnelheid kun je instellen, afhankelijk van het gerecht, door het wieltje op de zijkant te verdraaien.


 
Image of Aerolatte Diablo sandwich toaster
 

Aerolatte Diablo sandwich toaster

Met de Aerolatte Diablo sandwich toaster maak je heerlijke hartige of zoete snacks: doe je favoriete ingrediënten tussen 2 boterhammen in de diepe Diablo.


 
Image of Aerolatte koffiefilterhouder
 

Aerolatte koffiefilterhouder

Met deze koffiefilterhouder van Aerolatte zet je eenvoudig en snel een lekkere kop koffie op klassieke wijze.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer - compact
 

Aerolatte melkopschuimer - compact

Met deze Aerolatte melkopschuimer maak je snel en eenvoudig perfect melkschuim voor een cappuccino, latte macchiato of milkshake.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer - glans
 

Aerolatte melkopschuimer - glans

De Aerolatte melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer - grande
 

Aerolatte melkopschuimer - grande

Met deze Aerolatte melkopschuimer maak je snel en eenvoudig perfect melkschuim voor een cappuccino, latte macchiato of milkshake.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer - mat
 

Aerolatte melkopschuimer - mat

De Aerolatte melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer met standaard - rood
 

Aerolatte melkopschuimer met standaard - rood

De Aerolatte rode melkopschuimer met standaard is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer met standaard - wit
 

Aerolatte melkopschuimer met standaard - wit

De Aerolatte witte melkopschuimer met standaard is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer met standaard - zwart
 

Aerolatte melkopschuimer met standaard - zwart

De Aerolatte zwarte melkopschuimer met standaard is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte melkopschuimer - RVS
 

Aerolatte melkopschuimer - RVS

De Aerolatte melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte Mokavista 3-kops espressomaker
 

Aerolatte Mokavista 3-kops espressomaker

Maak thuis perfecte Italiaanse espresso met deze Mokavista 3-kops espressomaker van Aerolatte. Het werkt eenvoudig: vul het onderste deel met water, het streepje binnenin toont het maximum niveau.


 
Image of Aerolatte Mokavista 6-kops espressomaker
 

Aerolatte Mokavista 6-kops espressomaker

Maak thuis perfecte Italiaanse espresso met deze Mokavista 6-kops espressomaker van Aerolatte. Het werkt eenvoudig: vul het onderste deel met water, het streepje binnenin toont het maximum niveau.


 
Image of Aerolatte Mokavista 9-kops espressomaker
 

Aerolatte Mokavista 9-kops espressomaker

Maak thuis perfecte Italiaanse espresso met deze Mokavista 9-kops espressomaker van Aerolatte. Het werkt eenvoudig: vul het onderste deel met water, het streepje binnenin toont het maximum niveau.


 
Image of Aerolatte Moooh melkopschuimer
 

Aerolatte Moooh melkopschuimer

De Aerolatte Moooh melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.


 
Image of Aerolatte opschuimkan
 

Aerolatte opschuimkan

Deze opschuimkan van Aerolatte heeft een schuine bodem. Dankzij deze schuine bodem is het veel makkelijker om perfect schuim te maken met je Aerolatte melkopschuimer, omdat deze de perfecte hoek biedt bij het opschuimen.


 
Image of Aerolatte To Go melkopschuimer
 

Aerolatte To Go melkopschuimer

De Aerolatte To Go melkopschuimer is de eenvoudigste manier om melk op te schuimen voor een perfecte cappuccino, milkshake of warme chocolademelk.