Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of 24Kitchen 2-in-1 olie- en azijnschenker groen
 

24Kitchen 2-in-1 olie- en azijnschenker groen

Deze trendy 24Kitchen 2-in-1 olie- en azijnschenker heeft twee compartimenten: één in het midden, en één aan de buitenkant en is daarom onmisbaar in elke keuken.


 
Image of 24Kitchen 3-in-1 siliconen afgiethulp - grijs
 

24Kitchen 3-in-1 siliconen afgiethulp - grijs

Deze afgiethulp is meer dan alleen een afgiethulp, het is namelijk ook te gebruiken als onderzetter en een spatdeksel. Het hittebestendige siliconen design garandeerd veilig gebruik en maakt het afgieten van pannen een fluitje van een cent.


 
Image of 24Kitchen 4-delige rasp
 

24Kitchen 4-delige rasp

Deze 24Kitchen 4-delige rasp bevat 4 verschillende raspen voor het raspen en snijden van groente, fruit of kruiden. Met het schuifsysteem raspt u veilig zonder in uw vingers te snijden.


 
Image of 24Kitchen aardappelstamper
 

24Kitchen aardappelstamper

Gebruik de 24Kitchen aardappelstamper voor het maken van de heerlijkste aardappelpurree of allerlei soorten stamppot. Met deze stevige stamper is het zo voor elkaar.


 
Image of 24Kitchen bakringen set van 2 stuks
 

24Kitchen bakringen set van 2 stuks

Met de 24Kitchen bakringen set van 2 stuks met een afmeting van 8 x 4 cm kan u gerechten opmaken als in een echt sterrenrestaurant. Steek mooie rondjes uit of maak leuke ronde gerechtjes met behulp van deze bakringen.


 
Image of 24Kitchen blikopener
 

24Kitchen blikopener

De blikopener is essentieel in de keuken. Maak met gemak alle soorten en maten blikken open met de 24Kitchen blikopener.


 
Image of 24Kitchen broodmes
 

24Kitchen broodmes

Ongesneden brood blijft langer vers, en uw eigen brood bakken is erg lekker. Daarom is het belangrijk om een goed broodmes te hebben zodat u iedere dag verse boterhammen kan snijden.


 
Image of 24Kitchen deegwieltje
 

24Kitchen deegwieltje

Bij het zelf maken van pasta krijg je grote oppervlaktes met deeg, om hier vormpjes uit te snijden is het 24Kitchen deegwieltje erg handig. Smeer het wieltje van tevoren in met wat olijfolie tegen het plakken.


 
Image of 24Kitchen frituurschep
 

24Kitchen frituurschep

Deze frituurschep van 24Kitchen, bekend als de TV-zender met verschillende kookprogramma's, is gemaakt van roestvrij staal en bestaat uit een lange steel en schep.


 
Image of 24Kitchen garde
 

24Kitchen garde

24Kitchen garde voor het goed mengen van sausen of beslag of het opkloppen van slagroom.


 
Image of 24Kitchen groentemes
 

24Kitchen groentemes

Goede scherpe messen mogen in geen enkele keuken ontbreken. Het 24Kitchen groentemes is ideaal voor het snijden van alle soorten groente. Handzaam en vlijmscherp.


 
Image of 24Kitchen hakblok - 40 x 40 cm
 

24Kitchen hakblok - 40 x 40 cm

Mooi groot beukenhouten vierkanten hakblok met een afmeting van 40 bij 40 cm. Handig als je veel verschillende ingrediënten moet snijden of voor het hakken van bijvoorbeeld vlees.


 
Image of 24Kitchen hakblok Ø 40 cm
 

24Kitchen hakblok Ø 40 cm

Mooi groot beukenhouten hakblok met een diameter van 40 cm. Handig als u veel verschillende ingrediënten moet snijden of voor het hakken van bijvoorbeeld vlees.


 
Image of 24Kitchen keramische grillpan 28x28 cm
 

24Kitchen keramische grillpan 28x28 cm

24Kitchen keramische grillpan 28x28 cm is de ideale grillpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen keramische hapjespan Ø 28 cm
 

24Kitchen keramische hapjespan Ø 28 cm

24Kitchen keramische hapjespan Ø 28 cm is de ideale hapjespan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen keramische koekenpan Ø 20 cm
 

24Kitchen keramische koekenpan Ø 20 cm

24Kitchen keramische koekenpan Ø 20 cm is de ideale koekenpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen keramische koekenpan - Ø 24 cm
 

24Kitchen keramische koekenpan - Ø 24 cm

24Kitchen keramische koekenpan Ø 24 cm is de ideale koekenpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen keramische koekenpan - Ø 28 cm
 

24Kitchen keramische koekenpan - Ø 28 cm

24Kitchen keramische koekenpan Ø 28 cm is de ideale koekenpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen keramische vispan 34 x 24 cm
 

24Kitchen keramische vispan 34 x 24 cm

24Kitchen keramische vispan 34 x 24 cm is de ideale koekenpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan. De vorm van de pan is handig voor het braden van hele vissen.


 
Image of 24Kitchen keramische wokpan - Ø 28 cm
 

24Kitchen keramische wokpan - Ø 28 cm

24Kitchen keramische wokpan Ø 28 cm is de ideale koekenpan voor iedere keuken. De keramische laag warmt snel op en brand niet snel aan.


 
Image of 24Kitchen knoflookpers
 

24Kitchen knoflookpers

Een goede knoflookpers is onmisbaar in de keuken. Om snel, gemakkelijk en zonder ruikende vingers je knoflook fijn te persen is de 24Kitchen knoflookpers het ideale keukengerei.


 
Image of 24Kitchen koksmes
 

24Kitchen koksmes

Een goed scherp mes mag in geen enkele keuken ontbreken.Het 24Kitchen koksmes is een vlijmscherp mes voor het snijden en versnipperen van al uw ingrediënten.


 
Image of 24Kitchen konische steelpan - Ø 20 cm
 

24Kitchen konische steelpan - Ø 20 cm

De 24Kitchen konische steelpan is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 16 cm
 

24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 16 cm

De 24Kitchen kookpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 18 cm
 

24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 18 cm

De 24Kitchen kookpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 20 cm
 

24Kitchen kookpan met glazen deksel - Ø 20 cm

De 24Kitchen kookpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen kookwekker analoog
 

24Kitchen kookwekker analoog

Timing is erg belangrijk bij het koken, daarom is een beetje hulp soms wel gewenst. De kookwekker helpt u bij het bewaren van het overzicht en te zorgen dat alles perfect op tijd van het vuur of uit de oven komt.


 
Image of 24Kitchen messenblok
 

24Kitchen messenblok

Het 24Kitchen messenblok van acacia hout is een prachtig minimalistisch messenblok waar de messen als het ware op rusten. Gemakkelijk in het gebruik en een aanwinst in uw keuken.


 
Image of 24Kitchen opscheplepel
 

24Kitchen opscheplepel

De 24Kitchen opscheplepel is een mooie zilver/zwarte opscheplepel van roestvrijstaal voor het serveren van saus of andere gerechten.


 
Image of 24Kitchen panbeschermer set van 3 stuks
 

24Kitchen panbeschermer set van 3 stuks

Pannen zijn vaak kwetsbaar en nemen veel ruimte in de keukenkast in, gebruik daarom de 24Kitchen panbeschermer set om uw pannen te kunnen stapelen zonder beschadiging en ruimte te besparen.


 
Image of 24 Kitchen pannenset - 4-delig
 

24 Kitchen pannenset - 4-delig

Deze pannenset van 24 Kitchen bevat een viertal kook- en steelpannen van hoge kwaliteit.


 
Image of 24Kitchen pizzasnijder
 

24Kitchen pizzasnijder

Pizza snijden kan soms een lastig klusje zijn. De 24 kitchen pizzasnijder van roestvrijstaal maakt het verdelen van een pizza een fluitje van een cent.


 
Image of 24Kitchen pureepers
 

24Kitchen pureepers

Gebruik de 24Kitchen pureepers om gemakkelijk heerlijk gladde puree te maken. Gemaakt van stevig roestvrijstaal.


 
Image of 24Kitchen schilmes
 

24Kitchen schilmes

Goede scherpe messen mogen in geen enkele keuken ontbreken. Het 24Kitchen schilmes is een praktisch en handzaam mesje, heel wendbaar voor al het precieze werk. Dit mesje is ideaal om fruit en groenten lekker dun te schillen en te snijden.


 
Image of 24Kitchen soeplepel
 

24Kitchen soeplepel

Soep opscheppen zonder te knoeien? Gebruik de 24Kitchen soeplepel en het probleem is opgelost!


 
Image of 24Kitchen soeppan met glazen deksel - Ø 24 cm
 

24Kitchen soeppan met glazen deksel - Ø 24 cm

De 24Kitchen soeppan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen spaghettilepel
 

24Kitchen spaghettilepel

Spaghetti opscheppen kan soms lastig zijn. Met de 24Kitchen spaghettilepel behoort dit echter tot de verleden tijd. Met deze spaghettilepel met de gegolfde rand heb je de spaghetti in de greep.


 
Image of 24Kitchen spatel
 

24Kitchen spatel

Met de 24Kitchen spatel draai je met gemak vis, vlees of een omelet om. Dankzij het kunststof randje beschadigt de anti-aanbaklaag van je pan niet.


 
Image of 24Kitchen steelpan met glazen deksel - Ø 16 cm
 

24Kitchen steelpan met glazen deksel - Ø 16 cm

De 24Kitchen steelpan met glazen deksel is een echte top pan vervaardigd uit RVS met stevige vuurvaste grepen. Daarnaast bevat de pan een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.


 
Image of 24Kitchen zeef Ø 19 cm
 

24Kitchen zeef Ø 19 cm

Maak gladde of heldere soepen en sauzen met de deze 24Kitchen zeef Ø 19 cm. Of gebruik hem voor het zeven van bloem, cacao en andere droge ingrediënten.


 
Image of Rudolph's Cupcakes Compleet
 

Rudolph's Cupcakes Compleet

In het nieuwe boek Rudolph's Cupcakes Compleet presenteert Rudolph van Veen zijn allerbeste creaties.